• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Hoşgeldin örtmenim :1:

Bugün heyecan yok ne hikmetse. :26: sakinim.
Yarın fenalaşırım ama :9:

hadi ya ben de dedim simdi yerinde duramıyodur :27::27:
iyi bari 2 gün heyecan zor olurdu bugün hanım hanımcık calış yarın calışmaz beklersin :52::52::52:

Tarih belli mi tatlım gerçi yeni geldin ama konuştunuz mu bi daha ne zmn gideceğini

Aman bazıları öyle tatlım hep istiyolar ki arkasından poh pohla. Valla bizim topik süper ne güzel hepimiz iyi geçiniyoruz hepimiz iyi karakterliyiz:37:

Nickine bayıldığımı söylemişmiydim daha önce:37:Hoşgeldin kuzum ateş almaya gelmiş gibi oldu ama vakit bulunca gelirsin yine:54:

söylememiştin galiba :1:
ama teşekkür ederım tatlım :34:
gelcem akşam 5 gibi burda olursanız görüşürüz :10::10:

günaydın kızlar :3:
nazarım bi gün mü kaldı heyecandan yerinde duramıyosundur simdi sen :52::52::52:
kızlar nabersiniz :27:
ben geldim gidiyorum okulum beni bekler iyi bakın kendinize e mi :54:

hoş geldin ve güle güle tatlım şu okul bitsin de seni daha çok görelim dicem ama yine olmıcak sanırım bu sefer düğün telaşı olacak:16: sanırım ben düğüne son 15 gün kala çıkarım işten. zaten alacak çok bi şeyim kalamadı gibi iki haftada hazır ederim diye düşünüyorum:21:

Daha var tatlım 2 Eylül'de. Ama ben hazırlıklara başladım şimdiden mağlum gelin olarak akrabalara görücüye çıkıcam:9: Dün kv ile görümceye gelinlik bakıyoruz kv diyo ben sana daha güzelini alıcam görümceyi kıskandırıyoruz:9::9:
Kv dediğin böyle olur :27:
Görümceyle aran nasıl? :23:

patron en son beni bi muhabbete çekecekte çok dert değil evleniyorum nasılsa işten çıkıcm ha bi ay erken ha bi ay geç fark etmez:27::27: valla şu geçmişimi bi inceleseler pc de yanarım :27::27: neler saydırıyorum hepsine:27::27: kız bi de bütün her sitede şifreleri kaydettim siteye girdimn mi direkt benim profil açılıyo:27::27:

öyle tabi kuzu arada boş olunca ben de bi bakıyorum yazık valla allah sabır versin.

pisko biz senle aynı dertten çekiyoruz bacım sabah bi aşk banyosu yaptık 1 saat konuştuk ama yetmiyo anacım tel.den olmuyo yüzünü görmeden kokusunu duymadan dayanamıyo insan bi süre sonra:14::14: harbiden hee siz nasıl yapıyosunuz yani yurt dışından konuşuyosunuz kampanyalar falan oluyo mu?

Sen ne işsin be :27: Kendini reklam etcen orda. Sil geçmişi falan, nolur nolmaz annem.
Gerçi bende kafama eserse siliyorum. benim pc'ye bakacak insan yok burda :12:

hoş geldin ve güle güle tatlım şu okul bitsin de seni daha çok görelim dicem ama yine olmıcak sanırım bu sefer düğün telaşı olacak:16: sanırım ben düğüne son 15 gün kala çıkarım işten. zaten alacak çok bi şeyim kalamadı gibi iki haftada hazır ederim diye düşünüyorum:21:

biraz öyle oldu tatlım aynen okul bitince kendimi alısverişe adıcam herşeyim harika olucak inşallah daha simdiden heyecanla beklıyorum o günleri :16::16::16:
arada gelir size aldıgım cicilerimi gösteririrm ya :9::9:

hadi ya ben de dedim simdi yerinde duramıyodur :27::27:
iyi bari 2 gün heyecan zor olurdu bugün hanım hanımcık calış yarın calışmaz beklersin :52::52::52:

aynen, yarın ki heyecan 2 güne bedel olur zaten :9:
öpüyorum seni. kendine dikkat et. :54:

Sen ne işsin be :27: Kendini reklam etcen orda. Sil geçmişi falan, nolur nolmaz annem.
Gerçi bende kafama eserse siliyorum. benim pc'ye bakacak insan yok burda :12:

benim pc bakan eden yok kuzu ondan boşlamış vaziyetteyim:1::1: işten ayrılmadan önce güzel bi temizlik yapıcam inşallah öyle gidicem:21::21:

günaydın kızlar cümleten...

günaydın taze gelin nasılsın

biraz öyle oldu tatlım aynen okul bitince kendimi alısverişe adıcam herşeyim harika olucak inşallah daha simdiden heyecanla beklıyorum o günleri :16::16::16:
arada gelir size aldıgım cicilerimi gösteririrm ya :9::9:

inşallah canım her şey gönlüne göre olsun:16::16: güzel bi topik bekliyoruz senden ben de yapıcam inşallah ne üşengeç insanım kaç haftadır yapıcam :1:

patron en son beni bi muhabbete çekecekte çok dert değil evleniyorum nasılsa işten çıkıcm ha bi ay erken ha bi ay geç fark etmez:27::27: valla şu geçmişimi bi inceleseler pc de yanarım :27::27: neler saydırıyorum hepsine:27::27: kız bi de bütün her sitede şifreleri kaydettim siteye girdimn mi direkt benim profil açılıyo:27::27:

öyle tabi kuzu arada boş olunca ben de bi bakıyorum yazık valla allah sabır versin.

pisko biz senle aynı dertten çekiyoruz bacım sabah bi aşk banyosu yaptık 1 saat konuştuk ama yetmiyo anacım tel.den olmuyo yüzünü görmeden kokusunu duymadan dayanamıyo insan bi süre sonra:14::14: harbiden hee siz nasıl yapıyosunuz yani yurt dışından konuşuyosunuz kampanyalar falan oluyo mu?

canimmm eskiden butun gun pc de pinekliyodum skypeden konusuyorduk ordan sesli gorusme yapiyorduk kamera aciyorduk iste tam ergenus vakkasi yani internet sevdalilari :1::1: onda iphone vardi tabi kendi disardada olsa internette hep ben evde mecbur okula gidincede ben konusamiyoruz derslerden gelince iste oturuyom pc basina oyleee...
sonra bu dedi canima tak etti bana android telefon aldi simdi programlar var ya whatsapp, viber, tango, google talk ordan surekli yazisiyoruz konusuyoruz 7/24 yani kesintisiz uyandigi gibi gunaydin yaziyor msl yada ayiptir soylemesi konusuyoruz msl askim bi lavaboya gidim gelcem der yani normal mesajlasmadanda daha cabuk zaten birde ucretsiz telefonda internetinin olmasi yeterli yoksa bu programlar calismiyor malumun kampanyalarlada degil skype acip ordan internet uzerinden konusuyoruz tatlim faturadan konussak dugun masrafimizdan fazla cikar :52::52: boyle yaniii eskiyi dusunuyorum ayol biz telefonsuz nasil yasamisiz nasil katlanmisiz diyorum ama insanin baska caresi olmayinca gozunede pek batmiyor sanirim simdi telefonlayim her yerde her saniye konusuyoruz telefonsuz yapamam diyorum artik :1:
haydii destan acilisini yaptimm :27:

Hoşgeldin yeni gelin, evlendin evleneli gözükmüyorsun pek , ne iş :23:

ağzımdan aldın kız :16: sevdim seni daha çok:16::16: nazarım cicilerini hazırladın mı malum yarın aşk dolu dakikalar seni bekliyo oyy ne de güzel maşallah:nazar: ben hala 5 yıldır beraber olmamıza rağmen ne giysem ne giysem diye günler öncesinden dolanıyorum :16:

Tarih belli mi tatlım gerçi yeni geldin ama konuştunuz mu bi daha ne zmn gideceğini

Aman bazıları öyle tatlım hep istiyolar ki arkasından poh pohla. Valla bizim topik süper ne güzel hepimiz iyi geçiniyoruz hepimiz iyi karakterliyiz:37:

Nickine bayıldığımı söylemişmiydim daha önce:37:Hoşgeldin kuzum ateş almaya gelmiş gibi oldu ama vakit bulunca gelirsin yine:54:

canim en son 2 haziranda gorustuk bir gunluk
eylul gibi diyoruz ama bakalim hayirlisi daha eylule kadar neler neler olur
birde bana diyor seneye annemide getircem istanbula tanistircam sizi anaammm benim elim ayagim dolaniyorrr :52::52:

aklını yirim yavrum hadi bakalım inşallah biter ben yükseği evde kocama yapıcam artık :9::9:
bn once yuksegı yapcam snra koca bulcam =)

amaann gormezden gel su pis adami iyykkk
sınırlerımı acayıp bozdu gtcek sımdı anlatırım szede rahatca yazamyıyroum yanıjda
postaneye giittim, bankalara gittim, genel muhasebenin yanına uğradım,
bide parfüm aldım o yüzden sıkıp sıkıp duruyorum :12::12: :1:
hayırlı olsn cnm ne aldın

7.30a kadar nöbetçiyim tatlım beklerim:ssz:
Kv dediğin böyle olur :27:
Görümceyle aran nasıl? :23:
Görümceyle de aman allah bozmasın çok iyi tatlım. Kardeşim gibi. Çok iyi anlaşıyoruz.:nazar:
günaydın kızlar cümleten...

Sudem hoşgeldin bugün topiğimizin keyfi yerinde sen nasılsın

Hoşgeldin yeni gelin, evlendin evleneli gözükmüyorsun pek , ne iş :23:

hoşbulduk canım , ya 1 hafta balayı yapınca iş yeride işler birikti döndüğümden beri çok fena çalışıyorum ya o yüzden gözükmüyorum fazla :)
benim pc bakan eden yok kuzu ondan boşlamış vaziyetteyim:1::1: işten ayrılmadan önce güzel bi temizlik yapıcam inşallah öyle gidicem:21::21:

günaydın taze gelin nasılsın

inşallah canım her şey gönlüne göre olsun:16::16: güzel bi topik bekliyoruz senden ben de yapıcam inşallah ne üşengeç insanım kaç haftadır yapıcam :1:

hoşbuldum cnm , ya kızlar ölüyorum yorgunluktan bal ayı diyolar ama ben evleneli 16 gün oldu çok yoruldum, dün akşam 9,30 a kadar ütü yaptım
benim eşim takım elbise giyiyor haftanın 5 günü yani bıktım şimdidien ütü yapmaktan :(

7.30a kadar nöbetçiyim tatlım beklerim:ssz:

Görümceyle de aman allah bozmasın çok iyi tatlım. Kardeşim gibi. Çok iyi anlaşıyoruz.:nazar:

Sudem hoşgeldin bugün topiğimizin keyfi yerinde sen nasılsın

hoşbuldum cnm işte bi yorgunluk var, hafta sonu tekirdağda yazlığpa gittim ordada kendime oda hazırladım temizlik cam silme falan derken yazlıktada gelin odamı hazırladım o yüzden ölüyorum yoprgunluktan :(

ama sizinle konuşunca iyi geldi be maşallah topiktekilşer neşeniz hiç bozulmasınnn:nazar:

ağzımdan aldın kız :16: sevdim seni daha çok:16::16: nazarım cicilerini hazırladın mı malum yarın aşk dolu dakikalar seni bekliyo oyy ne de güzel maşallah:nazar: ben hala 5 yıldır beraber olmamıza rağmen ne giysem ne giysem diye günler öncesinden dolanıyorum :16:

6 gün boyunca nereye gideceğimizi, ne giyeceğimi hatta ne yiyeceğimizi dahi düşündüüükk :52:
yarın ispanyol paça pantolon onunüstüne, şeftali rengi şifon bişi giycem. krem dolgu topuk, saçlar dalgalı, sıkcam parfümümden :12: şıkır şıkır gitcem. :21: :23::23::23:

isiriyom tatlim isiriyom
herkese boyle kaynana ver Allahimm :1:
insafa getirr...
Amiiiiiiiiiiiin kuzum:1:
canim en son 2 haziranda gorustuk bir gunluk
eylul gibi diyoruz ama bakalim hayirlisi daha eylule kadar neler neler olur
birde bana diyor seneye annemide getircem istanbula tanistircam sizi anaammm benim elim ayagim dolaniyorrr :52::52:

Ayy sen beni görücektin ilk buluşmada. Evlerine bi gittim babaanne orda yenge orda 2 görümce orda. Ben heyecandan konuşamıyroum bile. Bişey diyolar tebessüm ediyorum sadece. Çok gerilmiştim ya başıma ağrılar girmişti resmen:9:

canimmm eskiden butun gun pc de pinekliyodum skypeden konusuyorduk ordan sesli gorusme yapiyorduk kamera aciyorduk iste tam ergenus vakkasi yani internet sevdalilari :1::1: onda iphone vardi tabi kendi disardada olsa internette hep ben evde mecbur okula gidincede ben konusamiyoruz derslerden gelince iste oturuyom pc basina oyleee...
sonra bu dedi canima tak etti bana android telefon aldi simdi programlar var ya whatsapp, viber, tango, google talk ordan surekli yazisiyoruz konusuyoruz 7/24 yani kesintisiz uyandigi gibi gunaydin yaziyor msl yada ayiptir soylemesi konusuyoruz msl askim bi lavaboya gidim gelcem der yani normal mesajlasmadanda daha cabuk zaten birde ucretsiz telefonda internetinin olmasi yeterli yoksa bu programlar calismiyor malumun kampanyalarlada degil skype acip ordan internet uzerinden konusuyoruz tatlim faturadan konussak dugun masrafimizdan fazla cikar :52::52: boyle yaniii eskiyi dusunuyorum ayol biz telefonsuz nasil yasamisiz nasil katlanmisiz diyorum ama insanin baska caresi olmayinca gozunede pek batmiyor sanirim simdi telefonlayim her yerde her saniye konusuyoruz telefonsuz yapamam diyorum artik :1:
haydii destan acilisini yaptimm :27:

teknolojinin gözünü sevim arkadaş biz de önceden hep netteydik şimdi telden idare ediyoruz daha çok şu skypeden nedense bi tırsıyorum alışamadım bi türlü. ama görüyo musun bak hep uzak mesafeden ilişkilerini sürdüren insanlar için hizmet ediyolar yoksa tee bulgarlardan türkiyelere güvercinle haberleşirdiniz:1: kız bi zamanlar daha yoktu o kadar teknolojik değildik biz vodafone önceden telsimdi adamlar bizden çuval dolusu para almıştır he su gibi gidiyodu kontörler öyle sms paketi whatsapp falan yoktu bütün paralarımız otobüslere ve gsm operatörlerine giderdi çok şükür geçti o günler rahatladık:ssz::27::27: destana destan yakışır canım al benden de bi tane:27::27:

Back
X