• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

kolay değil yaşadıkların canım bu süreç böyle olacak ama hepsini atlatacaksın inşallah :29:

hadi bakalım kalanı da hayırlısıyla biticek inşallah:21: bu arada öğrendim nikahı illa erkeğin bağlı olduğu yerde yapmak gerekiyo diye bi şey yok buraya gelince bile yapabilirmişiz:27::27: belki nikahıma alırım bu gelişinde kız soyadım değişir öyle gelirim topiğe:32::32:
kıy vallaha sonuna kadar arkandayımm:32:
şahidin olayım mı kızzz:27:

kolay değil yaşadıkların canım bu süreç böyle olacak ama hepsini atlatacaksın inşallah :29:

hadi bakalım kalanı da hayırlısıyla biticek inşallah:21: bu arada öğrendim nikahı illa erkeğin bağlı olduğu yerde yapmak gerekiyo diye bi şey yok buraya gelince bile yapabilirmişiz:27::27: belki nikahıma alırım bu gelişinde kız soyadım değişir öyle gelirim topiğe:32::32:
tam desteek.
uzun zamndır birine naber kız evliiiiiiii diyemiyorum,iyi olur:27:

naber canımmm bakıyorum 2014 te bir gelinimiz daha olacakmışş:23:

en fazla nişanlı olcam. :16:
düğüne daha var yevrm:27:

kıy vallaha sonuna kadar arkandayımm:32:
şahidin olayım mı kızzz:27:
ol anacım ol yavrum:21::21:

tam desteek.
uzun zamndır birine naber kız evliiiiiiii diyemiyorum,iyi olur:27:

en fazla nişanlı olcam. :16:
düğüne daha var yevrm:27:
nişan demek son viraj demek canım o da çok güzel bi adım olacak sizin için inşallah:16: ya aslında benim aklımda burda nikahı yapıp yakın eş dostu çağırmak vardı bakalım nasıl yapıcaz bi netleştirelim sevgülümle aslında 13 eeylül istiyorum ama çok sıkışık olur 15 eylül düğün olucak insanları istanbuldan buraya getir götür 2 günde zor olur ayy boşverdim 13 ü biz hayırlısıyla üstesinden gelelim başka bi şey istemem:1:

Son düzenleme:
[video=youtube;hoeV3PoBkhk]http://www.youtube.com/watch?v=hoeV3PoBkhk[/video]
aşka geldim yineeee :58::58::58::58:

nişan demek son viraj demek canım o da çok güzel bi adım olacak sizin için inşallah:16: ya aslında benim aklımda burda nikahı yapıp yakın eş dostu çağırmak vardı bakalım nasıl yapıcaz bi netleştirelim sevgülümle aslında 13 eeylül istiyorum ama çok sıkışık olur 15 eylül düğün olucak insanları istanbuldan buraya getir götür 2 günde zor olur ayy boşverdim 13 ü biz hayırlısıyla üstesinden gelelim başka bi şey istemem:1:

yavrummm 13 olsun istiyorsann nikahı aranızda kıyın insanlara git gel olmasn 2 günde...düğünüde istanbulda yaparsınız
benim sevgilimin abisi öyle yaptılarr ki hatta anası babası bile gitmedi gelinle damat tek gittiler nikaha yanlarında birer şahitte götürdüler olduda bitti maşallahh darısı bizim başımızaa:16::16::16:

geldiğinde kıyıverin nikahı,boşver eşi dostu.
düğünde gelsinler yetr:27:

[video=youtube;hoeV3PoBkhk]http://www.youtube.com/watch?v=hoeV3PoBkhk[/video]
aşka geldim yineeee :58::58::58::58:

aniiiii.
aşkiT askere ilk gittiğinde ne çok dinlerdiiim
Eki Görüntüle 749267

iyidirrr tospik snden naber :6:
iyidir marmelad seni görünce aklıma sabah yediğim böğürtlen reçeli geliyo yok böyle bi lezzet ya bi nenişko yapmış ki sormayın gitsin:1::1:
yavrummm 13 olsun istiyorsann nikahı aranızda kıyın insanlara git gel olmasn 2 günde...düğünüde istanbulda yaparsınız
benim sevgilimin abisi öyle yaptılarr ki hatta anası babası bile gitmedi gelinle damat tek gittiler nikaha yanlarında birer şahitte götürdüler olduda bitti maşallahh darısı bizim başımızaa:16::16::16:

piskom ben burada kına yapmayı düşünmüyorum ondan dedim hani istanbula zaten kimse gelmez o kadar yol da aman boşver gelmesinler zaten sevdiğim insanlar değil kuru kalabalık :ssz: darısı tabiki size kuzucuk:16:

Back
X