Hiç arkadaşım yok… :(

sürekli başka ilişkiler peşindeler, genel olarak kötü alışkanlıklar, geleceğe dair bir hedef yok, verimli şeyler yok
O yaş grubunda gezip eğlenmeyecekler de ne zaman eğlenecekler? Her yaşın bir çılgınlığı vardır. Herkes sizin gibi erkenden hayata atılıp evlenmek zorunda değil ki. Ben de 24 yaşındayım kendim gibi bekar kadınlarla arkadaşlık ediyorum. Sizin düşüncenizde biriyle kolay kolay arkadaşlık etmem. İnsanların eğlenceleri ve ilişkilerini bile yargılıyorsunuz. Herkes yaşından büyük düşünmek zorunda da değil. Onlara da sizin hayatınız sıkıcı geliyordur. Kendiniz gibi evli, sizin gibi düşüneni bulmanız lazım. O da nerede denk gelir bilemem.

Benim annem tarafı hep orda aslinda gezilecek cok yer var hafta sonu esinizle teleferik gibi aktiviteler yapabilirsiniz hamamonu guven park Anıtkabir yani Ankara'da sıkılmak olmaz gezilecek yerler cok
Her gün oralar gezilmiyor ya bir yerden sonra çok sıkıcı geliyor,her yer beton dolu. Kızılcahamam tarafları güzel kamp yapmak için uygun onun için de araç şart. 22 yıldır Ankara'da yaşıyorum. Keçiören Etlik tarafında evimiz de var maalesef çok sıkıcı, kaos dolu. Kontrolsüz Afrikalı mülteci göçünden bahsetmiyorum bile. Param ve aracım olsa direkt başımı alıp Gölbaşı tarafına giderdim

bende zaten eğlenmek istiyorum mesela yakın zamanda Ankarada Gökhan Türkmen konseri var mesela ona gitmek istiyorum, akşamları oturmak sohbet muhabbet etmek istiyorum kimseyi yargılamıyorum yaşımdan da büyük düşünmüyorum iş sahibi olmak ve seni seven bi adamla evlenmek insani buyuk yapmiyor hala 23 yaşındayım bekar evli farketmez sadece kafa dengi bir dostum olsun istiyorum

Keşke sen de düzgün bir üniversiteye gitseydin cehaletin giderdi. Muhtemelen senin gidemediğin yerlere gidip senin sahip olmadığın özgüvene sahipler ondan dolayı iğrenç bakış açına maruz kalmışlar.
Arkadaşsız kalman isabet olmuş.

Lisans bitirmiş mi ki

üniversite bitirdim, kpss girdim kazandım üniversitedeki sevgilimle evlendim neye acele etmişim ki? beraber kafelere, turlara, konserlere, etkinliklere gidebileceğim bir arkadaşım olsun istiyorum.

üniversite bitirdim, kpss girdim kazandım üniversitedeki sevgilimle evlendim neye acele etmişim ki? beraber kafelere, turlara, konserlere, etkinliklere gidebileceğim bir arkadaşım olsun istiyorum.
İnandırıcı değil üzgünüm. Lise 18’de bitiyor zaten, hadi hiç oyalanmadan kazandın diyelim 22 mezun olma yaşı. Hem erkek arkadaş edinip, hem son sınıf okuyup hem kpss’ye hazırlanıp hemen atandın hem de ankaraya. Maşallah

erkek arkadaşımla lise sondan beri birlikteydik beraber aynı üniyi yazdık 2022 mezun oldum 2022 kpss’sine girdim (temmuz) 91 aldım bu 2022 eylül ayında atandım

üni’yi 3 senede bitirdim son sene kpss bastım

beni bekle 2025 eylülde Ankaraya geleceğiz elimle inşallah
şaka bir yana ben de aile evimdeyken çok geniş bir cevrem ve imkanlarım vardı. bir anda evlenip Hakkariye geldim ve ne cevrem ne imkanım kaldı çünkü burda yapılacak hiçbir aktivite yok. eşimin arkadaşlarının eşleriyle tanıştım ama hiçbiri bana göre değildi oturup uzun uzun sohbetler edebileceğim insanlar değillerdi. sen en azından çalışıyorsun.. ben tamamen aktif bir hayattan pasif bir hayata gectim. evde kendi kendime eğlenebileceğim altiviteler buluyorum sürekli.. en azından çok fazla sıkılmıyorum.. zor valla Allah kolaylık versin

Ben 17 yaşında liseyi 21 yaşında da üniversiteyi bitirdim Ama kendime gelip iş güç olaylarına odaklanmam 23-24ü buldu. İnek de öğrenciydim ha insan erken bitirince birşeylerin değerini bilmiyor. Ne olursa olsun ergensin ve konu sahibinin deyimi ile'aklın 5 karış havada' oluyor. Bana da inandırıcı gelmedi

anlamsız linçlenirken bu mesaj çok mutlu etti☺ anlamanıza sevindim biraz zamana ihtiyacım var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…