Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

$IMG_0475.webp
buyrun canlarrr bakalım beğenecekmisinizzz:15:

Ben beğendim yavrum maviş maviş ne güzel. Güle güle kullan tatlım:21:

amanın yavrumm ne de güzel yakışırmış elbisesi:16::16: maşallah tam yazlık güle güle kullan rengini beğendim:31:

çok beğendim ben iyi günlerde giy canım :)
bak doğru söyleyin heee hiçte kırılmam darılmam yaniii :29::29::29:
ben büyük hevesle aldım valla:16:
benimki kolları açık diye sızlanacak ama çok biliyosa elleriyle diksin kapalı elbise bende giyim:27:
çookk sağolun canlarımm daha güzellerini siz alıp şıkır şıkır giyersiniz miss misss:21::21::21:

bak doğru söyleyin heee hiçte kırılmam darılmam yaniii :29::29::29:
ben büyük hevesle aldım valla:16:
benimki kolları açık diye sızlanacak ama çok biliyosa elleriyle diksin kapalı elbise bende giyim:27:
çookk sağolun canlarımm daha güzellerini siz alıp şıkır şıkır giyersiniz miss misss:21::21::21:
ben cidden beğendim tatlım sana da çok yakışmış güle güle kullan:31:

hiç sevmem kız dışarda bakınmayın skılırım hemen bi göz gezdiririm gözüme takıldı takıldı takılmadıysa iş yoktur zaten çıkarm :27::27::27:

netten yapıyorum alışveriş :1:

ben internetten pek güvenemiyorum yaa birde üstüme olmaz belki uğraşamam yaniii
elbiseyi denerken bitane pantolonda denedim şeftali rengi anam bir giydim herşey meydanda
içi çok fena gösteriyor halbu ki çok beğenmiştim ama alamadım
işte böylede olunca netten pek güvenemiyorum ya giyemiyeceğim bir şey alıyorsam diye
mesela bu elbisede içi gösteriyor altına astar diktircem ama fotodan hiç belli olmuyor:23:

ben cidden beğendim tatlım sana da çok yakışmış güle güle kullan:31:

sağol canımm benimmm :38:

ben internetten pek güvenemiyorum yaa birde üstüme olmaz belki uğraşamam yaniii
elbiseyi denerken bitane pantolonda denedim şeftali rengi anam bir giydim herşey meydanda
içi çok fena gösteriyor halbu ki çok beğenmiştim ama alamadım
işte böylede olunca netten pek güvenemiyorum ya giyemiyeceğim bir şey alıyorsam diye
mesela bu elbisede içi gösteriyor altına astar diktircem ama fotodan hiç belli olmuyor:23:

öyle şeylerde haklısın tabi ama genelde üst alıyorm netten alt zaten giyerek alınır ne olup ne olmayacağı hiç belli olmazz :1:

sağol canımm benimmm :38:

ben kaçar canlar görüşmek üzere :54::54: patron erken çıktı 7 dk beklemeye takatim yok eve yol alma vakti gelmiştir :1::1:

görüşürz canım:80:

Back
X