• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

allah tamamına erdirsin hayırlısıyla canım, benim düğünüm de senden bi hafta sonra olacak kısmetse :) temmuz sonu gidip mobilya seçicez gelinlik bakıcaz ya beğenmezsem diye korkuyorum canım o zaman da gelinliği diktiricez yetişir mi bilmiyorum valla:26:
Yetişir bebeğim merak etme sen diretince öyle bir yetiştirirler kiii :)
Hem belki hazır modellerden beğenirsin aysira falan hazır çalışıyor dikmiyor onlar güzel seyler var bi bak derim :)
son günlerde adapte olamadım ki topiğe askerim sayesinde.
çoook sevindim canım benim. hadi bakalım, çok iyi anlaşırlar inşaallaaahh:16:

Neler yapmadık kiiiii :23: 6 güncük durdu canım. dolu dolu yaşadık o 6 günümüzü.dün sabah döndü maalesef :ssz:
sık sık uğra seni merak ediyoruz.
Coook sevindim kuzum ya cok iyi geldi bu ikinize de :)
Bundan sonra buralardayım telefondan yeticem hepinize :)
Cnm benim çok tatlısın beni çok mutlu ettin inş öyle düşünür inş herşey çooook güzel geçer:16::16:

İnşallah bebeğim :)
Topikce sana menü düşünüyoruz hemen kızlar bi el atın hele :)

Pembe geliiiiin selam kuzum :)

Ay bende kırmızı gelin olayım yaa olmaz mıığğğ :)

Gelinim geliinim pembe gelinin hoşgeldin naber:3:

iyilik lunnam senden nabr

hadi bakalım inşallah canım benim:16::16:

hoş geldin gelin hanım kahvaltıya mı yine:1::1:
evet geldm kahvaltımı da yaptım birazdan da arkadasa caya gidicem :12::12:
senden naber

Hem belki hazır modellerden beğenirsin aysira falan hazır çalışıyor dikmiyor onlar güzel seyler var bi bak derim :)

selamm:3:
olur neden olmasın :27:

Bencede sen kırmızı gelin ol senbirdebanasor umm fln hiç olmuyo yani :19:

Tatlım Nazarın yazdıklarının altında şafak panosu çıkıyo benim yazımın altında birlikte olduğumuz gün çıkıyo gözükmüyo mu sende
Yoooo fakir miyim ben acaba :(
Nasıl yapıyoruz onu öğretsen ya bana

senden naber

Nasılsın kiiii
Oldum bile :)

Bencede sen kırmızı gelin ol senbirdebanasor umm fln hiç olmuyo yani :19:

Aynen eski adım ne kadar güzeldi yaa :(
Ama onu gören direk ben oldugumu anlarda bütün kullanıcı adım oydu cunkü :)

Bundan sonra bana kırmızıgelin diyebilirsiniz bacılarım :P

Nasılsın kiiii

çok iyiyim kii :21:
tmm kırmızı gelin :29:
sen nasılsın

Nasılsın kiiii

Anlaştık kırmızıgelinimmmmmm:1: daisypath diye bi site var ordan yapıyosun tatlım sonra profil düzenlede yapıştırmak için bi yer var orda hazırladığın tickerin linkini profiline yapıştırıyosun
afiyet olsun canm
geldi mi müstakbel kayınvaliden tanışmaya :12:
Yok kuzum cumartesi geliyo 2 gün sonra:52:

ya pembişim bende ticker yapmak istiyorum bizim düğünümüze 74 gün kaldııı :)

Anlaştık kırmızıgelinimmmmmm:1: daisypath diye bi site var ordan yapıyosun tatlım sonra profil düzenlede yapıştırmak için bi yer var orda hazırladığın tickerin linkini profiline yapıştırıyosun

Yok kuzum cumartesi geliyo 2 gün sonra:52:

hadi ya heyecan çok mu :23:

inşallah ya aslında alacağım gelinlikte illaki oynama olacak ne kapalı ne açık bi şey istiyorum ve sanırım ortası pek yok:26:

senden naber

afiyet olsun canım ben de bir derdim var topiklerinde dolanıyodum ne hayatlar var hakkaten zor allah sabır versin:ssz::ssz:

Anammmm kırmızıgelinim sana anlatıyorum ama benim tickerim kaybolmuş ne zmndır yok acaba hiç farkında değilim ne olmuş benim tickerima:14:

kızlarr bir şey soracağımm sevgilimle kimi zaman oluyor mesafelerden dolayı 1 ay kimi zaman 2 ay görüşemiyoruz falan , mesela buluştuktan sonra 1 hafta falan çok iyi oluyor 2. haftadan sonra deiğişik davranmaya başlıyor yani özlediğim için diyor ama çok ilgisiz davranıyor ve buluşana kadar böyle devam ediyor diyelim ki ertesi gün mü buluşucaz yada 3 hafta - 1 ay sonra mı yüzyüze gelene kadar böyle yapmaya devam ediyor , ve buluşana kadar bu tavrı beni çok üzüyor :50:

böyle yapması bana çok saçma geliyor yanyanayken çok iyi ama yanıında yokken kendi gibi davranmıyor en ufak şeyde üzmekten kırıcı söz söylemekten çekinmiyor , haliyle tartışma çıkıyor kızlar hiç güzel söz söylmemiyor öyle tavırlardayken ,neden anlamıyorumm hiç kimseden böyle bir şeyde duymadımm :14:

inşallah ya aslında alacağım gelinlikte illaki oynama olacak ne kapalı ne açık bi şey istiyorum ve sanırım ortası pek yok:26:

afiyet olsun canım ben de bir derdim var topiklerinde dolanıyodum ne hayatlar var hakkaten zor allah sabır versin:ssz::ssz:

sağol cnm
aynen ya orası abus gibi akşamları bnde bakıyorum da allah korusun bazıları gercekten cok kötü şeyler yaşıyor :ssz::ssz:

kızlarr bir şey soracağımm sevgilimle kimi zaman oluyor mesafelerden dolayı 1 ay kimi zaman 2 ay görüşemiyoruz falan , mesela buluştuktan sonra 1 hafta falan çok iyi oluyor 2. haftadan sonra deiğişik davranmaya başlıyor yani özlediğim için diyor ama çok ilgisiz davranıyor ve buluşana kadar böyle devam ediyor diyelim ki ertesi gün mü buluşucaz yada 3 hafta - 1 ay sonra mı yüzyüze gelene kadar böyle yapmaya devam ediyor , ve buluşana kadar bu tavrı beni çok üzüyor :50:

böyle yapması bana çok saçma geliyor yanyanayken çok iyi ama yanıında yokken kendi gibi davranmıyor en ufak şeyde üzmekten kırıcı söz söylemekten çekinmiyor , haliyle tartışma çıkıyor kızlar hiç güzel söz söylmemiyor öyle tavırlardayken ,neden anlamıyorumm hiç kimseden böyle bir şeyde duymadımm :14:

ya canım bence de garip bu yaptığı. özlemden böyle yapıyo desem bi o özlemiyo sen de özlüyosun onu. seni kırmak yerine sevgisini dile getirse daha kolay geçicek ayrı kaldığınız günler. ne bilim bizde 2 aydır görüşemiyoruz ama ara ara tartıştığımız oluyo hatta sırf beni kırmamak için kapatmak ister telefonu sakinleşip öyle konuşuruz. bi kere kafasını kırarım beni kırmasın :63::63::27::27:

sağol cnm
aynen ya orası abus gibi akşamları bnde bakıyorum da allah korusun bazıları gercekten cok kötü şeyler yaşıyor :ssz::ssz:

insan şükrediyo haline. bazende çok takıyorum kafama böylede sorunlu bi insanım, acaba ileride böyle şeyler yaşar mıyım diye kuruyorum kafamda kötüyü çağırır gibi ne deli düşüncelerim var yaa:ssz::ssz:

Back
X