• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

:9: aminn canımm inşallah bende çok mutluyummm :16:

3 gibi falan buluştuk iftarı beraber yaptık gezdik konuştuk, geleceğimizle ilgili konuştukk :123: , herşey öyle güzeldi kii :16: kadar saat nasıl geçti anlamadım , evimiz için çeyizler bile baktık avm de :9:

çiçeğimle resim çekilip hemen koydum faceye :9: ablası da ömür boyu devamı gelir inşallah yazdı :9::16:

bir daha anca bayramda görüşebilicez o yüzden doya doya tadını çıkarttık inşallah hep böyle olurr :nazar:

buraya da koysana :19:
bn hiç görmedm seni sadece arkadşlar diye profilinde albüm yap :35:

ben bahtsız bi üniversite öğrencisiyim :))) 20 yasımdayım :)) vee üniversitede bölümü bıraktım tekrar sınava girdim :) suan tercihlerimi yaptım bekliyorum :) bekarımm :) ama seneye evlenecegim sanırsam :)))

bnde 23 yaşındaym okuyorum turizm

neden bahtsızsın :1:

bölümü mü sevmedin ?
hmm demen var birisi hayatnda allah tamamını erdirsin :nazar:

bnde 23 yaşındaym okuyorum turizm

neden bahtsızsın :1:

bölümü mü sevmedin ?
hmm demen var birisi hayatnda allah tamamını erdirsin :nazar:

Almanca ögretmenligi okuyodum 2.sınıftan bıraktm :s cok sarstı beni hatalı tercihle gitmstim ..ama şimdi istedgim bolum geliyo cok sukur :) turizm rehberligi de dusunmustum :) eveet :) 3 yıl olacak benim durum farklı :) erkek arkadasım yabancı :)

Almanca ögretmenligi okuyodum 2.sınıftan bıraktm :s cok sarstı beni hatalı tercihle gitmstim ..ama şimdi istedgim bolum geliyo cok sukur :) turizm rehberligi de dusunmustum :) eveet :) 3 yıl olacak benim durum farklı :) erkek arkadasım yabancı :)

yabancıyı nerden bldun kız :27:

olsun bak istediğin bölüm geliyosa ne mutlu :32:

ailen kabul ediyor mu yabancı damat :1:

yabancıyı nerden bldun kız :27:

olsun bak istediğin bölüm geliyosa ne mutlu :32:

ailen kabul ediyor mu yabancı damat :1:

annem kabul ettti bilee :1: bende gülebildim sonunda :1: bizim okulda okuyo kendisi :D babam da yabancı oldugu icin sorun cıkarmaz diye umuyorum o yurt dısında oldugu icin tanısmadılar henuz :))

Kızlar dün bir de tam hazırlanırken Sefamerve den aldıklarım geldi hemen giydim pembeliyi :9: ama resmen kandırmışlar şikayet edicem , o aldığım gömlek varya kızlar bildiğin kışlık kapkalın gömleği yaz sezonu bölümünde satılıyolar çok sinir oldum o kadar kalın ki kışın giyilir :41::19:

Kızlar dün bir de tam hazırlanırken Sefamerve den aldıklarım geldi hemen giydim pembeliyi :9: ama resmen kandırmışlar şikayet edicem , o aldığım gömlek varya kızlar bildiğin kışlık kapkalın gömleği yaz sezonu bölümünde satılıyolar çok sinir oldum o kadar kalın ki kışın giyilir :41::19:

geri gönder tatlm :53:

Back
X