• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

bankada ıstedgım gbı takılamam kk ya ama olsun karıyer yapcam orda aksamları gelır okurum yazdklarınızı bn :21:

adam geldı konusayım artık ben
optum hepınızı ballar kendınıze ıı bakınnn
:54::54::54::54::54:

Sen gönder çocuğu bebeğim ben bakarım onunla bütün gün oynarım akşama hali kalmaz zaten seninle azcık oynar hemen uyur:1:

ayy kıyamam ki ben ona kimselere veremem kuzumu :16:
allah nasip eder inşallah bnde izne ayrılırım bebişim olunca :23:
hep baskalarının cocuklarına mı bişeyler öğreticem kendi cocugumla ilgilenirim birazda :52::52:

ayy kıyamam ki ben ona kimselere veremem kuzumu :16:
allah nasip eder inşallah bnde izne ayrılırım bebişim olunca :23:
hep baskalarının cocuklarına mı bişeyler öğreticem kendi cocugumla ilgilenirim birazda :52::52:

Çocuğunu kendin büyütmek gibisi de yoktur heralde be kuzum şartlar elveriyosa kendin büyütmeli bence. Ben kimseye emanet edemem gibi geliyo

Veeeeeee
Mehtaaap Doğan Güneeeeeşşşşşşş
:119::119::119::119::119:
Saat 4 olsun hemenciiik noluuurr noluuuurrrrrrrr :21::21::21:

bazen cok zor bazen cok eglenceli ortaya karışık canım :1:
ama 35 tane farklı insanı bi arada idare etmek büyük caba istiyo tabi :36:
evet bazen öğretmeni daha cok dinliyorlar canım konusuna göre degişiyo :27:

çocuklar bile işine geldiğince söz dinliyo diyosun demek:1::1:

ıns canım , ıse alım suresınce arastrılır dımı ama
hazrlancak evraklarda en sn ısyerınden calıstgna daır kagıt yazmıslar bnde bı kagıt doldurdum basa fırma ısmı dedım sonra zele mele ısımlı personelımız bu bu tarıhte gorevıne baslamıstr bu tarıhte ısıne son verılmıstr asagıyada kase ımza nasıl sence baska bıse eklıyımmı

calısmıcam artık dıcem
ısı bırakmaya karar verdım dıcem,,,
neden derse evde oturup dınlencem bısure dıcem

pek bi eksiklik olduğunu zannetmiyorum kuzum içini rahat tut artık bi sorun çıkacağını zannetmiyorum referansın arandı zaten işe kabul edildin bu istenenler hep prosedür artık geriye kalan senin işini hakkıyla yaptığını görmelerini sağlamak:6::6:

Veeeeeee
Mehtaaap Doğan Güneeeeeşşşşşşş
:119::119::119::119::119:
Saat 4 olsun hemenciiik noluuurr noluuuurrrrrrrr :21::21::21:

oyyy rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin canım dilerim her şey gönlünce olur, çok bekledin bugün için utlu olun inşallah arada gel bize de anlat sevinek accık:16::16:

çocuklar bile işine geldiğince söz dinliyo diyosun demek:1::1:
oyyy rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin canım dilerim her şey gönlünce olur, çok bekledin bugün için utlu olun inşallah arada gel bize de anlat sevinek accık:16::16:

yazarım tabiki hergün burdayım zaten, izin almıcam yvrum biliyorsun.
Amin kuşum amiin , hayırlısıyla kazasız belasız gelebilsin. :16: Darısı senin başınaaa :54:

Back
X