hehehe

maceraya bak sennn ne guzell yaaa bizim hic boyle animiz yok valla
hep uslu uslu bulusuyoruz iste ben otobusten iniyorum o beni aliyor fln fistik pek bi aksiyon yok yaneee
bitane var sadece aklima geliyor camiinin ismini bilmiyoruma ama hani bu surekli guvercinlerle dolu bir camii var ya guvercin besleniyo fln
ilk istanbulda bulustugumuzda oraya goturdu askim beni banklar fln da var orda oturuyoruz iste
ben tabi nasil mutluyum icimden diyorum hey guzel Allahim televizyondan gordugum kareleri sevdigimle birlikte gelip gezmeyi gormeyi nasip ediyorsun ne buyuksun yarabbi

sonra sevgilim dedi hadi kalk camiinin icine girelim bahcesine yani gosterim sana
neyse girdik iste yerleride tam hatirlamiyorum ama taslar var iste
ben tabi topukluylayim sevgilimde benle dalga geciyor yuruyemiyon da bilmemne
neyse Allahin isi iste surekli sarmas dolas geziyoruz bi anda tam camiiden cikcaz sevgilim onumde arkasi donuk benim topugum bir yere takildi cekeliyom cekeliyom cikmiyo

anam dedim pisko bittigin andir kizim adamin dilinden kurtulamican
benden iki adim ilerde donme donme diye dua ediyorum icimden kizardm bozardm biseyler oldu
sonra dedim artik gozunu karart egil elinle cekele topugu tam egilecektim kiiii sevgilim arkasini dondu napiyon askim diyee vee ayni anda topugum cikiverdi bir anda

ben kocaman bir sirittim hiicc askim bakiniyorum iste dedim

gelsene hadi diyor
Allahimm zamanlama superdi yanii