hadi inşallah canım nişanı yapın gerisi de gelir
pat diye canım benden yana sıkıntı yok ne güzel önemsemiş okumuş bi de cevap vermiş derim valla
yani biraz açık konuşucam o yüzden afedersiniz kızlar gerçi hepimiz +18 iz sıkıntı yok

erkek kendi korununca o taktığı şey yüzünden daha az zevk alıyo olabilir ama azıcık daha az zevk alıversin canım senin vücuduna ilaç sokmaktan daha iyidir. yanlış anlama beni canım ama ben biraz ilaca karşıyım regl günlerimde karın ağrısından ölürüm ama yine içmem ilaç baş ağrısı da yine öyle. sevgilimle tanıştıştığımdan beri değiştirdi beni benim bünyem çok zayıf kışın çok hasta olurum çocukken annem babam öksürsem, bandemcikelrim kızarsa doktora götürür ilaç alırlarmış antibiyotik ala ala bünye tükenmiş. kış boyunca 4-5 defa grip olurdum. sonra kızdı bana nişanlım ilaç içmiceksin artık dedi ilaç yerine onun özel bitki çayı tarifini öğretti bana bi de ballı limon var meşhur yat iyice bi terle derdi. böyle yapa yapa çok şükür geçtiğimiz kış tek bi kez grip oldum onda da artık iş yerindeki herkes hastaydı bana da bulaştı. ama çok fark etti. ilaç almamaya başladığımdan beri. ondan beridir allah çaresiz hastalık vermesin ama ilaç içirmiyo nişanlım
ikiz zor ya hem karnında zor hem doğunca zor olur:44: ama bebişimiz olsun da allahın takdiri
kız napalım analık duygularımız kabarıyo