Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

içim daraldı neden kine mal mıyım ben mutlu olmam gerek oysa ki:ssz::ssz:
seni özlemler içinde seni düşler ülkesinde düşündüm
seni böyle bi umutla seni özlemler içinde seniiii düşler ülkesindeee
neyse ki bitti şarkı yoksa daha yazardım galiba:27::27:

ama zeynep başladı zeynep bu güzellik var mı soyundaaa:ssz: ne de çok severim zeynep ismini ama hiç kızıma koyamiçiğim:ssz::ssz:

Tospaaam Zeynep fln ne diyosun hiç bişey anlamadım:44:

eylülüm keşke göründüğü gibi içide efendi olaydı hiç yüzüne bakınca demessin bu çocuk böyle şeyler yapmış ama iştee:ssz: yoksa çok yakışıyomuşsunuz be kuzum inşallah aklı başına gelir ne diyelim.

hehe :)):) tabi oda doğru kuzum gündüz senin deiklerin hep aklımda gece yatıncada benim dediklerim hep geliyor akıla ...
geçecekkk geçecekkk :)

Sana bugünlerin mükemmel geçiceğini söyleyemem cnm benim keşke elimden bişey gelse acını hafifletsem unuttursam ama bunları da yaşamak gerekiyor inş günün birinde bi farkediceksin koca gün hiç aklına gelmemiş hafiflemişsin. Ama şimdi sabretmek gerek

eylülüm keşke göründüğü gibi içide efendi olaydı hiç yüzüne bakınca demessin bu çocuk böyle şeyler yapmış ama iştee:ssz: yoksa çok yakışıyomuşsunuz be kuzum inşallah aklı başına gelir ne diyelim.

sağolun kızlarr öyle evett hiç öyle gözükmüyo ama o yanımdaki hali işte yanımda yokken çile gibii :41:
inşallah canımm ne diyim kii bendee :2:

Tospaaam Zeynep fln ne diyosun hiç bişey anlamadım:44:
saçmalıyorum be canım ben de bilmiyorum:27::27:
günaydıııınlaaaaaaaarrrrrrrrrrr :3:

ayy keşke hava böyle bozuk gitse yaaa çok seviyormmmmm serinnn seriiiinnnn :16:
günaydın tabiii öğrenci adamın hali başka oluyo bu saatte günü aydınlanıyoo :ssz::ssz: keşke burda da bozsa şu hava yağmuru özledim:ssz::ssz:

Ama burda diyette olan kızçeler var ki oluyo mu böyle Nazarım:20: :1::1:

:1::1::1: ben biraktım galiba dün itibariyle diyeti :27::27: ama yürüyüş devam:8::8: 1-2 güne renklenicem de:27::27::27: ondan iştahım açık :26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar toplaşın bakam fikrinize ihtiyacım var sizce bunlar nasıl? hangisi daha güzel?

$Görüntü0102.webp $Görüntü0103.webp $Görüntü0104.webp

Back
X