- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
- #15.901
beraber uyudugunuzu soylemesı cok sacma olmus
adamda cesaret varmıs baskası olsa anasından utanır yanıı
kadının senın hakkında kotu dusuncegnı sanmıyorum neden rezıl olasınkı kotu bırsey yapmamıssın
zele valla hemde ne sacma olduu ben saka yapiyor sandim ilk basta
dedim sen utanirsin bukadar cesaret nerden geldi vallahada soyledim dediii offff
anneside demis evlenseydiniz bari oglum benimki anlamamistir ama bence bi nevi ustu kapali beraber olsaydiniz bari demeye getirmis ignelemek icin yaniiii
Bunu söylemesi hoş olmamış tatlım ya sonuçta kadını henüz tanımıyosun. Bütün erkekler annelerinin melek olduğunu söyler ama sana karşı nasıl düşünüyo bilemezsin. Moralini bozmak istemem ama kötü niyetli biri olsa ilerde sana karşı bunu kullanır bile. Ama inş şimdi tanıdğın gibi iyi biridir kv. Sizin tanışmanıza da daha 1 sene var tatlım o zmn kadar üstü kapanır bu konuşulanların sıkıntı yapma kendine
ohoo canim benimki annesine hic toz kondurmaz
annen ilerde beni sevmez belki tersler bile diyorum yok yaa annem oyle yapmaz diyor dedim oyle san sen her erkek oyle saniyor zaten annesini
tatlim annesi kotu bir insan degil ama kendince kafa yapisi tabikide cok farkli
buyuk oglunu kendi evlendirdi yani kendi istedigi bir kizla gelini kendi buldu 3 ayda en fazla paket program aldi kizi getirdi evine
hatta okadar hizli oldu ki hersey nikahi bile onceden kiydilar annesi demis gorusuyolar konusuyolar gunah olmasin
kadin cok inancli birisi sokakta gorusup konusmasinlar gunah olmasin diye bile nikah kiydiriyor yaniiiii
biz gorusuyoruz sarmas dolas yetmiyor benim salagim beraber uyuduk diyor
valla komsucum kesin ilerde kullancak bunu bana karsi ilk gelinini kendi secti
beni kesin ignelicek seni daha almadan oglumun basina musallat oldun misali offff offfffffff
seneyede unutulur diye dusunmuyorum yaa acikcasi kadinla tanisana kadar daha kim bilir nekadar bulusmalarimiz olcak
artik hepsinde kadin tetikte olcak iste bunlar bu gece beraber uyicaklar vs....
annem bunlarin birde hicbirini bilmiyor kiz eviyiz dogal olarak annem kendini nazlanmaya cekerse iste kizi vercez mi biraz dusunelim diye bu kayinvalide patlatir hemen alan almis veren vermis coktan sen neyi dusunuyorsun be kadin diyeee tobe tobeeeee
offffffffff yaaaa hersey benimkinin altindan ciktiii yaaaa nasil soyleyebilir boyle biseyiii yaaaa