• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Gunaydııınn.. Gunaydııınn.. Gunaydııınn.. Gunaydııınn..

Eylülcüm moral nasıl?

moraller iyi olmaya çılışıyo canım nasıl olsun idare ediyorum boşlukta gibii, ne olduğu belirsiz halaa :31:

tv izliyorm bn bi yandan napim sen napıyosn eylülcüm :ssz:
bende ne yapayım çalışmaya çalışıyorum canımm :25:

Günaydın nazarım

Günaydın Leydim

Günaydın herkese

Program açıyor gibi hissettim kendimi ha :27:
ama benim adımı söylemedinn :23::63:

Günaydın canlar bugün çoooooook işim var muhtemelen hiç giremycem aklımda olduğunuzu söyleyeyim dedim öpüyorum sizi:54::54::54::54:

Günaydın canlar bugün çoooooook işim var muhtemelen hiç giremycem aklımda olduğunuzu söyleyeyim dedim öpüyorum sizi:54::54::54::54:

kolay gelsn canımmm

moraller iyi olmaya çılışıyo canım nasıl olsun idare ediyorum boşlukta gibii, ne olduğu belirsiz halaa :31:

çalış tabi aklını dağıt canım

Canın yanacaktır ama zmnla da geçecektr.
gelmezse de koyver gtsin. sana adam mı yok :D

Sen kimi kandırıyosun kız (=

Neyine boşverdin..

Sen inandın , birde biz mi inanalım..

Boşverdiğin halde seviyorsun hala..:ssz:
seviyorum tabiki ama eskisi gibi üzülmüyorum hala neden pişman olmadı mesaj atmadı diye , gerçekten yoruldum çünkü çook yıprandım artık olayları akışına bıraktım ne olucaksa olsunn canım ne yapayım ki daha yapaccak bir şeyım kalmadıı :50:

günaydın canımmm kolay gelsinn sanaa:29: bende öpüyorum seniii görüşürüz unutma biziii kuzummm :54::54:

Kız söyledimde yazamadım..

Laptopun tuşları sinirli zamanlarımda fırladıda..

Zar zor yazıyor ama yinede hızlı yazıyorum ..

Sana da günaydın etlülüm

pardon eylülüm :27:

seviyorum tabiki ama eskisi gibi üzülmüyorum hala neden pişman olmadı mesaj atmadı diye , gerçekten yoruldum çünkü çook yıprandım artık olayları akışına bıraktım ne olucaksa olsunn canım ne yapayım ki daha yapaccak bir şeyım kalmadıı :50:

günaydın canımmm kolay gelsinn sanaa:29: bende öpüyorum seniii görüşürüz unutma biziii kuzummm :54::54:

Şu dakkaya kadar arayıp mesaj çekmedinse, mevzu senin açından olumlu gidiyor demektir..

Ha ama kalbine aklına söz geçiremediysen , işte o zaman durum vahim demektir..

Back
X