• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ya bi daha ayrılmıcaz allahın izniyle ve kac zamandır bu anı bekliyoruz inşallah hersey cok güzel olacak :38:
ihmal edermiyim canım siz de bana dua edin aklınıza geldikçe tayinimin cıkması için :31:
ugrarım fırsat buldukça eşyalarıma karar verince onları da gösteririm size inşallah :52:
ay cok heveslendim resmen evlenmeye gdiyorum :48::119::119::123:
Hep dua edicez kuzum sen hiç merak etme hep iyi şeyler düşün inş herşey çooook mükemmel olacak tayinin çıkacak mükemmel düğünün olacak bize de balayı fotoğraflarını göstereceksin darısı başımıza diye iç geçireceğiz:1:

Hoşbuldum muke'm. naber? :54:

ben bile heyecan yaptımm :16:
bizi ihmal etme bak tamm mı
:19:
İYİ KUZUCUM BEKLEMEDEYİM NİŞANLIM BANKAYA GİRDİ ÇIKSIN DA KONUŞALIM DİYE Bİ SORU SORDU YİNE ŞAPŞAL KALDIM GELİNCE YİNE YANLIŞ CEVAP VERİCEM KESİN:26::26:

evet bende sevgisinin azaldığını düşünüyorum işte belki de eskisi gibi aşık bile değil bana :43::43:
İNŞALLAH SANDIĞIMIZ GİBİ DEĞİLDİR CANIM:ssz:

Hadi tanışalım :) İstanbul'da yaşıyorum,üniversiteden yeni mezun oldum,yaşım 22. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
HANGİ BÖLÜMÜ BİTİRDİN? BEN DE 24 YAŞINDAYIM EYLÜLE DÜĞÜN HAZIRLIĞI YAPIYORUM, ÇALIŞIYORUM MUHASEBECİYİM:21:
aşk olsun lunna unuturmuyum sizi :29:
evet ya daha aynı evde kalamıcaz :27::27:
kocam calısacak zaten ben size yazarım o arada :9:
düğünden sonra biraz ara verebilirm ama 1 ay falan kocamdan başka bişi görmez gözüm :21::27::27::27:

1 AY SONUNDA GELİP BEBİŞ MÜJDESİ VERİCEKSİN Bİ DE İNŞALALH:21::21: KIZ BEN EVLENİCEĞİMİ UNUTUM Bİ AN ZATEN SENİN ÇİZELGEDEN TAKİP EDİYORUM DÜĞÜN GÜNÜNÜ HEP:1::1: BEN 15 GÜN KADAR OLMAM TOPİKTE SONRA KOCİŞİM İŞE GİDER SİZE KOŞAR GELİRİM:27::27:

1ay sonra bebek haberi için falan ugrarım belki diye düşünmüştüm ya:1::1:
bebegimin hediyelerini secmeye baslayın dıye teyzesi :9::9:
bu ne hız annem.
az evliliğin tadını çıkar 3*4 ay sabret yahu:27:

bebişin olsun hedaaye kolay :21:

İYİ KUZUCUM BEKLEMEDEYİM NİŞANLIM BANKAYA GİRDİ ÇIKSIN DA KONUŞALIM DİYE Bİ SORU SORDU YİNE ŞAPŞAL KALDIM GELİNCE YİNE YANLIŞ CEVAP VERİCEM KESİN:26::26:

1 AY SONUNDA GELİP BEBİŞ MÜJDESİ VERİCEKSİN Bİ DE İNŞALALH:21::21: KIZ BEN EVLENİCEĞİMİ UNUTUM Bİ AN ZATEN SENİN ÇİZELGEDEN TAKİP EDİYORUM DÜĞÜN GÜNÜNÜ HEP:1::1: BEN 15 GÜN KADAR OLMAM TOPİKTE SONRA KOCİŞİM İŞE GİDER SİZE KOŞAR GELİRİM:27::27:

ne sordu ? :26:

yapmazsın ki sen öyle bişey :18:
yapar mısın? :26: :27:

ayy bu arada yarın ablamın nikahı var. patron gelsede öğleye kadar izin alsam diye bekliyorum :51:
aa erken yapıolar onlar da nikahı nedenkine :26:

Hep dua edicez kuzum sen hiç merak etme hep iyi şeyler düşün inş herşey çooook mükemmel olacak tayinin çıkacak mükemmel düğünün olacak bize de balayı fotoğraflarını göstereceksin darısı başımıza diye iç geçireceğiz:1:

lunnamm agzından bal damlıyor inşallah canım bnm
hayırlısıyla gelsin o günler hepimiz hep mutlu olalım :52:

bu ne hız annem.

ev, dükkan, babaanne üçgenini tarif et. anlatıyo anlatıyo ama yollar çok karışık hala çözemedim. o da suçlu biraz her defasında başka bi yoldan götürüyo karıştırıyorum haliyle:26: neyse ki unuttu soru sorduğunu ben de hatırlatmadım:27::27:

HANGİ BÖLÜMÜ BİTİRDİN? BEN DE 24 YAŞINDAYIM EYLÜLE DÜĞÜN HAZIRLIĞI YAPIYORUM, ÇALIŞIYORUM MUHASEBECİYİM:21:

bu ne hız annem.

şaka bi yana bebek kısmet işi canlarım ya
inşallah hayırlı zamnda nasip eder rabbim :34:

Türkçe öğretmenliğinden mezun oldum canım ;) Sanırım ilkbahara da benim düğün olacak :))))))

hiç onu düşünme cnm yokmus gibi davran bence tatlım sakın arama mesaj atma bekle bakalım ne zamana kadar böyle rahat bi şekilde devam edecek senin kendini üzdügün yeter biraz da o mücadele etsin seviyorsa :31:

öyle yapıcam tatlım elbet merak edip mesaj atar yani öldüm mü kaldım mı diye , hiç yapmadığım bişey olduğu için daha çok meraklanır hem belki , evet biraz da o etsin kıymetimi anlasın istiyorumm çok mu şey istiyorum :105:

Kızlarr yarım saate çıkıcam ne yapıcam ben ayy boşlukta gibiyim eksik gibii :25::25::36:

öyle yapıcam tatlım elbet merak edip mesaj atar yani öldüm mü kaldım mı diye , hiç yapmadığım bişey olduğu için daha çok meraklanır hem belki , evet biraz da o etsin kıymetimi anlasın istiyorumm çok mu şey istiyorum :105:

inşallah canm bu sayede kendine gelir belki ne yaptıgının farkına varır :47:
İnşallah cnm benim sen bi önümüzü aç sıradan gelicez bizde:1:
acıcam inş ayağımı sürüyerek gidicem arkamdan gelin dıye :27::27:

inşallah canm bu sayede kendine gelir belki ne yaptıgının farkına varır :47:

:

anlamıyorum ki bir insna hiç mi durup düşünüp ya ben ne yapıyorum nıye yapıyorum nıye uzuyorum diye , telefonunda mesaj olmadıgını gorunce hıc mı ne oldu demez atmaz , ben mesaj gormedıkce nasıl uzuluyorum :105:

birde kızlar dün akşam gönlümü almak için uğraşmalısın kendini affettimek için deli olman lazım demiştim oda ben sen mıyım de deli olucam demişti :105:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayakkabının altına adımızı da yazarsın dimiiiiii

tabiki yazarım tatlım
bunu düğüne yakın hatırlat :27:

anlamıyorum ki bir insna hiç mi durup düşünüp ya ben ne yapıyorum nıye yapıyorum nıye uzuyorum diye , telefonunda mesaj olmadıgını gorunce hıc mı ne oldu demez atmaz , ben mesaj gormedıkce nasıl uzuluyorum :105:

birde kızlar dün akşam gönlümü almak için uğraşmalısın kendini affettimek için deli olman lazım demiştim oda ben sen mıyım de deli olucam demişti :105:

ayy valla ben olsam simdiye kadar agzıma geleni sayıp ne halin varsa gör diye resti cekerdim heralde eylülcüm
ne dediğinin farkında degil heralde seni gercekten sevse böyle davranamz bnce cnm ne demek o ya ne sanıyo kendini :41:
ya bu cocugun elle tutulur olumlu bi yönü var mı kuzum

ayy valla ben olsam simdiye kadar agzıma geleni sayıp ne halin varsa gör diye resti cekerdim heralde eylülcüm
ne dediğinin farkında degil heralde seni gercekten sevse böyle davranamz bnce cnm ne demek o ya ne sanıyo kendini :41:
ya bu cocugun elle tutulur olumlu bi yönü var mı kuzum

tek olumlu yönü yanındayken ki hali :50:
dimi canım bende öyle düşünüyorum ama bunu ona söylediğimde sevmekle ne alakası var
tabiki seviyorum o ayrı birşey diyordu
ahh ahh ne diyim ki canım bende resti çekerdim de işte kahretsin ki yapamıyorummm :14:
akşam ne olacak acaba mesaj atmıyorum diye beni başka şeylerle suçlamasın bir de :105:

Back
X