• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Koskoca 2 ayda neler olmaz ki yavrum zaten nişanlın geliyo yarın o gelsin dahada hızlandırırsınz hazırlıkları o orda sen burda bitirirsiniz işleri hiç canını sıkma bitanem:29:
şimdi benim nüfus cüzdanım olmadan evlilik başvurusu yapamaz dimi nişanlım? prosedür nasıldır öğrenmek lazım.
nazarımm senin ablan yeni evlendi nasıl işliyo prosedür bilgin var mı?

Ya ben küçüklüğümden beri şimdide dahil olmak üzere her sabah süt içiyorum ama boyum ortada bence senelerce süt içince boyunuz uzar diye bizi kandırdılar:43:

ben de çok süt içerim hatta yaz sıcakalarında kola içmem gider soğuk süt içerim ama sadece 165 cm uzadım :ssz: ama kemiklerim sağlam bence :27::27:

hayırlısı be gülüm:ssz: çok iyimser olma kötüye hazırla kendini diyebilirim sadece

alıcağım ıvır zıvırlar var daha canım ama dert ettiğim alışveriş değil. onlar 1-2 günde halledilecek şeyler. mobilya beyaz eşya perde halı bunlar alınacak daha ama bunları da dert etmiyorum yine 2 güne hallolur. ama işte düğün yeri belli değil henüz ondan sonra gelinlik mevzusu var daha. sonracığıma bu taşınma mevzuları çok sorun düşünsene 1 ev değil şimdi kendi evlerini taşıcakalar sonra nişanlımın iş yeri sonra bizim kendi evimiz kurulacak çok yoğun üstünden kalkılır mı diye bi telaş sardı beni:ssz:

kısmet canımm bakalım artıkk :ssz::ssz:

yetişir yetişir üzülme canımm kaynananın evini boşver sen kendi evine odaklan :23: nişanlın gelince hemen hallederisiniz herşeyi zaten bir hızla hevesle başlandı mıı çabucak hallolurr :21::21:

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi benim nüfus cüzdanım olmadan evlilik başvurusu yapamaz dimi nişanlım? prosedür nasıldır öğrenmek lazım.

ben de çok süt içerim hatta yaz sıcakalarında kola içmem gider soğuk süt içerim ama sadece 165 cm uzadım :ssz: ama kemiklerim sağlam bence :27::27:

Hahahah bende 163 uzadım o zmn benim kemiklerim de sağlamdır:9::9::9:

valla hiç ilgilenmedim o muhabbetle, nikaha gittim geldim :27:
ama senin n.cüzdanın olmadan olacağını hiç sanmıyrum :44:
1 günde hallettiler tüm işlerini ertesi gün nikah kıyıldı.

kısmet canımm bakalım artıkk :ssz::ssz:

yetişir yetişir üzülme canımm kaynananın evini boşver sen kendi evine odaklan :23: nişanlın gelince hemen hallederisiniz herşeyi zaten bir hızla hevesle başlandı mıı çabucak hallolurr :21::21:
hadi bakalım inşallah canım bi gazladınız beni var ya şimdi biraz rahatladım:29::29:

valla hiç ilgilenmedim o muhabbetle, nikaha gittim geldim :27:
ama senin n.cüzdanın olmadan olacağını hiç sanmıyrum :44:
1 günde hallettiler tüm işlerini ertesi gün nikah kıyıldı.

dostum bu bi harikaymış :27::27: yıldırım nikahı gibi bi şey olmuş sanırım:1::1:

hadi bakalım inşallah canım bi gazladınız beni var ya şimdi biraz rahatladım:29::29:

dostum bu bi harikaymış :27::27: yıldırım nikahı gibi bi şey olmuş sanırım:1::1:

Biz de çıkışta öyle dedik. :27:
Yıldırım nikahı yaptılar deyip deyip güldük.
Onlar nikahı düğünde yapmayı düşünüyodu aslında ama eniştemin iş yeri düğün yapana 2.500 tl veriyormuş.
düğünden evvel 2.500 tl ile bi kaç bişi alırız diye düşünüp bastılar nikahı, haklı olarak. :21:

Biz de çıkışta öyle dedik. :27:
Yıldırım nikahı yaptılar deyip deyip güldük.
Onlar nikahı düğünde yapmayı düşünüyodu aslında ama eniştemin iş yeri düğün yapana 2.500 tl veriyormuş.
düğünden evvel 2.500 tl ile bi kaç bişi alırız diye düşünüp bastılar nikahı, haklı olarak. :21:

İYİ YAPMIŞLAR TATLIM allah tamamına erdirsin onlarınkini de hayırlısıyla:16: seni de tez zamanda telli duvaklı gelin olarak görelim topikte:21::21:

ufff içim sıkılıyo kızz boşlukta gibiyimm :50: ne yapacağımı bilmiyorum hayattan bıktımmm :25::25:
kolay değil yaşadıkların canım bu süreç böyle olacak ama hepsini atlatacaksın inşallah :29:

o iş yaş.:27:

15 gün sonra 3.ayı bozcazz:98:

hadi bakalım kalanı da hayırlısıyla biticek inşallah:21: bu arada öğrendim nikahı illa erkeğin bağlı olduğu yerde yapmak gerekiyo diye bi şey yok buraya gelince bile yapabilirmişiz:27::27: belki nikahıma alırım bu gelişinde kız soyadım değişir öyle gelirim topiğe:32::32:

Back
X