- Konu Sahibi yaqmurr001
-
Merhaba arkadaşlar ben 4senelik evliyim, başka sehire gelin geldim. ikizlerin var önceden de arkadasim yok denebilirdi. ama simdi cocuklarim var diye iyice eve kapandim, çocuklar 3yasinda biraz simarik biyere gidimce biri gelince rahat edemiyorum.
akraba fln var ama kafa dengi arkadasim hic yok çocuklarla biriyle gidis geliş yapmaya cekiniyrm.
evim heran toplu düzenli olmuyor. Ama coook sıkılıyorum nazil arkadaş bulabiliriz.
Pursaklar canımEvet cnm sen neresinden
Bende yenimahalle cnm:)Pursaklar canım
2 tane çok samimi olduğum komşularım var ben kurabiye yapıp götürmüştüm ve içeri davet etmişlerdi baya bi sohbetten sonra anlaşabildiğimizi farkettik ve şu an çok iyiyiz yani adımı ben attım çünkü bende senin gibi çok bunalmaya başlamıştım iyi li de atmışım rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın..Apartmanda oturuyorum geneli yaşça büyük benden illaki vardir ama çocuklarla da cekiniyorum ben biraz giriskende değilim çok ama deniycem tesekkur ederim
Aynı sizin gibiyim anki konuyu ben açtım takipteyim:)Merhaba arkadaşlar ben 4senelik evliyim, başka sehire gelin geldim. ikizlerin var önceden de arkadasim yok denebilirdi. ama simdi cocuklarim var diye iyice eve kapandim, çocuklar 3yasinda biraz simarik biyere gidimce biri gelince rahat edemiyorum.
akraba fln var ama kafa dengi arkadasim hic yok çocuklarla biriyle gidis geliş yapmaya cekiniyrm.
evim heran toplu düzenli olmuyor. Ama coook sıkılıyorum nazil arkadaş bulabiliriz.
Bende 1senelik evliyim ve yaşadığım apartmandada hepsi yaşca büyükler o yuzden görüşmüyorum hiç bende biraz çekingen bi yapım olduğu için hemn bi ortama alışamıyorum benimde arkadaşım yok malesef
ne kadar çok aynı durumda olan varmışAynı sizin gibiyim anki konuyu ben açtım takipteyim:)
Canım ankarada mı oturuyorsun Ankaralı yazısını görünce hemen atladım bende Ankaradayım
Ben birde doğudayım iki yaramaz miniğim ile evde otur, gelen gelmek istemiyor zaten ses gürültü vs.ne kadar çok aynı durumda olan varmış
ciddmsn canm ya ben seni çalışıyor olarak biliyordum en son ekonomi birikim konularnda ne zaman istifa ettin. ?Ben birde doğudayım iki yaramaz miniğim ile evde otur, gelen gelmek istemiyor zaten ses gürültü vs.
Komşularım var cocuğu var birinin benim cocuklarım vuruyorlar vs diye mesfeliyim .
İşten istif ettim .
Oturup kk nü okuyorum .
Eşim Instagram face kullanmama izin vermiyor .
Dertler derya olmus bende bir sandal .
Yine de cok şükür cocuklarımız yanımızda .
Elhamdülillah .
Ayy sen nerdennYa bende ankaradayım memleketlisini görmüş gurbetci gibi hissettim
Ayy sen nerdenn
Aynen öyle cnm insan bazen sıkılıyo:)Kendimi gördüm. :)
ah bu görümceler yok mu kim sever ki zaten görümceyi... keşke sevilselerde sevsek arkadaş yoldaş olsalar ama nerde hisarBıraktım lady senin gibi ikilemde kaldım kim bakacak cocuklarımız vs.
Kv mıy mıy konuşur durur .
En iyisi cık iişten kendin bak dedim öyle yaptım:)
Bir yılı geçti istifa edeli .
Okul durumu ve oradan hatırlıyorsun demek ki.
Ailem burada gurbet değil .
Ama yasamak istediğim sehir de değil .
Kıs geliyor çok soğuk geçiyor .
Bi görümcem var o durmadan geliyor .
Onu da hiç sevmem :)
Anladım canımSincan yakınları :))
Aynen öyle cnm insan bazen sıkılıyo:)
Anladım canım
Olur valla:))Toplaşıp görüşelim konuşalım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?