• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ayy bitane buldumm
- sarima lacivert oldunn
benimki bunu gorse kessinnn boyle yaptiracak
fenerbahce manyagii :52::52:

- Anamin ilk cimbomlu geliniiii. Ayvayi yedikkk :52:
ahanda bu olacak benim gelin arabamin yazissiiiiiii
buu buu buuuuu :27::27::27:

-Meleğimi aldım cennete gidiyorum:23:

-Dünyada Bir Tane Vardı Onu da Ben Aldım :23:

-Ben çok bekledim annesi,sıra sende.:23:

-Donlar artık utulu olacak :52:

:1::1: 3.sü tam bizlik aslında ama sonuncusunu yazmak toto ister gibi:9:

bende hayatta üşenmem bazen göndericemi gönderip,arkasından hemen bi tane daha patlatırım :27:
arayınca,konuşunca, hemen tatlıya bağlanıyo ama :23:

bi kaç tane daha yzdım bak :27::27:

bunlar parmakçıklarını yorcağına ağızlarını yormayı yeğliyor anacım:1:

yok tatlimm oyle haftanin her gunu gorusmedikleri icin zaten karismiyorum ayda yilda bir cikiyorlar iste
kuzeniyle gorusse bile gelip soruyor hemen askimm kuzenim yemege cagiriyo ne dersinn ?
guzel valla hosuma gidiyor benim boyle ogrettim herseyde onceden iznim olacak diyorum
insallah evlendikten sonrada devam eder simdilik o konuda bir sıkıntım yok cok sukur
maclara eskiden heves edip gidiyordu cok fazla olmasada gonderiyordum bende
ama en son gittiginde kolunu incitmisti 1 ay alcida kaldi dedim yasak sana futbol artikk
o gun bugundur hic gitmez izinde vermem valla aklim kaliyor hep

bi ara bi pes tutkusu vardı o zaman cıngar çıkarıyodum neyseki şimdi duruldu ev kuşu modunda kedisini gördüm yine dün bi rahat vermedi biz konuşurken çıkar şunu odadan dedim ben çok deli kıskancım ya kediden bile kıskandım bi de diyorum ki gözleri renkli diye mi seviyosun o kediye hee len mi takım ben de ya:27::27: meğer gözleri renklibile değilmiş ben yanlış görmüşüm kör gözlerim renk körü bile oldu soonunda:27::27:

bi ara bi pes tutkusu vardı o zaman cıngar çıkarıyodum neyseki şimdi duruldu ev kuşu modunda kedisini gördüm yine dün bi rahat vermedi biz konuşurken çıkar şunu odadan dedim ben çok deli kıskancım ya kediden bile kıskandım bi de diyorum ki gözleri renkli diye mi seviyosun o kediye hee len mi takım ben de ya:27::27: meğer gözleri renklibile değilmiş ben yanlış görmüşüm kör gözlerim renk körü bile oldu soonunda:27::27:

ayneeen. 3. annene uyuyor:27::27:
bzm için farketmez.yeterki haberleşebilelim.her türlü iletişime açığız dimi:12::12:

kiz Allah iyiligini versinn :27:
kediyi bana verin siz ozm bende mutlu olurum sende :1:

ayneeen. 3. annene uyuyor:27::27:
bzm için farketmez.yeterki haberleşebilelim.her türlü iletişime açığız dimi:12::12:

öyle canım hem uçak var annemle gizli saklı görüşmeme gerek yok o gelir ben gelirim görüşürüz sık sık :21::21:

kiz Allah iyiligini versinn :27:
kediyi bana verin siz ozm bende mutlu olurum sende :1:

helali hoş olsun canım benim valla dert oldu bana bu kedi kv de dün diyo ki kedi büyüsün sana vericem dedim yok aman allah korusun ben evde kalamam onunla yalnız başıma bi gülüyo:1: sizin kuşlarınız olsun unutur nişanlın kediyi falan diyo bi de bebiş bekliyo o da :17::17:

öyle canım hem uçak var annemle gizli saklı görüşmeme gerek yok o gelir ben gelirim görüşürüz sık sık :21::21:

helali hoş olsun canım benim valla dert oldu bana bu kedi kv de dün diyo ki kedi büyüsün sana vericem dedim yok aman allah korusun ben evde kalamam onunla yalnız başıma bi gülüyo:1: sizin kuşlarınız olsun unutur nişanlın kediyi falan diyo bi de bebiş bekliyo o da :17::17:

çalşmıcak olman büyük rahatlık olcak:31:

kv inceden gönderme yapmaya başlamıııışş:52:

beklesin tatlim ne guzel istee sende isten ayrilacaksin neyi bekliceksiniz kiii
valla ben evlenene kadar senin cocuk mu desemm cocuklar mii desemm :1:
yurumeye baslarlar kosarlar hatta :8:

sınavların ne zaman bitcek canım, kaç dersn kaldı?

tatlimm sinavlar yeni yeni basliyo en son sinavim 11 temmuzda
sonra butunleme donemi basliyor temmuzun sonuna kadar
sonra agustostada staj var hastanede
yanii nefes alacak vaktim bile olmicak
annemde denize gidelim diyor dedim anne bos vaktim yok
sevgilimde nah gidersin yapiyo :1:
hayatta godermez Allahtan annemin istedigi zaman sinav donemime denk geliyoda oyle gecistiriyorum
daha 4 sinavim var canim bu donemden
alttan kalanda 2 sinavim var ama onlarin tarihleri belli degil
simdilik 4 sinavin hesabini yapiyorum iste :31:

Back
X