• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

bu foruma yeni katıldım kimseyi tanımıyrm bu baslık bana göre:) hoş bu ara çok boşluktayım normal hayatmda da tanıdgm kmse kalmadı ama neyse

gordum gordumm bi miyav gordummm :90::90::90:
ne var ne yok canlarr :122::122::122:
ben sinava calisiyorumm:106::106::106::106::106:

cok uykum geldi be yaaaaaaa
yesil cay ictim uykuyu aciyor diye biliyom
kahve icmim dedim
icer icmez gozlerim kapanmaya basladiiiiiiii :31::31::31:

hoşgeldn
napım ya sabahın köründe okula gttim seminere :ssz
simdi eve geldim kahvaltı yapıcam daha :1:
sen napıosun

oyy amanın bu saatte kahvaltı he aslında ben de yine kaçırdım öğleni yiyemedim seçtiğim şeyler vardı çeyiz için onları almaya gittik babamla:1: ama yemek takımım, tencere setim, kahvaltı setim, çay setim, çkb takımım, düdüklü tencerem, iki boy çaydanlığım, sahan takımım, 3 lü cezvelerim hepsi tamamlandı:16::16: ödemeyi yaptık ama adamla anlaştık modelde değişiklik yapmak istersem yapıcaklar nişanlım gelsin onun da fikrini almak istiyorum çünkü:16: ondan sonra ücretsiz kargo yapıcakalarmış istediğim yere. çok memnun kaldım valla:16:

oyy amanın bu saatte kahvaltı he aslında ben de yine kaçırdım öğleni yiyemedim seçtiğim şeyler vardı çeyiz için onları almaya gittik babamla:1: ama yemek takımım, tencere setim, kahvaltı setim, çay setim, çkb takımım, düdüklü tencerem, iki boy çaydanlığım, sahan takımım, 3 lü cezvelerim hepsi tamamlandı:16::16: ödemeyi yaptık ama adamla anlaştık modelde değişiklik yapmak istersem yapıcaklar nişanlım gelsin onun da fikrini almak istiyorum çünkü:16: ondan sonra ücretsiz kargo yapıcakalarmış istediğim yere. çok memnun kaldım valla:16:

hayırlı ugurlu olsun cnm
mutlulukla kullanırsınız inşallah :16:
hangi markadan aldın celikllerini yemek takımını falan :52::52:

hayırlı ugurlu olsun cnm
mutlulukla kullanırsınız inşallah :16:
hangi markadan aldın celikllerini yemek takımını falan :52::52:

çok teşekkür ederim canım sen de inşallah içine sine sine alır mutlulukla kullanırsın eşinle beraber:16: çelik grubu komple aryıldız canım, porseleni de porland aldım:16:

Son düzenleme:
Back
X