• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

kuzularr, ben geldiiimmm:12:

Modemimiz değişti. Sabahtan beri netsizdim. Işlerimi hallettim, geldim kurdum. Sonunda bağğlandıııımm :12:

Ne var ne yok bakalım, nasıl keyifler. :21:
hoşgeldinnnn lokumm:54:

ne reelde ne sanalda hiç arkadaşım yok :(
gel o zaman arkadaş olak:29: Tanıtır mısın biraz kendini?

niye öyle dedin tatlımm gerçekçiyim tabii çokta kararlıyım hemdee sağol canımm :29:

ya kuzum anlattıklarından hiç seni seven bi erkek profili oluşmadı ben de kendini daha fazla üzme diye öyle dedim:26: üzülmeni istemiyorum sandığın gibi seni sevmiyosa ?

anladım canım
neyse görüşene kadar sabret canım mutlaka bi açıklaması vardr bu saçma tavırlarının ikna olursan devam edersin olmadı sen yoluna o yoluna ömrünün sonuna kadar onu idare edip üzülmek zorunda degilsin ki sen
ayrıca cok iyi kalplisin bence cok daha iyilerini hak ediyorsun cnm:34: eve gidince de sakın ağlama aileni de üzersin gereksiz yere ağladıgını görüyorlardr mutlaka
bilmiyorum canım dediğin gibi buluşunca bakıcaz artık, tek açıklaması özlüyorum dayanamıyorum olucak yinee işteee :105:
sağol kuzum hepiniz öylesiniz :29: herks öyle diyo zaten canım ama işte ben düşünmüyorum ondan başka bişey keşke bende rahat olsaydım boyle saplantılı olmasaydımm :50:
görüyor evet annem çok kızıyo niye seni üzüyo diyo bi gün numarasını alıp arıycam diyo ama bilmiyo tabı neler oldugunu :14:

[
Canım, biraz okudum yazılanları.
Aklıma 'başkası var' dan başka bişiy gelmedi :50:
bence hiç üsteleme, arama sorma.. bu kadar sorumsuz , duyarsız bi insan olamaz ..
sana yazık değil mi, üzülüyosun ağlıyosun ve O hiç bişey yapmıyoo. değer mi? hayır!
Lütfen, sakin ol ve kendine gel. düşünmemeye çalış. Sağlıklı bi ilişki değil bu, çözüm apaçık ortada, çok üzgünüm canım :50:
haklısınnn böhüüü ne desem ne yapsam bilmiyorum artıkkk:14::14:
kızlar ablası resim koymuş iki kişilik yemek var öğlende koymuş kesin benimkiyle gittiler yemeğe demek ki rahatlığa bak bir mesaj atmadan ye iç eğlennn :20:

Bi gün ona baskın yap dicektm tatlm git bak bakalm ne yapıyo ne ediyo özledim geldim dersin

yakın olsa çook giderdim canım ama malesef iştee uzakta diye böyle oluyo zatennn :105:
ne kadar da sıktım sizi dimi sağolun kızlarr :29:siz olmasanız ne yapardım ruh gibi olurdum artıkk :50:

teşekkür ederım bebegim:21:
işte tam olarak bugüne uygun 3 kere yatcaz kalkcaz sevgilimn yanındayım
En güzel bişeeeeey:16::16:
bilmiyorum canım dediğin gibi buluşunca bakıcaz artık, tek açıklaması özlüyorum dayanamıyorum olucak yinee işteee :105:
sağol kuzum hepiniz öylesiniz :29: herks öyle diyo zaten canım ama işte ben düşünmüyorum ondan başka bişey keşke bende rahat olsaydım boyle saplantılı olmasaydımm :50:
görüyor evet annem çok kızıyo niye seni üzüyo diyo bi gün numarasını alıp arıycam diyo ama bilmiyo tabı neler oldugunu :14:

haklısınnn böhüüü ne desem ne yapsam bilmiyorum artıkkk:14::14:
kızlar ablası resim koymuş iki kişilik yemek var öğlende koymuş kesin benimkiyle gittiler yemeğe demek ki rahatlığa bak bir mesaj atmadan ye iç eğlennn :20:

yakın olsa çook giderdim canım ama malesef iştee uzakta diye böyle oluyo zatennn :105:
ne kadar da sıktım sizi dimi sağolun kızlarr :29:siz olmasanız ne yapardım ruh gibi olurdum artıkk :50:

Olur öyle şey tatlım bize anlatmycaksın da kime anlatıcaksın duymayayım bi daha:19: Seni nasıl sevdiğimizi bilmiyomusun?:29:

ya kuzum anlattıklarından hiç seni seven bi erkek profili oluşmadı ben de kendini daha fazla üzme diye öyle dedim:26: üzülmeni istemiyorum sandığın gibi seni sevmiyosa ?

evet bende sevgisinin azaldığını düşünüyorum işte belki de eskisi gibi aşık bile değil bana :43::43:

hoşgeldinnnn lokumm:54:

gel o zaman arkadaş olak:29: Tanıtır mısın biraz kendini?

Hadi tanışalım :) İstanbul'da yaşıyorum,üniversiteden yeni mezun oldum,yaşım 22. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

ben bile heyecan yaptımm :16:
bizi ihmal etme bak tamm mı
:19:
[/QUOTE]

ya bi daha ayrılmıcaz allahın izniyle ve kac zamandır bu anı bekliyoruz inşallah hersey cok güzel olacak :38:
ihmal edermiyim canım siz de bana dua edin aklınıza geldikçe tayinimin cıkması için :31:
ugrarım fırsat buldukça eşyalarıma karar verince onları da gösteririm size inşallah :52:
ay cok heveslendim resmen evlenmeye gdiyorum :48::119::119::123:

Kız kocacığına kavuşuyo seni beni mi düşünücek kızım:16::16::16:

akşamları girsin banane. :19:
hem daha aynı evde kalmıcaklar :23:

aşk olsun lunna unuturmuyum sizi :29:
evet ya daha aynı evde kalamıcaz :27::27:
kocam calısacak zaten ben size yazarım o arada :9:
düğünden sonra biraz ara verebilirm ama 1 ay falan kocamdan başka bişi görmez gözüm :21::27::27::27:

ben bile heyecan yaptımm :16:
bizi ihmal etme bak tamm mı
:19:

ya bi daha ayrılmıcaz allahın izniyle ve kac zamandır bu anı bekliyoruz inşallah hersey cok güzel olacak :38:
ihmal edermiyim canım siz de bana dua edin aklınıza geldikçe tayinimin cıkması için :31:
ugrarım fırsat buldukça eşyalarıma karar verince onları da gösteririm size inşallah :52:
ay cok heveslendim resmen evlenmeye gdiyorum :48::119::119::123:[/QUOTE]

aklımda olcaksın, dualarımız seninle biliyosun :16: inşallah ayrılmıcaksınız bi daha. :38:
topic yapcan ya daha, ben ı ıh bu olmamış, bu değil bu hiç değil dicem :52::52: nihahahhaah:27:

Olurmu öyle şey tatlım bize anlatmycaksın da kime anlatıcaksın duymayayım bi daha:19: Seni nasıl sevdiğimizi bilmiyomusun?:29:

sağolun kızlar bende sizi seviyorum teşekkürlerr :29:
nasıl moralim bozuk bende keyfime bkmak istiyorum ama iştee :105:
bi deyine bir tartışma sonrası bana hiç aryılmıycaz sanıyorsun dimi böyle devam edersen ayrılırız biter anladın mı demişti , bak o geldi şimdi aklıma ne kadar basit onun içinn :59: yüzüğüme bakıp bakıp kötü oluyorumm :105:.:105:

Back
X