hiç arkadaşım yok

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
40
kızlar hiç arkadaşım yok kendimi bildim bileli çalışıyorum şuan 12 yıldır tek çalışıyorum ofiste böyle herbişeyimi paylaştığım kimse yok :( işverenim en ufak bir saçma (bana göre saçma) konuyu tüm arkadaşlarına telefonda anlatıyor (misal kiraya çok fazla zam yapmadı ev sahibi onu tüm arkadaşlarına anlattı) bu normal midir? yalnız hissediyorum.

Artık hayatın gerçeği bir yerde..
Teknoloji ilerledikçe yalnızlık arttı.
Etrafın hep kalabalik gibi ama aynı anda da kimse yokmuş gibi..🤔
Biraz da yaşam koşulları ağırlaştı.
Artık insanlar boş zamanlarinda arkadaşlarıyla gorusmekten ziyade evinde dinlenmeyi tercih ediyor.
Yani çoğumuz böyleyiz sanki..

Valla geçenlerde Arda Turan’ın bir sözü vardı çok hoşuma gitti..Diyor ki “Biz iyi gün dostu da arıyoruz artık biliyor musunuz? İyi günümüzde de bizi kıskanmayan, bizim sevincimizle sevinen.. Onları da özledik. Artık zor günleri kendimiz atlatıyoruz ama iyi kazanırken acaba bizimle seviniyor mu diyoruz artık…”gerçekten doğru bir söz.Artık kimse kimsenin iyiliğini çekemiyor,kıskanç maalesef o yüzden mesafeli olmak bence en iyisi ..Hep konuşulan kıskanılan olacaksın herkesten farklı oldukça ,onu da çokta dert etmemek gerek..Yüzüme gülüp arkamdan konuşacaksa varsın olmasın arkadaşım ..2,3 öz arkadaş yeter bence ✌🏻✌🏻✌🏻

kızlar hiç arkadaşım yok kendimi bildim bileli çalışıyorum şuan 12 yıldır tek çalışıyorum ofiste böyle herbişeyimi paylaştığım kimse yok :KK43: işverenim en ufak bir saçma (bana göre saçma) konuyu tüm arkadaşlarına telefonda anlatıyor (misal kiraya çok fazla zam yapmadı ev sahibi onu tüm arkadaşlarına anlattı) bu normal midir? yalnız hissediyorum.
Ben her zaman çok kalabalık arkadaş grubundan yana olmadım. Her zaman kendi aralarında bir fesatlık,kıskançlık,dedikodu döner. Olacaksa tek bir arkadaşın sırdaşın olabilir. Ama yalnızlıkta kötü bir şey değil kendine yetiyorsun. (Ayrıca arkadaşlarıma ne benim mal sahibimin yaptığı zamdan) :KK70:

Ben her zaman çok kalabalık arkadaş grubundan yana olmadım. Her zaman kendi aralarında bir fesatlık,kıskançlık,dedikodu döner. Olacaksa tek bir arkadaşın sırdaşın olabilir. Ama yalnızlıkta kötü bir şey değil kendine yetiyorsun. (Ayrıca arkadaşlarıma ne benim mal sahibimin yaptığı zamdan) :KK70:
Olur mu canımmm sende:)) ondan beslenen insanlar var!!Hayatlarındaki mutsuzluğu unutturacak olaylara hemen atlarlar…offff onun üstüne ne dedikodu dönmüştür 🤣🤣Şey demişlerdir yaw s..lak o kadar para verilir mi ,şu muhite çıksaydı,zaten o şöyle böyle vs vs😅

Olur mu canımmm sende:)) ondan beslenen insanlar var!!Hayatlarındaki mutsuzluğu unutturacak olaylara hemen atlarlar…offff onun üstüne ne dedikodu dönmüştür 🤣🤣Şey demişlerdir yaw s..lak o kadar para verilir mi ,şu muhite çıksaydı,zaten o şöyle böyle vs vs😅
Kesinlikle. Telefon kapandığı an onun olmadığı whatsapp grubu açılmış ve dedikodu kazanı kaynatılmıştır.. :KK70:

Çok arkadaşa gerek yok. Benim 2 tane has arkadaşım vardır bir de arkadaş gibi paylaşım yapabildiğim bir eşim yetiyor bana. Kuzenimin olmasını isterdim mesela ama bende de o var ama yok.
Herkesin eksik bir yanı var bakıldığı zaman.

çoğu kişi arkadaşlığın ne olduğunu gerçekten bilmiyor bile gereksiz kuru kalabalıktansa yalnızlık daha iyidit

kızlar hiç arkadaşım yok kendimi bildim bileli çalışıyorum şuan 12 yıldır tek çalışıyorum ofiste böyle herbişeyimi paylaştığım kimse yok :KK43: işverenim en ufak bir saçma (bana göre saçma) konuyu tüm arkadaşlarına telefonda anlatıyor (misal kiraya çok fazla zam yapmadı ev sahibi onu tüm arkadaşlarına anlattı) bu normal midir? yalnız hissediyorum.
Samimî arkadaşlar herseyini birbirine anlatır genelde tabi çok özeline inmez ama şunu yaptım bunu yaptım vs normal bence. Ben mesela servisle isten eve dönerken küçük bir yolum var yurunecek hemen arkadaşımı ararim,kanka bu yolu tek yürümeyeyim diye. Naptın ne yemek yedin, ne sipariş verdim vb. Yol issiz oldugu zaman ararim telefon acik kalsin,sesim gelmezse polisi ara felan😀 sacma sapan muhabbetler bile yapiliyor yani anlayacağın. Iletişim kurarak yavaş yavaş arkadaş edinmeye başla çok kafaya takıyorsan, özel gün vs olunca insan yanında ailesi dışında 1 kaç arkadaşta istiyor açıkçası.

çoğu kişi arkadaşlığın ne olduğunu gerçekten bilmiyor bile gereksiz kuru kalabalıktansa yalnızlık daha iyidit
Arkadas zaten rutin konustugun kisi degil mi ? Bir konser olur bir yemek takilirsin. Dost ayri arkadas ayri. Insan yine 2 3 arkadaş istiyor etrafında diye dusunuyorum

Arkadas zaten rutin konustugun kisi degil mi ? Bir konser olur bir yemek takilirsin. Dost ayri arkadas ayri. Insan yine 2 3 arkadaş istiyor etrafında diye dusunuyorum
gezmek takılmak sohbet için arkadaşı ortamlara girerseniz zaten bulursunuz ... biriyle arkadaş olsanız o da arkadaşıyla tanıştırsa öyle öyle çevre gelişir

Mıç mıç ilişkileri sevmeyen mesafeli birisi olabilir misiniz? Gördüğüm kadarıyla şu an herkes mic mıç ilişkilerden hoşlanıyor. Sürekli yaaaa bebeğimmm Cook özledim sizleri buluşalım amaaa. Yaaa Cookk seviyorum sizi canım dostlarimmm gibi ilişkiler moda gibi 😂😂 duygularını belli edemeyen bir insansanız zor bir dönem 😂

Belirli bir yaştan sonra zor güveniliyor insanlara. Benim liseden arkadaşım var aldığım nefesten ne hissettiğimi anlar. Ama yoğun hayat temposu sebebiyle 2 ayda bir görüşüyoruz. Geriye kalanlar da iş yerinden kurstan ordan burdan. Son zamanlarda bende geri kalanların hepsini silsem diye düşünür oldum. Hayat zaten zor üstüne sitemler, kıskançlıklar, gereksiz muhabbetler eklenince daha da zor oluyor. Maddiyata gitmiyorum bile bir yerde birsey yemek icmek lüks sayılır oldu. Çok mutlu olmazsınız su durumda ama net kafanız rahattır eminim :)

Benimde arkadaslarim var aslinda ama wpden konustugum iki uc kisi var :) takilcak ortamim var (is arkadaslarim) ara ara planlar yapiyoruz ama bende de eksik bir seyler var. Farkli grup arkadasim pek yok. Ilkokuldan arkadasim var ayda yilda bir konusuyoruz. Suan ki is arkadaslarimla konusup gorusuyorum bir tek ama onlar da farkli illere gidecek kimsem kalmayacak.. ailemde uzakta icten ice yalnizlik cekiyorum malesefki

İş yerinden arkadaş olmaz.Kısa ve net.Kimse birbirini cekemiyor kıskanıyor ve ful dedikodu.Herkesle konuş Gül eğlen ama arkadaş statusune koyma herkesi.

Benim de pek arkadaşim yok . Annem ablam kız kardeşlerim var. İki tanede komşum. Bunun dışında yok pek aramıyorum da az olsun samimi olsun 💚.

Ah canım benimmm aynı ben😭 insanların dertleri bitti eve kira az yapmışlar derdine düştüler öyle bi çekememezlik, gerçekten yanlızlaşmaya mahkumuz bu devirde sağlıklı bir tane insan kalmadı çünkü (bende dahil😂) işin kötü tarafı bu sessizliği alıştığın zaman kalabalıktan rahatsızlık duyuyorsun çok yaşadım bunu kafam kaldırmıyor fazla insanı 😔 nerde çokluk orda şey derler bu çok doğru 🤍

Benim arkadaşlarım var. Bazı konuları konuşabiliyoruz. Fakat insan özünde yalnızdır bence ve buna ihtiyaç duyar.

Back
X