- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
- Konu Sahibi yaqmurr001
-
Şuan için çocukları birakip kursa vs gidemem bende laubaliligi çat kapiyi sevmem ama bi tane bari olsa diyorum skliyorum bi sakalasip birşey paylasicagim biri olur calismamada eşim izin vermiyoKurslara, dil kurslarına vs giderek çevre edinebilirsin.
8buçuk senelik evliyim şurda 3 yıldır arkadaşım var oda çok gidip gelmem laubaliliği sevmiyorum çat kapıları.
Çocuklar kreşe gidince işe başlayın hem size iyi gelir hem çevre edinirsiniz.
Çocukları haftada 2 gün ver oyun grubuna sen git kursa. Maddi imkanınız varsa yapın kesinlikle.Şuan için çocukları birakip kursa vs gidemem bende laubaliligi çat kapiyi sevmem ama bi tane bari olsa diyorum skliyorum bi sakalasip birşey paylasicagim biri olur calismamada eşim izin vermiyo
Apartmanda oturuyorum geneli yaşça büyük benden illaki vardir ama çocuklarla da cekiniyorum ben biraz giriskende değilim çok ama deniycem tesekkur ederimOturduğun yer müstakil mi apartman mı bilmiyorum ama çevrende illaki senin gibi evde sıkılan birileri vardır. Oturduğun yerde yaşıtın birileri varsa kek kurabiye vs. yapıp götürebilirsin kendini tanıtırsın beşki vesile olur.
Olur canim nasil alisabildin miBende 2 yillik evliyim hic cevrem yok almanyadan izmire geldim. Istersen yaz konusuruz :)
Canım ankarada mı oturuyorsun Ankaralı yazısını görünce hemen atladım bende AnkaradayımBende 1senelik evliyim ve yaşadığım apartmandada hepsi yaşca büyükler o yuzden görüşmüyorum hiç bende biraz çekingen bi yapım olduğu için hemn bi ortama alışamıyorum benimde arkadaşım yok malesef
bulunduğun yerde park bahçe gibi biryer yokmu havalar güzelken cıkıp dolaştırabilirsin bebişlerini orada emimin birileri ile tanışıp sohbet edebilirsinŞuan için çocukları birakip kursa vs gidemem bende laubaliligi çat kapiyi sevmem ama bi tane bari olsa diyorum skliyorum bi sakalasip birşey paylasicagim biri olur calismamada eşim izin vermiyo
Yani zor oluyo tabi sıkılıyor insan en cokta iyi olmadigin zaman ariyor insan konuscak biriniOlur canim nasil alisabildin mi
Evet cnm sen neresindenCanım ankarada mı oturuyorsun Ankaralı yazısını görünce hemen atladım bende Ankaradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?