Hic arkadasim yok:((

Çocukları kreşe ver
Senin gibi çocuğu olan annelerle arkadaş olman mantıklı

Apartmanda oturuyorum geneli yaşça büyük benden illaki vardir ama çocuklarla da cekiniyorum ben biraz giriskende değilim çok ama deniycem tesekkur ederim
2 tane çok samimi olduğum komşularım var ben kurabiye yapıp götürmüştüm ve içeri davet etmişlerdi baya bi sohbetten sonra anlaşabildiğimizi farkettik ve şu an çok iyiyiz yani adımı ben attım çünkü bende senin gibi çok bunalmaya başlamıştım iyi li de atmışım rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın..

Aynı sizin gibiyim anki konuyu ben açtım takipteyim:)

ne kadar çok aynı durumda olan varmış
Ben birde doğudayım iki yaramaz miniğim ile evde otur, gelen gelmek istemiyor zaten ses gürültü vs.
Komşularım var cocuğu var birinin benim cocuklarım vuruyorlar vs diye mesfeliyim .
İşten istif ettim .
Oturup kk nü okuyorum .
Eşim Instagram face kullanmama izin vermiyor .
Dertler derya olmus bende bir sandal .
Yine de cok şükür cocuklarımız yanımızda .
Elhamdülillah .

ciddmsn canm ya ben seni çalışıyor olarak biliyordum en son ekonomi birikim konularnda ne zaman istifa ettin. ?
ailen nerde.. allah yardımcın olsun cok zor bir durum.. ben senin kadar değilim ve çalşıyorum ona ragmen bunalıyorum senin halini düşnmek bile istemiyorm

Bıraktım lady senin gibi ikilemde kaldım kim bakacak cocuklarımız vs.
Kv mıy mıy konuşur durur .
En iyisi cık iişten kendin bak dedim öyle yaptım:)
Bir yılı geçti istifa edeli .
Okul durumu ve oradan hatırlıyorsun demek ki.
Ailem burada gurbet değil .
Ama yasamak istediğim sehir de değil .
Kıs geliyor çok soğuk geçiyor .
Bi görümcem var o durmadan geliyor .
Onu da hiç sevmem :)

Son düzenleme:
ah bu görümceler yok mu kim sever ki zaten görümceyi... keşke sevilselerde sevsek arkadaş yoldaş olsalar ama nerde hisar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…