h.g canım ne oldu hayırdır
Zelişimmmm hadi bunu da atlattın kuzum hiç bi engel kalmadı artık önünde
Morinci hoşgeldin tatlım durma öyle yabancı gibi özledik seni.
Piskko dertli komşum ne oldu dök içini tatlım
yaaaa bu benim akilsiziimm aksam annesine reziiiillll etti beniiii ama oyle boyle degill yaaa
bu bankayi kazandi ya simdi bende asiri kiskancim gerilerde mukmukla dertlesmistik biraz
dedimki buna gumus alyans al tak parmagina yuzuksuzde bankaya adimini atma
daha bankada ise baslamadanda bankada calisan bitane kiz vardi gerideki sayfalarda kaldi yazmistim burda
neyseee gecen aksam benimkinin egitimi bitti eve dondu annesi yuzugu gormus sormus bu ne diye
bizimki demis yuzuk taktik aramizdaa anneside demis nekadar cocukca bir davranis birbirinizin kismetini kapatmayin
bende alindim tabi dedim annenin soylediigi hic hosuma gitmedi ne demek kismetinizi kapatmayin 2 gunden degil ki iliskimiz
3 yil olcak neredeyse ki anneside en bastan biliyor yanii neyse ben cok alindimm ama yinede fazla ustune gitmedim benimkinin
sonra iste aksam oturmuslar annesiyle yine konusuyolar annesi beni sormus geldi mi istanbula diye
bizimkide evet geldi demis annesi nekadar kaldi diye sormus 1 gun demis sevgilim
sonra bg tr arasi kac saat demis bizimkide 7 saat demis
anneside demis inanmam okadar saat yol gelcek bi kac saat gorusmeniz icin
bende sevgilime dedim sabahin korunde geldi aksamda geri gonderdim diyemedin mi sonucta bikac saat degil koskoca bir gun
yokk bizimki ne dese begenirsiniz
demis ki benim istanbulda bir arkadasimin evinde kaldik iste beraber uyudukkkkk...................
dedim sen beni rezil etmeye yemin mi ettin ben kadinin yuzune nasil bakcammm
ne var bakamicak cok dar dusunuyorsun dedi bana
ben tamam anladim kasten oyle demis annesi illaki bu evliligin olacagini bilsin diye beraber uyumusuz diye
ama asil dar kendi dusunuyor kadin kim bilir neler dusundu simdi
erkek akli iste akli sira ben yuzuk olayina annesi oyle dedi diye bozuldum ya
o da annesini sartlandirmak istemis iste bu evlilik olacak biz zaten beraber kaldik diye
anneside ne dese begenirsiniz OGLUM EVLENSEYDINIZ BARI demissss
off yaaaaa birde kadinla seneye tanistircakmis beniii
demis anne seneye elini opcek kadinda gulmus insallah demisss