- 11 Aralık 2018
- 41.458
- 257.713
- 598
Araya evlilik sıkıştırmadın mı?Ben 17 yaşında liseyi 21 yaşında da üniversiteyi bitirdimAma kendime gelip iş güç olaylarına odaklanmam 23-24ü buldu. İnek de öğrenciydim ha insan erken bitirince birşeylerin değerini bilmiyor. Ne olursa olsun ergensin ve konu sahibinin deyimi ile'aklın 5 karış havada' oluyor. Bana da inandırıcı gelmedi
Geleceğe dair hedeflerim yoktu verimsizdim ve fellik fellik geziyordum. Konu sahibinin kınadığı tiplerdendimAraya evlilik sıkıştırmadın mı?
Hım evet yaşı küçük bitmemiş olabilir, o zaman lisansa tamamlayıp yapsın :) ama yüksek lisanstakiler de ahlaksız olabilir bilemedim kararsız kaldımLisans bitirmiş mi ki?
kpss’ye girdikten sonra puanimi beklerken evlendim evimizi diziyorduk zaten depremden dolayı hizli bir sekilde gecmek zorunda kaldim sanırım tek amacınız linçlemek.Araya evlilik sıkıştırmadın mı?
Sanki siz pek insan beğenmiyor gibisiniz.sürekli başka ilişkiler peşindeler, genel olarak kötü alışkanlıklar, geleceğe dair bir hedef yok, verimli şeyler yok
Valla yaşıtlarını sen linçlemeye çalışmasaydın başına bunlar gelmezdi. Üzgünüm.kpss’ye girdikten sonra puanimi beklerken evlendim evimizi diziyorduk zaten depremden dolayı hizli bir sekilde gecmek zorunda kaldim sanırım tek amacınız linçlemek.
ne alaka ya hu? ben ahlakla alakalı bir şey demedim herkesin yaşam tarzına da saygılıyım çift olarak arkadaşlığım olsun istediğim için haftada bir sevgili degistiren tiplerle arkadas olunmuyor maalesef. bende tanisayim, esimde tanissin okeye piknige konsere turlara gidelim moodundayimHım evet yaşı küçük bitmemiş olabilir, o zaman lisansa tamamlayıp yapsın :) ama yüksek lisanstakiler de ahlaksız olabilir bilemedim kararsız kaldım
kimseyi linçlemedim, hayatınıza herhalde hiç o tarz insanlar girmemiş kimi gelir 50 yaşına ama dersin ki “aklı beş karış havada” bu genel bir tabir ve bende hayatımda bana denk gelen yaşıtlarım bu kafada diyorum.Valla yaşıtlarını sen linçlemeye çalışmasaydın başına bunlar gelmezdi. Üzgünüm.
Hakaret ettin yahu insanlara. Şimdi de yok öyle demek istemedim de böyle demek istedim diye çevirmeye çalışıyorsun. Sevmedim seni süt oğlan.kimseyi linçlemedim, hayatınıza herhalde hiç o tarz insanlar girmemiş kimi gelir 50 yaşına ama dersin ki “aklı beş karış havada” bu genel bir tabir ve bende hayatımda bana denk gelen yaşıtlarım bu kafada diyorum.
üniversite bitirdim, kpss girdim kazandım üniversitedeki sevgilimle evlendim neye acele etmişim ki? beraber kafelere, turlara, konserlere, etkinliklere gidebileceğim bir arkadaşım olsun istiyorum.
Her hafta değil isterse her gün sevgili değiştirsin size ne ? Siz arkadaş mı olacaksınız nikahınıza mı alacaksınız ?ne alaka ya hu? ben ahlakla alakalı bir şey demedim herkesin yaşam tarzına da saygılıyım çift olarak arkadaşlığım olsun istediğim için haftada bir sevgili degistiren tiplerle arkadas olunmuyor maalesef. bende tanisayim, esimde tanissin okeye piknige konsere turlara gidelim moodundayim
Onlara verimsiz zaman geçiriyorlar demişsiniz ama sizinde çok vizyonlu planlarınız bunlar yani. Gençliğin tadının çıkarılacağı vakitte trendyoldaki çeyizime aldım diyen ablalar ruhuna sahip biriyle ile onlar niye vakit geçirsinler ki ?ne bileyim bi yemeğe gitmek, kız kıza bi avm yapmak istiyorum ama kimse yok…
Orada örnek vermek için yazdım incittiysem özür dilerim. İçi geçmişler yazsam daha iyiydi yaş belirtmeden.45 Yaşındaki ablalarla takılmak zulüm mü?
Sorum iki de bir 45 yaşında ki ablalar yazanlara!
45 yaşında ki insan da gayet kafa dengi olabiliyor.
Arkadaşlarımın özel hayatı beni ilgilendirmez. Sizin çevrenizdeki insanların özel hayatı da sizi ilgilendirmez. Çünkü insanlar sevgililikte başka arkadaşlık ilişkilerinde başkadır. Burda kimseyi yemeyin şimdi, siz o insanları yargıladığınız için arkadaş olmak istemiyorsunuz ve muhtemelen onlar da sizin sığ bir zihne sahip olduğunuzu anlayıp onlar da arkadaş olmak istemiyorlardır.ne alaka ya hu? ben ahlakla alakalı bir şey demedim herkesin yaşam tarzına da saygılıyım çift olarak arkadaşlığım olsun istediğim için haftada bir sevgili degistiren tiplerle arkadas olunmuyor maalesef. bende tanisayim, esimde tanissin okeye piknige konsere turlara gidelim moodundayim
PekiOrada örnek vermek için yazdım incittiysem özür dilerim. İçi geçmişler yazsam daha iyiydi yaş belirtmeden.
Ben 17 yaşında liseyi 21 yaşında da üniversiteyi bitirdimAma kendime gelip iş güç olaylarına odaklanmam 23-24ü buldu. İnek de öğrenciydim ha insan erken bitirince birşeylerin değerini bilmiyor. Ne olursa olsun ergensin ve konu sahibinin deyimi ile'aklın 5 karış havada' oluyor. Bana da inandırıcı gelmedi
Her hafta değil isterse her gün sevgili değiştirsin size ne ? Siz arkadaş mı olacaksınız nikahınıza mı alacaksınız ?
Onlara verimsiz zaman geçiriyorlar demişsiniz ama sizinde çok vizyonlu planlarınız bunlar yani. Gençliğin tadının çıkarılacağı vakitte trendyoldaki çeyizime aldım diyen ablalar ruhuna sahip biriyle ile onlar niye vakit geçirsinler ki ?
çift olarak arkadaş olmak istiyordum, düzenli bir ilişkisi olan (evli olmak zorunda değil) bir dostum olsun, kahvaltıya gelsinler, daha önce de dediğim gibi konsere, pikniğe, okeye gidelim moodundaydım. “arkadaş olmak istemiyorlar” derken? daha yaşıtım kimseyle tanışamadım bile doğru düzgün uzaktan gördüğüm kendi yaşıma yakın düşündüğüm insanlara bakarak bu yorumu yaptım sığ düşünceyi de kesinlikle reddediyorumArkadaşlarımın özel hayatı beni ilgilendirmez. Sizin çevrenizdeki insanların özel hayatı da sizi ilgilendirmez. Çünkü insanlar sevgililikte başka arkadaşlık ilişkilerinde başkadır. Burda kimseyi yemeyin şimdi, siz o insanları yargıladığınız için arkadaş olmak istemiyorsunuz ve muhtemelen onlar da sizin sığ bir zihne sahip olduğunuzu anlayıp onlar da arkadaş olmak istemiyorlardır.
Sadece çift olarak arkadaş olmanıza gerek yok. Eşinizle göbek bağınız bir değil açın bakın. Zihniyetiniz az çok belli. O yaşlarda kocamla sevgilin arkadaş olsun diyen birinden bende koşarak uzaklaşırdım. Normal olanlar onlar siz değilsiniz yani.çift olarak arkadaş olmak istiyordum, düzenli bir ilişkisi olan (evli olmak zorunda değil) bir dostum olsun, kahvaltıya gelsinler, daha önce de dediğim gibi konsere, pikniğe, okeye gidelim moodundaydım. “arkadaş olmak istemiyorlar” derken? daha yaşıtım kimseyle tanışamadım bile doğru düzgün uzaktan gördüğüm kendi yaşıma yakın düşündüğüm insanlara bakarak bu yorumu yaptım sığ düşünceyi de kesinlikle reddediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?