ne alaka ya hu? ben ahlakla alakalı bir şey demedim herkesin yaşam tarzına da saygılıyım çift olarak arkadaşlığım olsun istediğim için haftada bir sevgili degistiren tiplerle arkadas olunmuyor maalesef. bende tanisayim, esimde tanissin okeye piknige konsere turlara gidelim moodundayim
Okumadım noldu beni beklemeden mi kıskandınız?Kizimiz hem genc hem egitimli hem kocasi var hem kariyeri var. E tabi kiskanmak normal unutmayin kadin kadinin kurdudur
Biz yaşlıyız bebem. Bizlik bir durum yokOkumadım noldu beni beklemeden mi kıskandınız?
Dünden beri kıskançlıktan kurudum kaldım.Okumadım noldu beni beklemeden mi kıskandınız?
İşte kimine göre beddua , kimine göre duaBurda allah kalbinize göre versin diye diye hayatımı yoluna soktu üyeler, amin de heee deme
17 yaşında bir arkadaşım nişanlanmıştı ve nişanlısı bekarlarla görüşmesini yasaklamıştı:) gruptaki diğer arkadaş evlenince onla iletişim kurdu, burdaki sorunlu bendim 35 te evlendim . Bekarlari ahlaksız gören zihniyet, 22 yaşında evlenip herkese cemkirmek çok güzel çünkü :)Dünden beri kıskançlıktan kurudum kaldım.
Bugün de 22 yaşında lisede bulduğu sevgilisiyle aynı üniversiteyi kazanıp pıt diye aynı yere atanıp evlenip mutlu olan kardeşi kıskandım.
Ay yine o 17 yaşındaymış bizim okulda bir hoca (lanet olsun zümremdi) okulda biriyle nişanlandı patt diye bütün bekar kadın hocalarla ilişkisini kesti.17 yaşında bir arkadaşım nişanlanmıştı ve nişanlısı bekarlarla görüşmesini yasaklamıştı:) gruptaki diğer arkadaş evlenince onla iletişim kurdu, burdaki sorunlu bendim 35 te evlendim . Bekarlari ahlaksız gören zihniyet, 22 yaşında evlenip herkese cemkirmek çok güzel çünkü :)
Bu çağın sorunu sadece sizin değil...Çok eski arkadaşlıkları olanlar müstesna....kimkimin derdi ile çok ilgileniyor artık yada kim kime gerçekten candan .. istisnalar kaideyi bozmaz....sosyal medya çıktı mertlik bozuldu arkadaşlık dostluk kavramı değişti bireysellik arttı...mesela bdv niye bu kadar talep görüyor insanlar çok çok tam manasıyla arkadaşlik kuramıyor.....dediğim gibi kurmakta zor sürdürmekte zor ....denk gelirse şans olursa kafalar uyarsa....yoksa iş arkadaşı yada laf olsun tanışıklığı ayrıevet size hak veriyorum kesinlikle ama evleneli 1 yıl, işe başlayalı 4-5 ay oldu maalesef kimse denk gelmiyor bazen arkadaş olmak için zorluyorum herhalde ama o kisi de kaciyor bilmiyorum birileri olsa sorun yok zaten… o bana ben ona uyum sağlarım bi şekilde bir arkadaşlık edinirim ama kimse denk gelmiyor
Evet bu da doğru....Çünkü onlarin zamanı dertleri başka başka...sizin eşiniz eviniz yemek vs derdiniz ile onların tarzının uyuşması zor...hani onlar hadi Göcek de gemi turuna çıkıyoruz finalleri kutlanmaya deyip alıp başını gider ....Sizin eş iş durumu ile bu olanaksız sizin izin ayarlamanız eşinizin kafa yapısı vs uyum lazım en doğrusu kurslar spor salonu ne bileyim gönüllü aktiviteler olabilir....Mesela gönüllü barınak çalışmaları ile ben çok iyi kafa dengi insanlar tanıdım.Sizin yaşınızda bununla ilgilenen insanlar bulabilirsiniz tabi severek giderseniz gönüllü Sizinde katılmak isteyeceğiniz etkinlikleri takip edin benceSizin gibi okulu bitirir bitirmez kpss+evlilik yapan eğitimli bir z kuşağına çok rastlamıyorum açıkçası. Bi tane gördüm, o da anası Tohat'tan bi çocuk bulup dizinin dibinde tutacak diye sevgilisi ile alelacele evlendi. Aynı hayat tarzını paylaşan, sizinle her yerleri gezecek bir yaşıt bulmanız biraz zor olabilir.
Sana kurban olsunlarTaş plak devrinden yazıyorum, ahhh ahhh bir Safiye Ayla bir bensakin olun polemiğe girmeyin lütfen
Mune ben polemiğe girmedimTaş plak devrinden yazıyorum, ahhh ahhh bir Safiye Ayla bir bensakin olun polemiğe girmeyin lütfen
Herkesin canı içinde olsun kimse kurban olmasın ama bir yandan da utandımSana kurban olsunlar
Aman lütfen uslu dur burnunu kapıya kıstıracağım bu gidişleMune ben polemiğe girmedim
Ne varsa onlarda var asıl değer vermek değer bilmekTaş plak devrinden yazıyorum, ahhh ahhh bir Safiye Ayla bir bensakin olun polemiğe girmeyin lütfen
Çok genç insanların orta genç insanları zorbalamaması açısından… takip ettiğim kadarıyla çok genç arkadaşların büyük kısmına şapka çıkarttıracak güzel bi enerjiniz varHerkesin canı içinde olsun kimse kurban olmasın ama bir yandan da utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?