• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Ben de hemen istiyorum yaaaa topikçe birlikte doğuralım da şimdi hasret özlem konuları konuşuluyoken o zmn hep birlikte çocuğum yemek yemiyo napıcamm :14: diye konuşuruz:9::9:

Aminnnn cnm ya:1: Ama önce sevgilim kocam olsun dua sıralaması değişmesin şimdi:1::1:

:9: o günleri görebilicek miyiz bu topikte acabaa :8::55: ne güzel olurduu valla :9:

aminn canımm evett sıralama çok önemli şimdi hayırlısıyla eşlerimiz olsunlarda:16: :nazar:

Ben de hemen istiyorum yaaaa topikçe birlikte doğuralım da şimdi hasret özlem konuları konuşuluyoken o zmn hep birlikte çocuğum yemek yemiyo napıcamm :14: diye konuşuruz:9::9:

Aminnnn cnm ya:1: Ama önce sevgilim kocam olsun dua sıralaması değişmesin şimdi:1::1:

elinizi cabuk tutun :1:
bana yetişin birlikte doguralım valla o zaman da tecrübe lazım olur :9:

Eğitimdeymiş, ders görüyormuş. Cumartesi banı kalkacakmış.
Akıllanmış uslnmış, kimseye karışmıcakmış..:6:
Banka çok güzel, işe hevesli gidiyorum, diyor :21:
Tekrar sınava girecekmiş eğitimden sonra, şimdide ondan korkuyor akıllım :1:
bu arada başı ağrıyordu ya hani, burnunda et varmış, doktor ameliyat demiş :31:

Zelişimmmm ban yedin diye kızmıştım sana ama çoook özledim gel artık:5:

banı 22 sinde kalkıyomuş fıstığım ama gündüzleri pek giremicekmiş akşamları gelirim demiş boncuğa:ssz:

Balayııııı balayııııı balayıııı kulağa ne kadar hoş geliyo:16::16:
amanınnn biz onu da düşünmeliyiz daha aslında amasra vardı bi zaman aklımızda ya da safranbolu adam mimar olunca safranbolu evlerini de görmüş oluruz diyo:1::1: ikimizde istemiyoruz deniz kum daha sakin daha huzurlu bi balayı düşünüyoruz da bakalım:16::16:

elinizi cabuk tutun :1:
bana yetişin birlikte doguralım valla o zaman da tecrübe lazım olur :9:

gelin hanım biz senle aynı gün evlenicez ya hayırlısıyla inşallah bi de bakıyomuşuz ki bebiş haberini de aynı zamanda veriyoruz:21::21: ikimizde bebek mevzusunu ertelemek istemiyoruz ayy keşke balayı dönüşü bi de baksam ki hamileyim ne güzel olurdu :16::16:

Zelişş kim canımm banlanmak ne demek kiii :44:

hee aynen canımm bende resim için açmıştımm ,zaten burdan konuşuyoruzz :8:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarım selam nasılsınız ?

Bizim zeloş dan mı bahsediyoruz nazarımm sonunda başladı demek he :)
Çok sevindim adına hakkında hayırlısı olsun inşallah selam söyle konuşursan :)

Zelişş kim canımm banlanmak ne demek kiii :44:

hee aynen canımm bende resim için açmıştımm ,zaten burdan konuşuyoruzz :8:

Zeliş topicden bi arkadaşımz.
Parmaklarına mukayyet olamadı, bi topicde verdi veriştirdi ceza aldı.:1:
Kk dan uzaklaştırıldı diyim sana, bi süresi var bu cezanın cezası bitene kadar da yazamıyorr:ssz:

kızlar ben cıkıyorum şimdi ugrarım yıne cici bakın kendinize :54:

güle güle canım yine gel:54:

oyy amanınn o ameliyatı eniştem oldu da çok fena bi de yaz vakti hiç çekilmez hele hapşırması yok mu felaket zeloo duymasın:ssz::ssz:

banı 22 sinde kalkıyomuş fıstığım ama gündüzleri pek giremicekmiş akşamları gelirim demiş boncuğa:ssz:

amanınnn biz onu da düşünmeliyiz daha aslında amasra vardı bi zaman aklımızda ya da safranbolu adam mimar olunca safranbolu evlerini de görmüş oluruz diyo:1::1: ikimizde istemiyoruz deniz kum daha sakin daha huzurlu bi balayı düşünüyoruz da bakalım:16::16:

gelin hanım biz senle aynı gün evlenicez ya hayırlısıyla inşallah bi de bakıyomuşuz ki bebiş haberini de aynı zamanda veriyoruz:21::21: ikimizde bebek mevzusunu ertelemek istemiyoruz ayy keşke balayı dönüşü bi de baksam ki hamileyim ne güzel olurdu :16::16:

ohh ohh ne güzell :nazar: burda sevdiceğine kavuşmasına enn çok zaman olan benim herhalde :63::5:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X