- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi yaqmurr001
-
Merhaba arkadaşlar ben 4senelik evliyim, başka sehire gelin geldim. ikizlerin var önceden de arkadasim yok denebilirdi. ama simdi cocuklarim var diye iyice eve kapandim, çocuklar 3yasinda biraz simarik biyere gidimce biri gelince rahat edemiyorum.
akraba fln var ama kafa dengi arkadasim hic yok çocuklarla biriyle gidis geliş yapmaya cekiniyrm.
evim heran toplu düzenli olmuyor. Ama coook sıkılıyorum nazil arkadaş bulabiliriz.
AyniyizzMerhaba arkadaşlar ben 4senelik evliyim, başka sehire gelin geldim. ikizlerin var önceden de arkadasim yok denebilirdi. ama simdi cocuklarim var diye iyice eve kapandim, çocuklar 3yasinda biraz simarik biyere gidimce biri gelince rahat edemiyorum.
akraba fln var ama kafa dengi arkadasim hic yok çocuklarla biriyle gidis geliş yapmaya cekiniyrm.
evim heran toplu düzenli olmuyor. Ama coook sıkılıyorum nazil arkadaş bulabiliriz.
Yaslarınız kaç ben mi küçüğüm diye merak ettimOlur valla:))
Benim 23:)Yaslarınız kaç ben mi küçüğüm diye merak ettim
Ben 21 canım 1 yaşında kızım varBenim 23:)
Ben 21 canım 1 yaşında kızım var
Ben büyukmüsüm fark az ama:) bebeğim yok ama inşallah olur:)Ben 21 canım 1 yaşında kızım var
İnşallah olur :))Ben büyukmüsüm fark az ama:) bebeğim yok ama inşallah olur:)
Insallah:)İnşallah olur :))
Aynı yaştayız22ye girmek üzereyim :)
Whatsapp kullanıyorsanız grup kuralımInsallah:)
Whatsapp kullanıyorsanız grup kuralım
Ben kullanıyorum kuralım isterseniz:)
Öyle oldu galiba:)))Kızlar konu sahibine değil kendi derdimize çare bulduk tebrik ederim
Nasip bu işlerrÖyle oldu galiba:)))
Nasip bu işlerr
Bende yenimahalleBende yenimahalle cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?