• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

evett yaa bende kulaklarimdaki ugultulardan hic onlarin seslerini bile duymam he der gecerim :1:
istanbulda 3 tane dayisi yasiyor yani 3 yengeside orda olcak ananesi olcak annesi olcak gorumce orda olcak memleketten teyzelerde gelirsee oooo yandim ben zaten 3 ay onceden kilik kiyafet secilmeye baslancak o kesin :1:
sag salim atlatsak o gunu ne guzel olcak ben heyecan yapinca sakarligim on plana cikiveriyor birsey yapmasam bari sulalecek rezil olcam

ayy benim bi hamratlığım tuttu ki sorma kayınvalidemler tanışmaya gelince sormayın gitsin ama normalde benim de vardır sakarlığım o gün hiç olmadı çok şükür:1::1: uzak yoldan geldiler ya sabah vardılar bize babam havaalanından karşıladı ben gitmedim çünkü evde kapıda karşılamak istedim. kahvaltıyı hazırladım nişanlıma da diyorum o evi biliyodu gelmişti onlardan önce eve yaklaşınca mesaj at ona göre son saçıma başıma bakıyım zaten çok hafif bi makyaj yapmıştım göz kalemi rimel az da renk verdim dudağıma. bi baktım kapı çalıyo gelmişler ben napıcağımı şaşırdım koştum aynanın karşısına kendime bakıyorum bizimki hop çıkmış hemen 3. kata kadar kapıda bekliyo:1::1: allahtan annesi babası daha çıkıyo neyse geldim kapıya benim elim ayağım titriyo sesim çıkmıcak diye korkuyorum:9::9: annesi geldi kız bi sarılışı var sanırsın uzaktan gelen halam öyle hasretle sarıldık:1::1: sonra içeri geçtik kahvaltı hazırdı bi yumurtayı yapmamıştım soğumasın diye onlar öyle bi sohbet ederken yumurtayı da pişirdim. kayınvalidem gidince anlatmış beni akrabalarına nişanlım anlatıyo bana işte iki dakikada bulaşıkları yıkadı tezgahı temizledi maşallah pek hamarat yemek yaprkende geldi yanıma tencerelere falan baktı :27::27: bence ben iyi atlattım o günü :21::21: ama heyecan çok fena bi şey ya

Ayyyyyyy nasılll sevindiiiiiiiiiiiiiiim:16:
hayırlı olsun canım,Allah yardımcın olsun, kurtuldun ordan nihayet. ne zaman cıkcaksın peki?
sagolun canlarım benımmm
Allah yuzume baktı sonunda
ıns anlımın akıyla yapablırım bu ısı
bu hafta cuma cıksam 19 u haftaya carsamba dınlenmıs olurum dıorum ama
sızce nasıl yapım
cıkarken ne dıyımmm

:32::32::32::32::32::32::65::65::65: Yihuuuuu başarıcağını biliyodum tatlım çoooooook sevindim hakkında hayırlısı olsun. Ben olsam şu dk işi bırakırdım. Çekme o adamı daha fazla. 1 hafta dinlen keyfine bak
kuzum benımmm bnmdde ıcımde hep arayacaklar hıssı vardı ama ne bılım ıste :9::9:
suan karmakarısık derecedeyım ıns hayırlı olur hakkımda ustesınden gelırım ınsallah
bgnde kavga ettım tam ustune aradı
tsk ederım canım
bankaya ıse gırdgmı solemıcem ısten cıkıyorum dıcem otursun bakım bıtarafnın ustune mal adam

aynen bizim evdede abim babam herkes kendi yapardı şimdi benimki hiç bi iş yapmıo ama öğretecem böyle geçmez hayat

öğret tabi anacım hayat müşterek ütü de müşterek olsun:1:

:9::9::9:
neme lazim guvercin birde yolu sasirir baskasina gonderir
tatlimm teknoloji candir can :1:
msn cok kisa sure kullandik 1-2 ay fln ordan kamera gorusmeleri pek kalitesiz geldi bize
skypeden daha basarili oluyordu konusmalarimiz pek donma da yoktu yani daha rahatiz skypeden
simdide zaten sesli konusma yapacagimizda skype ac aricam deriz yani zaten msn ac dese ne uyelik ismi aklimdaa ne sifresini biliyorum :27:
tatlim bizimde kaderimiz boyle katlanicaz iste mecbur Allah sabredenle beraberdir bizimde sinavimiz bu demekki Allah baska dert vermesin sukur gorusuyoruz koklasiyoruz hic yoktan iyidir
bazen dusunuyoruz ya benim uni annemlerden uzak olmasaydi bende gidemicektim asil o zaman isimiz cok zor olurdu
Allah sabrinida caresinide veriyor siz yeterki birbirinizden vazgecmeyin diyor :16::nazar:

işte tam da bu düşüncedeyim yıllardır hep dedik herkesin bi sınavı var say ki bu da bizim sınavımız biz vazgeçmezsek allah yardım eder bize diye diye duayı dilimizden eksik etmeye etmeye rabbim yolumuzu ayırmadı son viraja geldik inşallah bi ömür aynı yolda el ele yürürüz hatta sadece bu dünyada değil ahirette de ayrılmayız inşallah. bizim öyle bi inancımız da var canım birbirimizi iyi şeylere teşvik ederiz bazen cenneti beraber kazanalım diye. rabbim ayırmasın hiç sevenleri aminnnn:16:

19 da ıs basııııııııııııııııııııııııııı :32::32::32::32::32::32::32:

kızlar cok heyecanlıyımmm bn bu ısı basarablırım ınsallahhh

zelem canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim vallahi gözün aydın kurtuluyorsun patrondan. hem de çok az bi zaman sonra işbaşı yapıyomuşsun. ben inanıyorum üstesinden geleceksin kuzum. kızım arada dağlar kadar fark var şimdiki çalışma ortamınla bankadaki ortam arasında:21::21:

sagolun canlarım benımmm
Allah yuzume baktı sonunda
ıns anlımın akıyla yapablırım bu ısı
bu hafta cuma cıksam 19 u haftaya carsamba dınlenmıs olurum dıorum ama
sızce nasıl yapım
cıkarken ne dıyımmm

iki lafı suratına çarp çantanı al kapıyı çarp ve çık şekerim :21::21: kalem eteği unutma:34:

zelem canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim vallahi gözün aydın kurtuluyorsun patrondan. hem de çok az bi zaman sonra işbaşı yapıyomuşsun. ben inanıyorum üstesinden geleceksin kuzum. kızım arada dağlar kadar fark var şimdiki çalışma ortamınla bankadaki ortam arasında:21::21:
sagolun kızlar hepınız cok destek oldnnuz bana ıns ustesınden de gelırım burda tuvalet temızleyıp bulasık yıkamaktansa orda calısırım dha ıı ıns herseyın en guzelı sızlerınde olsun gonlunuzden ne gecıyorsa

iki lafı suratına çarp çantanı al kapıyı çarp ve çık şekerim :21::21: kalem eteği unutma:34:
yınede kotuluk olmasın terbıyeszlık onlara yakısır bna deıl
aksam ısı bırakacagımı solıycem
yrn gelıyımmı gelmıyımmı sızce kızlar pat dıe bırakmak olurmu

kızlarrrr ayyy herkes burda ne sevındım .ben giremiyorum artık kızlar belkı günde 5 dk uğrayıp haberlerınızı alırım eve net alıncada aksamları aflarız yıne inş.topiğime sahıp cıkıosunuz sanırıım heheheh aferın size:27:zele naptın işi?

ayy benim bi hamratlığım tuttu ki sorma kayınvalidemler tanışmaya gelince sormayın gitsin ama normalde benim de vardır sakarlığım o gün hiç olmadı çok şükür:1::1: uzak yoldan geldiler ya sabah vardılar bize babam havaalanından karşıladı ben gitmedim çünkü evde kapıda karşılamak istedim. kahvaltıyı hazırladım nişanlıma da diyorum o evi biliyodu gelmişti onlardan önce eve yaklaşınca mesaj at ona göre son saçıma başıma bakıyım zaten çok hafif bi makyaj yapmıştım göz kalemi rimel az da renk verdim dudağıma. bi baktım kapı çalıyo gelmişler ben napıcağımı şaşırdım koştum aynanın karşısına kendime bakıyorum bizimki hop çıkmış hemen 3. kata kadar kapıda bekliyo:1::1: allahtan annesi babası daha çıkıyo neyse geldim kapıya benim elim ayağım titriyo sesim çıkmıcak diye korkuyorum:9::9: annesi geldi kız bi sarılışı var sanırsın uzaktan gelen halam öyle hasretle sarıldık:1::1: sonra içeri geçtik kahvaltı hazırdı bi yumurtayı yapmamıştım soğumasın diye onlar öyle bi sohbet ederken yumurtayı da pişirdim. kayınvalidem gidince anlatmış beni akrabalarına nişanlım anlatıyo bana işte iki dakikada bulaşıkları yıkadı tezgahı temizledi maşallah pek hamarat yemek yaprkende geldi yanıma tencerelere falan baktı :27::27: bence ben iyi atlattım o günü :21::21: ama heyecan çok fena bi şey ya

canim sen yinede iyimissin valla kendi evinde agirlamissin onun verdigi bi rahatlikta var ailende yanindaymis
benimki istanbula getircek annesini benide dayisinin evine goturcek orda taniscaz yani baya karisik durumlar tek basima olcam birde aileden biri olsa yine daha bi farkli hissederim kendimi elim bos gitmicem artik alcam tatlilari cikolatalari :1:

sagolun kızlar hepınız cok destek oldnnuz bana ıns ustesınden de gelırım burda tuvalet temızleyıp bulasık yıkamaktansa orda calısırım dha ıı ıns herseyın en guzelı sızlerınde olsun gonlunuzden ne gecıyorsa

yınede kotuluk olmasın terbıyeszlık onlara yakısır bna deıl
aksam ısı bırakacagımı solıycem
yrn gelıyımmı gelmıyımmı sızce kızlar pat dıe bırakmak olurmu

amin kuzum benim. ya aslında pat diye çıkılmaz ben 1 ay öncesinden söylemeyi düşünüyorum ama sen istersen yarın son bi gün daha gel en azından adam kendini ayarlasın belki hemen birini bulur yerine canım

canim sen yinede iyimissin valla kendi evinde agirlamissin onun verdigi bi rahatlikta var ailende yanindaymis
benimki istanbula getircek annesini benide dayisinin evine goturcek orda taniscaz yani baya karisik durumlar tek basima olcam birde aileden biri olsa yine daha bi farkli hissederim kendimi elim bos gitmicem artik alcam tatlilari cikolatalari :1:

evet canım senin işin zormuş ama allah kolaylığını verir inşallah. ama onlar yapıcak ağırlama işini o yüzden dert etme kırıp dökeceğin bi şey olmaz:1::1: iki sohbet etmeye çalış bi de samimi insanalrsa hemen alışırsın rahatlarsın:34:

Back
X