Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Kızım senin yıllık iznin kaç gün:53::53:

normali 20 gün bebek ama ben geçen sene kaç 20 i yaptım hatırlamıyorum artık:27::27: bu sene öyle olmaz sınav bahanesiyle kaçıp gidiyodum sevgilimle buluşmak için şimdi nişanlanınca daha az görüşür olduk neyse şu düğün hayırlısıyla belirlediğimiz vakitte olsun da görüşmeyiz o kadar bi şey olmaz:ssz::ssz:

ben yıllık iznimin 5 gününü yidim bile 1 hafta daha kullansam 3 gün sonrası için etti 11. 1 haftada evin eşyalarını seçmeye gittiğimde kullansam eder 17 e zaten ondan sonra işi bırakıyorum der giderim:27::27:

nazarımmmmm ben yine hesap yaparken buldum kendimi kızzz:27::27::27:

bana abla olmazsın kız 2 yaştan abla mı olunurmuş şöyle bi 5 yaş olacak ki anca abla diyebileyim :27::27: benim eltiyle 7 yıl var aramızda ama ona bile abla demiyorum ismiyle hitap ediyorum hoş o da öyle istedi daha samimi bence:1: kendi ablama da abla demiyorum sanırım benim abla kültürüm yok:1::1:

hehe:)
zaten bana abla dime böyle iyi:P
olsun senin ablaların çok mutludur ozaman abla kültürün yoksa:)

normali 20 gün bebek ama ben geçen sene kaç 20 i yaptım hatırlamıyorum artık:27::27: bu sene öyle olmaz sınav bahanesiyle kaçıp gidiyodum sevgilimle buluşmak için şimdi nişanlanınca daha az görüşür olduk neyse şu düğün hayırlısıyla belirlediğimiz vakitte olsun da görüşmeyiz o kadar bi şey olmaz:ssz::ssz:

Hmm bende sınav için düğün için fln öyle izin alıyorum da saymıyorum onları. Benim yıllık izin 1 hafta:ssz:

:1: iyiymişş ben izin alıp ne yapıcam kii tatile gidicek durumumda yokk evde oturmak için de izin almak istemiyorumm ::19:
babam da ramazan da al diyo da ramazan da boşuna izin almış gibi hissederim kendimi daha kötüü :23: sevgilimin yanına olduğu şehre gitmeyi düşünüyodum ( yani ordaki akrabalarıma gidip sevgilimle gündüzleri görüşmek için ) amaa o da yokk ayyy kara bahtımm :92:
kız yıldırım aşkına tutul inşallah ne diyim sırılsıklam karşılıklı bi aşka tutul da ahlayıp vahlanma şu çocuğa:27::27:

hehe:)
zaten bana abla dime böyle iyi:P
olsun senin ablaların çok mutludur ozaman abla kültürün yoksa:)

dimi yaa 22 yaşındaki stajyer bana ilk gün abla dedi :53::53: böyle oldum dedim kaç yaşındasın? 22 dedi he iyi o zaman ben de 24 üm abla demene gerek yok:ssz::ssz: piki dedi şimdi sadece tospik diyolar:27::27:

Son düzenleme:
Bende tatil yolda geçmesin diye yakın yerlere gidiyorum cnm az ama ne yapayım buna da şükür.
iyi yapıyosun bebek:ssz:

cok şükür daha hiç kavga etmedik bakalım :) askere gdecek zaten agustostaa :(

amannnn:ssz::ssz: allah sabır versin ben de böyle olucam:25::25: nişanlım evlendikten sonra gidicek askere. böyle daha zor diyolar ama napalım beklicez. sizinki uzunmuş allah sabır versin hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin

iyi yapıyosun bebek:ssz:

amannnn:ssz::ssz: allah sabır versin ben de böyle olucam:25::25: nişanlım evlendikten sonra gidicek askere. böyle daha zor diyolar ama napalım beklicez. sizinki uzunmuş allah sabır versin hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin

benim teyzemin kızının kocasıda evlendikten sonra gitmişti askere birde 1 yaşında bebeği vardı zor oluyor kuzum yaa umarım kısa dönemdir :S
allah sabır versin valla

Back
X