- Konu Sahibi prospectingkit
- #19.881
afiyet olsun şimdi kahve ve çukolata ne iyi giderdi bizdemi alsak
ben çay içiyorummm herkes benden kendilerine çay ısmarlasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun şimdi kahve ve çukolata ne iyi giderdi bizdemi alsak
whatsapp neden kapalı ordan yazz nolmiş![]()
canımm bunları ben daha çok beğendimmkızlar toplaşın bakam fikrinize ihtiyacım var sizce bunlar nasıl? hangisi daha güzel?
Eki Görüntüle 747009 Eki Görüntüle 747010
ben çay içiyorummm herkes benden kendilerine çay ısmarlasın![]()
sana sıra gelmeden bitiriyo mu sıpa![]()
canımm bunları ben daha çok beğendimm
huuhuuuu naber canlarım ciğerlerim ballarım tatlılarımm lokumlarım şekerlerimmmm![]()
aynen canımm ben daha yemeden herşey bitmiş oluyoosonra da yemiyenin malını yerler diyoo
![]()
canımm bunları ben daha çok beğendimm
huuhuuuu naber canlarım ciğerlerim ballarım tatlılarımm lokumlarım şekerlerimmmm![]()
piskooommmm kabul ettin mii beniiii hhıhhh
hoşgeldin bu arada kuzuuuu![]()
piskom hoş geldin kuzumben almıştım 17 haziranda yemek takımımı da bunları arkadaşım gösterdi size gösteriyim dedim
napıyosun bakım çalıştın mı dersini?
kız bi dur eve yeni ayak bastım faceye girmedim daha
gezdim tozdum alışveriş yaptımmm
kendimede upuzuuunnnn elbise aldımmm kiiiiiii
yavrum ben sana diyorum sen sevgilinede böyle olabilsenn adam afallar sen onun değil o senin sözünden çıkmazdııı
yok annem gezdim hep alışveriş yaptımm ne olacak benim sonum du bakalımmmpiskom hoş geldin kuzumben almıştım 17 haziranda yemek takımımı da bunları arkadaşım gösterdi size gösteriyim dedim
napıyosun bakım çalıştın mı dersini?
canım nasıl foto eklendiğini öğretirseniz seve seve gösteririm tabiEe biz görmicez mi elbiseyi![]()
eşşekkkk
hoşgeldn psikooooooo
ama ben gidiyorum öyle bi uğrıyım dedm film izlicem dizi izlicim tıkıncam![]()
hee tamam yok bende kabul etmiyosun sandımm :18:kız bi dur eve yeni ayak bastım faceye girmedim daha
gezdim tozdum alışveriş yaptımmm
kendimede upuzuuunnnn elbise aldımmm kiiiiiii
yavrum ben sana diyorum sen sevgilinede böyle olabilsenn adam afallar sen onun değil o senin sözünden çıkmazdııı![]()
canım nasıl foto eklendiğini öğretirseniz seve seve gösteririm tabi
yalnız album degil topice nasıl ekleyebilirimm:26:
eklenti ekle-dosya ekle -dosyayı seç-içeriği ekle- bitirrrEki Görüntüle 747318 Eki Görüntüle 747320
eklenti ekle-dosya ekle -dosyayı seç-içeriği ekle- bitirrrEki Görüntüle 747318 Eki Görüntüle 747320
deniyim bi canım resmini çekim ilk önce bekletçem az buçuk
benimkini nette bulamadım tatlım aldığım mağaza istanbula kargoladı paketleri ama açmadı nişanlım kutularında duruyo gelsin yavrum benim o da görmedi mağazaya götürücem onu bi görsün o ara foto çekerim eklerim buraya. aslında kargoyla hemen göndermicektim onun gelmesini beklicektim beraber seçicektik sonra sen istediğini beğen zevkine güveniyorum diyince aldım gönderdim bileSenin ki nasıl kuzum ?
Ama bunlarda güzelmiş sevdim :)
Ben yemek takımında çiçek böcek sevmiyorum ya nedense :)
ben de alışveriş istiyorummmmmmyok annem gezdim hep alışveriş yaptımm ne olacak benim sonum du bakalımmm![]()
tatlım yazı rengiyle oynadığın sütunda var insert image oradan ekleyebilirsin ama sonra siliniyo mu bilmiyorum:26:canım nasıl foto eklendiğini öğretirseniz seve seve gösteririm tabi
yalnız album degil topice nasıl ekleyebilirimm:26: