Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Kıskanmayalım :19:
duymuşsundur tabi klasik yalan işte :27::27::27:
konuşarak öğrenmek daha güzel bence sanki biz türkçeyi dil bilgisine göre knuşuyoruz da
ingilizceyi dil bilgisinden başlıyoruz peeehhh:19:

bn hiç göremiyorum:19:

snde uğrarsın bi yere napcannnnn mecbuuuurrrr :1:

Hııııh dün geldim o herkese laf sokan arkadaşınla kaynatıyordun görmedin bile beni :63::63:

hee öyle ne yapacannn :36:

hee temem o zaman ikincill benn :38:

kızlarr Kredi kartınızdan ücret tahsil edilemedi. Kart limitiniz yeterli olmayabilir ya da bilgilerinizi yanlış girmiş olabilirsiniz. Lütfen tekrar deneyiniz. diyorrr :44:

belki limitin yoktur dediği gibi kuzum yani bilgileri doğru girdiysen başka geriye limitinin dolmuş olması kalıyo:44:

Kazandım di mi ilk kuzu benim:32:
Evet kiii ilk sen geldin :1:
hee öyle ne yapacannn :36:

hee temem o zaman ikincill benn :38:

kızlarr Kredi kartınızdan ücret tahsil edilemedi. Kart limitiniz yeterli olmayabilir ya da bilgilerinizi yanlış girmiş olabilirsiniz. Lütfen tekrar deneyiniz. diyorrr :44:
Evet canımmm :)
Ne yaptınız Eylül hanım hala asık mod on mu ? :)
ayy aman allah kolaylık versin canım bizim ev boyandıktan sonra bi temizlik yapmışım resmen ölü balık gibi dolandım ertesi sabah:27::27:

Aynen biZde de boya oldu işte canım :(

belki limitin yoktur dediği gibi kuzum yani bilgileri doğru girdiysen başka geriye limitinin dolmuş olması kalıyo:44:
ne bileyim canımm niye yok anlaamadım başka bi yerden bir şey alıp denesem mi bi daha :23:

Evet canımmm :)
Ne yaptınız Eylül hanım hala asık mod on mu ? :)
valla hala ses seda yok demek ki şu anda hala memnun hayatından biraz daha takılsın bakalımm :41:
ayy zaten yemekte kızlar gözlerin şişmiş biraz ağladın mı falan dedi hemen belli oluyo ağlayınca hıhh :63::41:

kaçtm ben pazara kızlar görüşürüzzzzzzzz :80::80::54:

görüşürüzzz iyi pazarlarrr :54::54:

Son düzenleyen: Moderatör:
ne bileyim canımm niye yok anlaamadım başka bi yerden bir şey alıp denesem mi bi daha :23:

valla hala ses seda yok demek ki şu anda hala memnun hayatından biraz daha takılsın bakalımm :41:
ayy zaten yemekte kızlar gözlerin şişmiş biraz ağladın mı falan dedi hemen belli oluyo ağlayınca hıhh :63::41:

görüşürüzzz iyi pazarlarrr :54::54:

Ya ağlama kuzum ya değmez değmez anla artık bak cok kızıyorum sana :63:

Back
X