ben diom sana sen bu gidişle patır patır söz nişan düğün yaparsın kızım

canım bence işi resmiyete dökmeye yakın bi zamnda konuş ailenle sonra çok karışırlar laf ederler falan ben öyle yaptım valla babama istemeye gelecekleri zaman söyledim

hemen art arda oldu her şey kafam rahatladı
zor valla hemşirelik doktorluk falan nöbetçi kalacağın günler doğu hizmeti falan kız belki doğu hizmetin sevgilinin memleketine çıkar kurtulursun

sen evlen sonra denklik sınavlarına gir bi şeycik olmaz. kız benim kuzenim de bulgaristanda doktorluk okuyo he
ayy ne hoş telaşlar

çok da severim sevgilime sürprizler yapmayı

hele o yemek telaşım ne de güzel olacak. mesela üni. okurken evime gelirdi günler öncesinden düşünürdüm ne yapsam falan diye hemen en sevdiği yemekleri yapardım. hele bizim bi kahvaltı soframız var ki anlatamam

son senem mezun olmuşum ev arkadaşımın sınavları erken bitti gitti ben de evimi toplıcam eşyalarım bi sürü yanıma geldi beraber evi toplıcaz eşyalarımı götürecez. masamızın iki ayağı birden kırıldı kahvaltı yapıcaz yer yok

sedir gibi bi şey vardı üzerine çarşaf serdim oraya kurdum sofrayı ama ben yemiyorum ayrılıcaz ya uzun bi süre görüşemicez videoya çekiyorum onu kahvaltıdaki çeşitleri sayıyo benim meşhur bi böreğim var en çok bunlardan yemeği özlicem diyo götürüyo ağzına ben onu izliyorum kapat diyo kahvaltımızı yapalım yok diyorum özlicem seni bunlar benim hazinem olacak:85: şimdi üstünden tam 3 yıl 6 gün geçmiş. vay be diyorum vay bee

ne güzel günlerimiz geçti bizim ne de çok üzüldük şimdi kavuşuyoruz en sonunda