• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

baharım hadi göüzn aydın bugünmüydü

hadı kızlar sıra sizde kazasız belasız atlatırsınız inş

geçer inşallah canım ya ama zor işmiş ya evlilik

amin canım inşallah yüzümüz düşmeden atlatırız o günü zaten o gün bi geçsin evimize gidelim her türlü sorunun üstesinden geliriz inşallah:16:

Allah kavuştursun canımm :16:

7 temmuzada bişi kalmadı canım, sık dişini. Allah kavuştursunz seni de :16:

saol canım 3 hafta bi şey işte var daha ama senin 15 günü nasıl yediysek benim 3 haftayı da yer bitiririz hep beraber inşallah:21:

Şimdilik serin ama güneş çıkmaya başladı bile tatlım. Yazı o kadar seven ben nefret ettim sıcaklardan ya:ssz:

Zelişi unutma patronuma bugün ne yalan söyleyip izin alayım:1::1::1:
Çok iyiyiz ya maşallah bize:nazar: :29:

yazı tatil yapıcaksam severim canım ama çalışacaksam bi faydası yok bana aksine insanın üzerine bi yorgunluk çöküyo hiç çalışası gelmiyo:ssz::ssz:

of ne ka heyecanlı ya ...
şimdi aşk solu günlern kıymetinş bilin bakalım :)
kız daha dur , yeni evlisin sen.15 yıllık evliler gibi konuşmasana:27:
amin canım inşallah yüzümüz düşmeden atlatırız o günü zaten o gün bi geçsin evimize gidelim her türlü sorunun üstesinden geliriz inşallah:16:
saol canım 3 hafta bi şey işte var daha ama senin 15 günü nasıl yediysek benim 3 haftayı da yer bitiririz hep beraber inşallah:21:

olsun canım dert etme geç olsun temiz olsun hayırlısı olsun:34:

ne 15 günler yeriz birlikte annem. çene çalmaktan bazen nasıl vakit geçmiş anlamıyoruz bile. :21:
dimi. hayırlısı canım.

aynen ya iş ev arasında mekik dokuyosun o biraz sıkıyor şuan
akşam yemeği bulaşık vs derken yorgunluk oluyo hemen yatıyorum yani öyle bir birimize vakit ayıramıyoruz henüz düzene sokmaktan evi

desene tozpembe deil hiçbişey :23:
hmm alışana kadar ilk zamanlar zor gelıyodur tabi zamanla hersey düzene girer rahatlarsın tatlım ya :9:
iş bölümü yapın bari sen yemegi yap enişte bulasıkları makineye koysun :27:

kız daha dur , yeni evlisin sen.15 yıllık evliler gibi konuşmasana:27:

ne 15 günler yeriz birlikte annem. çene çalmaktan bazen nasıl vakit geçmiş anlamıyoruz bile. :21:
dimi. hayırlısı canım.

aynen kızlar iyi ki pros bu topiği açtı biz de toplaştık böyle ne güzel:16:

Bende merak ediyorum adamla ne konuştu,adam ne dedi.. bugün işe gidicek mi acaba :26:

ya sanırım gelmeyecek bugün dün tamamen bırakmış işi galiba yoksa şimdiye koşa koşa gelir anlatırdı dimi ama:ssz:

desene tozpembe deil hiçbişey :23:
hmm alışana kadar ilk zamanlar zor gelıyodur tabi zamanla hersey düzene girer rahatlarsın tatlım ya :9:
iş bölümü yapın bari sen yemegi yap enişte bulasıkları makineye koysun :27:

yok benimki yapmıyo gerçi 2 gündür sofrayı o kaldırıyor oda bi başlangıç öğrenecek yavaş yavaş :)
yeni gelin acuk kırıtır. :27:
sen babaannem gibi konuşuyosunz yahu.:9: acuk anlat şöyle güzel böyle güzel de daha da heveslendirsene bizi. :9:

yavrum ya sevdiğinin kokusunu hissetmek gece sarılarak yatmak ona tüm bu yorgunluğa değiyor inan :)
bakmayın benim bu dedıklerime tuzu biberi bu işler sadece :)
yarim yanımda olsunda peynir ekmek yeriz sıkıntı yok :)

yok benimki yapmıyo gerçi 2 gündür sofrayı o kaldırıyor oda bi başlangıç öğrenecek yavaş yavaş :)

yavrum ya sevdiğinin kokusunu hissetmek gece sarılarak yatmak ona tüm bu yorgunluğa değiyor inan :)

allah nazarlardan saklasın işte bunlar çok tatlı şeyler ben de kuzuma sarılıp uyumak istiyorum artık:16:

allah nazarlardan saklasın işte bunlar çok tatlı şeyler ben de kuzuma sarılıp uyumak istiyorum artık:16:

ilk başlar zor oluyor alışmnak 2 kişi aynı yatakta ama sonra ii oluyor ben aynı yuatakta yatamıyordum da şimdi alıştım.
he bide erkekler deli gibi yatıyorlar evliliğin ilk aşamasında kendşnzi korumaya alın :)

benimki de yapmaz :1: ama zamanla alışıyolarsa sıkıntı yok hayat müşterek:9:
aynen canm ya huzurun yerinde olduktan sonra gerisi teferruat :16:

aynen kızlar iyi ki pros bu topiği açtı biz de toplaştık böyle ne güzel:16:

ya sanırım gelmeyecek bugün dün tamamen bırakmış işi galiba yoksa şimdiye koşa koşa gelir anlatırdı dimi ama:ssz:
bu saate kadar gelirdi dimi :31:

heh bize bunlarla geeell :1:
maaşallah canım, Allah nazarlardan saklasın. biraz sen biraz o, böyle böyle gidecek işte. :16:

ilk başlar zor oluyor alışmnak 2 kişi aynı yatakta ama sonra ii oluyor ben aynı yuatakta yatamıyordum da şimdi alıştım.
he bide erkekler deli gibi yatıyorlar evliliğin ilk aşamasında kendşnzi korumaya alın :)

hep iki kişilik yataklara özenirdim kavuşucam hem yatağa hem kuzuma:1: ama bence ben daha deli yatıyorumdur çok döner dururum çünkü:27::27:

bnde sevmem normalde biriyle aynı yatakta yatmayı yayıla yayıla uyumak isterim ama yanımdaki sevdicegim olunca işler degişir heralde :27::27:

Back
X