• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

hoşbuldum cnm işte bi yorgunluk var, hafta sonu tekirdağda yazlığpa gittim ordada kendime oda hazırladım temizlik cam silme falan derken yazlıktada gelin odamı hazırladım o yüzden ölüyorum yoprgunluktan :(

ama sizinle konuşunca iyi geldi be maşallah topiktekilşer neşeniz hiç bozulmasınnn:nazar:

Aaa tekirdağ da nereye gidiyosunuz tatlım Yeniçiftlik Kumbağ Altınoluk?

bn once yuksegı yapcam snra koca bulcam =)

sınırlerımı acayıp bozdu gtcek sımdı anlatırım szede rahatca yazamyıyroum yanıjda

hayırlı olsn cnm ne aldın
kendim gibi bi parfüm aldım 'lolita' :27::27::27:
7.30a kadar nöbetçiyim tatlım beklerim:ssz:

Görümceyle de aman allah bozmasın çok iyi tatlım. Kardeşim gibi. Çok iyi anlaşıyoruz.:nazar:

Sudem hoşgeldin bugün topiğimizin keyfi yerinde sen nasılsın
Allah muhabbetinizi artırsın şekerim, görümceler fena olur acuk, benim yok valla :27:
hoşbulduk canım , ya 1 hafta balayı yapınca iş yeride işler birikti döndüğümden beri çok fena çalışıyorum ya o yüzden gözükmüyorum fazla :)

hoşbuldum cnm , ya kızlar ölüyorum yorgunluktan bal ayı diyolar ama ben evleneli 16 gün oldu çok yoruldum, dün akşam 9,30 a kadar ütü yaptım
benim eşim takım elbise giyiyor haftanın 5 günü yani bıktım şimdidien ütü yapmaktan :(

Müsait oldukça gel, biz hep buralarda klavye ustalığı yapıyoruz :27:

6 gün boyunca nereye gideceğimizi, ne giyeceğimi hatta ne yiyeceğimizi dahi düşündüüükk :52:
yarın ispanyol paça pantolon onunüstüne, şeftali rengi şifon bişi giycem. krem dolgu topuk, saçlar dalgalı, sıkcam parfümümden :12: şıkır şıkır gitcem. :21: :23::23::23:
İlk buluşmadan çocuğun dibini düşüreyim diyosun yani:9:
kendim gibi bi parfüm aldım 'lolita' :27::27::27:

Allah muhabbetinizi artırsın şekerim, görümceler fena olur acuk, benim yok valla :27:

Evet tatlım ama şimdilik sıkıntı yol evlenince de uzak olucağımız için tehlike yaratmıyo benim için:1:

Amiiiiiiiiiiiin kuzum:1:

Ayy sen beni görücektin ilk buluşmada. Evlerine bi gittim babaanne orda yenge orda 2 görümce orda. Ben heyecandan konuşamıyroum bile. Bişey diyolar tebessüm ediyorum sadece. Çok gerilmiştim ya başıma ağrılar girmişti resmen:9:

evett yaa bende kulaklarimdaki ugultulardan hic onlarin seslerini bile duymam he der gecerim :1:
istanbulda 3 tane dayisi yasiyor yani 3 yengeside orda olcak ananesi olcak annesi olcak gorumce orda olcak memleketten teyzelerde gelirsee oooo yandim ben zaten 3 ay onceden kilik kiyafet secilmeye baslancak o kesin :1:
sag salim atlatsak o gunu ne guzel olcak ben heyecan yapinca sakarligim on plana cikiveriyor birsey yapmasam bari sulalecek rezil olcam

İlk buluşmadan çocuğun dibini düşüreyim diyosun yani:9:

Evet tatlım ama şimdilik sıkıntı yol evlenince de uzak olucağımız için tehlike yaratmıyo benim için:1:

hahahh:1: özlemiştir yavrum , kıyamamm kii:16: 6 gün depolasın beni :9::9:
ne kdar uzak o kadar iyidir. uzağa gitmesi iyi olmuş. :27:
peki sen görümce olcak mısın? erkek kardeşin var mıydı,hatırlayamdım :17:

bn once yuksegı yapcam snra koca bulcam =)

sınırlerımı acayıp bozdu gtcek sımdı anlatırım szede rahatca yazamyıyroum yanıjda

hayırlı olsn cnm ne aldın

sonra kimseyi beğenmezsin gör bak:1: aslında 17 yaşında bulucaktın bi tane elinde büyütecektin şekerim istediğin gibi şekillendir ohh:27::27:

hoşbulduk canım , ya 1 hafta balayı yapınca iş yeride işler birikti döndüğümden beri çok fena çalışıyorum ya o yüzden gözükmüyorum fazla :)

hoşbuldum cnm , ya kızlar ölüyorum yorgunluktan bal ayı diyolar ama ben evleneli 16 gün oldu çok yoruldum, dün akşam 9,30 a kadar ütü yaptım
benim eşim takım elbise giyiyor haftanın 5 günü yani bıktım şimdidien ütü yapmaktan :(

oyy canım yaa ütü de bu sıcakta hiç çekilmez valla kız benim eniştem ne güzel kendi ütüsünü hep kendi yapıyomuş ablam sevmiyo ütü yapmayı böylesini ver başımıza allahım:1::1:
6 gün boyunca nereye gideceğimizi, ne giyeceğimi hatta ne yiyeceğimizi dahi düşündüüükk :52:
yarın ispanyol paça pantolon onunüstüne, şeftali rengi şifon bişi giycem. krem dolgu topuk, saçlar dalgalı, sıkcam parfümümden :12: şıkır şıkır gitcem. :21: :23::23::23:

yavrum benim yakışır:12::12: çocuk kaç aylık hasrete napar bilemiyorum artık :9::9:

evett yaa bende kulaklarimdaki ugultulardan hic onlarin seslerini bile duymam he der gecerim :1:
istanbulda 3 tane dayisi yasiyor yani 3 yengeside orda olcak ananesi olcak annesi olcak gorumce orda olcak memleketten teyzelerde gelirsee oooo yandim ben zaten 3 ay onceden kilik kiyafet secilmeye baslancak o kesin :1:
sag salim atlatsak o gunu ne guzel olcak ben heyecan yapinca sakarligim on plana cikiveriyor birsey yapmasam bari sulalecek rezil olcam
Anammm:52:Kızım senin işin daha da zor çok kalabalıklar. Allah kolaylık versin gülüm sen üstesinden gelirsin güveniyorum sana:34:
hahahh:1: özlemiştir yavrum , kıyamamm kii:16: 6 gün depolasın beni :9::9:
ne kdar uzak o kadar iyidir. uzağa gitmesi iyi olmuş. :27:
peki sen görümce olcak mısın? erkek kardeşin var mıydı,hatırlayamdım :17:

Kız görümce uzağa gitmycek ben gidicem ya unuttun mu subay olcak benimki

sonra kimseyi beğenmezsin gör bak:1: aslında 17 yaşında bulucaktın bi tane elinde büyütecektin şekerim istediğin gibi şekillendir ohh:27::27:

oyy canım yaa ütü de bu sıcakta hiç çekilmez valla kız benim eniştem ne güzel kendi ütüsünü hep kendi yapıyomuş ablam sevmiyo ütü yapmayı böylesini ver başımıza allahım:1::1:

yavrum benim yakışır:12::12: çocuk kaç aylık hasrete napar bilemiyorum artık :9::9:

aynen bizim evdede abim babam herkes kendi yapardı şimdi benimki hiç bi iş yapmıo ama öğretecem böyle geçmez hayat

teknolojinin gözünü sevim arkadaş biz de önceden hep netteydik şimdi telden idare ediyoruz daha çok şu skypeden nedense bi tırsıyorum alışamadım bi türlü. ama görüyo musun bak hep uzak mesafeden ilişkilerini sürdüren insanlar için hizmet ediyolar yoksa tee bulgarlardan türkiyelere güvercinle haberleşirdiniz:1: kız bi zamanlar daha yoktu o kadar teknolojik değildik biz vodafone önceden telsimdi adamlar bizden çuval dolusu para almıştır he su gibi gidiyodu kontörler öyle sms paketi whatsapp falan yoktu bütün paralarımız otobüslere ve gsm operatörlerine giderdi çok şükür geçti o günler rahatladık:ssz::27::27: destana destan yakışır canım al benden de bi tane:27::27:

:9::9::9:
neme lazim guvercin birde yolu sasirir baskasina gonderir
tatlimm teknoloji candir can :1:
msn cok kisa sure kullandik 1-2 ay fln ordan kamera gorusmeleri pek kalitesiz geldi bize
skypeden daha basarili oluyordu konusmalarimiz pek donma da yoktu yani daha rahatiz skypeden
simdide zaten sesli konusma yapacagimizda skype ac aricam deriz yani zaten msn ac dese ne uyelik ismi aklimdaa ne sifresini biliyorum :27:
tatlim bizimde kaderimiz boyle katlanicaz iste mecbur Allah sabredenle beraberdir bizimde sinavimiz bu demekki Allah baska dert vermesin sukur gorusuyoruz koklasiyoruz hic yoktan iyidir
bazen dusunuyoruz ya benim uni annemlerden uzak olmasaydi bende gidemicektim asil o zaman isimiz cok zor olurdu
Allah sabrinida caresinide veriyor siz yeterki birbirinizden vazgecmeyin diyor :16::nazar:

bankadan aradılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
nihahah :23::23::23::23:
Anammm:52:Kızım senin işin daha da zor çok kalabalıklar. Allah kolaylık versin gülüm sen üstesinden gelirsin güveniyorum sana:34:

eneeem, sahi, siz başka şehire gidecektinizzzzzzzzzzz:18: :17::17:
olsun farketmez,soncta uzak olcaksınız :9::9:

amin canim saol :16:
alnimizin akiyla cikcaz insallah isin icinden
herkesin huyuda farkli bana diyiverirler valla kiz gec mutfaga bize borek ac hehehe :52::52:

Back
X