- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi prospectingkit
- #20.381
Ay kızlarrr asıl ben size neyi söylemedimmm eneee rezilliğimmmm :18::18:
dün akşam serviste ne olduu
serviste bir abi var sürekli mesajlaşıyorum telefon elimde falan diye takılıyodu bana yok çok oynuyosun hiç elindne düşmüyo yapıştı eline gibi aklınca şakalarrr ( işten çıkınca mesajlaşmaya başlıyoduk yaa napıyımm serviste denk geliyoduu )
dün işte dedi ki ' son günlerde hiç telefonla oynamıyosun ben sana geçenlerde takılmıştım o yüzden mi serviste hiç eline telefonu almıyosun şakasına demiştim bana mı darıldın acaba falan dediii
bende yoo ne alakası var niye alınıyım ki bu ara mesaj yazacak kimsem yok dedim o da güldü
( başka işim yokta sen öyle dedin diye mesajlaşmıycam eneee
)
demekk farkediliyo hiiç mesajlaşmadığım
bu sabah da çaycılardan birisi ne oldu hasta gibisin yüzün çook solgun bu aralar dedi ayyy herkese ifşa etmişim kendimiii :18:
dün akşam serviste ne olduu
serviste bir abi var sürekli mesajlaşıyorum telefon elimde falan diye takılıyodu bana yok çok oynuyosun hiç elindne düşmüyo yapıştı eline gibi aklınca şakalarrr ( işten çıkınca mesajlaşmaya başlıyoduk yaa napıyımm serviste denk geliyoduu )
dün işte dedi ki ' son günlerde hiç telefonla oynamıyosun ben sana geçenlerde takılmıştım o yüzden mi serviste hiç eline telefonu almıyosun şakasına demiştim bana mı darıldın acaba falan dediii
demekk farkediliyo hiiç mesajlaşmadığım