• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Çok ayıp sen beni nasıl tanımazsın , bu topiiğin bi tanecik küçük zencisiyim ben :27:[/B]

eneee bilmem asıl sen benı nasıl tanımazsın :37::27::27: hadi tanışalım o zamannn eylül ben :37: 22 yaşındayım muhasebeciyim bendee yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var şu an zor bir dönemdeyiz aramız baya bozukk :ssz:

evet var 2 yıl 8 aylık bi ilişkim var :12:
:31:

hımm maşallah o zaman allah tamamına erdirsin :nazar::21:

Evet sıcaktan kuzum ya uykum var ama uyuyamıyorum ne kötü bişey 5 e kadar oturdum sonra sızmışım 7 de geri uyanmak zorunda kaldım , akşam düğün var gündüz hastane işlerim var .. varda var işte .. Ayrıca senin ilşkin mi varrr ayva marmeladımm :52:

:19:üstümüzde karabulutlar dolaşıyo diye olmıcak değil ya :35::35:

eneee bilmem asıl sen benı nasıl tanımazsın :37::27::27: hadi tanışalım o zamannn eylül ben :37: 22 yaşındayım muhasebeciyim bendee yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var şu an zor bir dönemdeyiz aramız baya bozukk :ssz:

hımm maşallah o zaman allah tamamına erdirsin :nazar::21:

bende şaşhaa :1: 21 yaşındayım eşim yok sevgilim yok böyle işte yanii :52:

Muhasebeci olduğunu belli etme hemeeeen :27: hemen hesap kitap işine girişiyo deli ya :27:

bu arada lady'nin 'hayatında biri yok, birinnde hayatı var' gibi felsefik bi cümle yazmak istedim.:9::9::9::9:

145 günümüz kalmış, geçmiyo geçmiyo derken. nasıl da geçmiş dimi, izine geldi de gitti bile .. :ssz:
kafa artık hesaba gidiyo direk bebek napım:27::27: kız ne felsefesi blendrdan geçmiş çorba gibi oldu kafam:27::27:

sağol kuzum amin inşallahhhh cümlemizin

hiç sevmiyorum kız sıcağı bayılasım geliyo amaaaannnn boşkoy yapıcam diye değil işte bitsin okul diye uğraşıyorum :27::27:
biter canım daha dün gibi hatırlıyorum evimi eşyalarımı toplayıp memlkete geri döndüğüm günleri ama 3 yıl geçmiş üstünden:ssz::ssz:

selam kızlar son saatler :52::52::52::52::32:
hadi gözün aydın şimdiden pembişşş allah kavuştursunn :32::32::21:

olur mu kız 10 kilo normal hamilelikte 12-14 arası kilo almak normal sayılıyormuş ablam şimdi hamile öyle demiş doktor :23::23:

hımm ama o zayıflar için normal:27: ben 10 kilo alsam aman allahım boy da yok zaten uuu :32: benimki artık gelmez denizlerden o kilodan sonraa :9::24:

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar nasılsınız iyimisiniz?.düğün hazırlıkalrından anca gelebildim be yavvv :))

kafa artık hesaba gidiyo direk bebek napım:27::27: kız ne felsefesi blendrdan geçmiş çorba gibi oldu kafam:27::27:

biter canım daha dün gibi hatırlıyorum evimi eşyalarımı toplayıp memlkete geri döndüğüm günleri ama 3 yıl geçmiş üstünden:ssz::ssz:

bitse de gitsek :27::27:

6buçukta canım :27::27:

evet inş cok az kaldıııııı:46::46::46::46:

:21::21::21::21::21:

slm kızlar nasılsınız iyimisiniz?.düğün hazırlıkalrından anca gelebildim be yavvv :))

:52::52::52::52::52: kııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne düğünü beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :53:

ahahahhah:27:
6buçukta canım :27::27:

evet inş cok az kaldıııııı:46::46::46::46:
kaçta Antalya'dasın. :23:

Anaaam, yiiğğmurum gelmiş... Nasılsın canım, ne var ne yok, hazırlıklarda son durum ne? Acil cevap :27:

hadi gözün aydın şimdiden pembişşş allah kavuştursunn :32::32::21:

sağol tatlım amin inşallah :32:

hımm ama o zayıflar için normal:27: ben 10 kilo alsam aman allahım boy da yok zaten uuu :32: benimki artık gelmez denizlerden o kilodan sonraa :9::24:

amanın şafak bitti hadi pembiş selametle var kocişine inşallah:16::16:

önce kilo veriyoruz mümkün olduğunca sonra hamile kalıyoruz bebek:51::51:

evet nasıl bitecek diye diye bitti cok şükür inşallah canım :52:

Back
X