- Konu Sahibi melisTurkcan
-
Herkese merhabalar , bu ilk konum ,
25 yaşındayım.benim 3 yıllık bir ilişkim var ve erkek arkadaşım çok kıskanç olduğu için bütün sosyal çevremi kaybettim. kız arkadaşlarım var fakat hepsi erkek arkadaşımın zamanında yaptığı kıskançlıktan dolayı benden kaçıyorlar. istanbul şişlide oturuyorum. şuan çalışmıyorum eylülde iş kurucam çünki. okadar yalnızımki bütün gün evde oturuyorum kitap okuyorum bu siteye üye oldum. evin önünde havuz var arkadaşım olmadığı için birkere bile girmedim. kendimle eğlenen biriyim fakat bazen yanımda arkadaş olsun istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Herkese merhabalar , bu ilk konum ,
25 yaşındayım.benim 3 yıllık bir ilişkim var ve erkek arkadaşım çok kıskanç olduğu için bütün sosyal çevremi kaybettim. kız arkadaşlarım var fakat hepsi erkek arkadaşımın zamanında yaptığı kıskançlıktan dolayı benden kaçıyorlar. istanbul şişlide oturuyorum. şuan çalışmıyorum eylülde iş kurucam çünki. okadar yalnızımki bütün gün evde oturuyorum kitap okuyorum bu siteye üye oldum. evin önünde havuz var arkadaşım olmadığı için birkere bile girmedim. kendimle eğlenen biriyim fakat bazen yanımda arkadaş olsun istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
bence arkadaşlarını arkadaşlıklarını kaybetme zamanında bende düştüm bu hataya herşeyi kaybettim işimi arkadaşlarımı çevremi eşimi dostumu sonra bir baktım ki yapayanlız kalmışım bir derdimi anlatıcak arkadaşım bile kalmamış ynında sonra o insan çıktı hayatım dan şimdi yeni arkadaşlıklar edindim ve başkasıyla nişanlıyım hatta nikahımız oldu ama düğünü bekliyorum şimdiki arkadaşlarımla hatta beraber görüşüyoruz ben kendim görüşüyorum işim var çalışıyorum çok mutluyum ben hayatı kendime zindan etmekten başka hiç birşey yapmamışım meğer onun kıskançlıkları yüzünden ben tek başıma ondn izinsiz markete bile gidemezdim pehhhhhh be ne kadar safmışım diyorum şimdi he ona gelince onun arkadaşları onun gezmesi onun eğlenmesi onun maçı onun balığı onun sporu onun bilmem nesi o istediği gibi yaşardı..... ben yaşamamışımki .... şimdi yaşıyorummm
sakın bu hatayı yapma arkadaşım çok pişman olursun
Gerçek hayattaki arkadaşların sevgilinin kıskançlığı yüzünden senden kaçmış.
Sanalda tanışıp reele taşıyacağın arkadaşlar neden katlansın ki sevgiline?
Garip bir durum bence.
Üç yolu var:
Ya erkek arkadşaınızı yola getirip ilşkinizi sağlıklı bir hale sokacaksınız.
Ya da bu sağlıksız ilişkiyi bitireceksiniz.
Ya sosyal hayatınızı normale döndürüp sevgilinizle didişe didişe istediğinizi yaşayacaksınız.
Hangisinin olabileceğine, hangisinin sizi mutlu edeceğine ve hangisini kotarabileceğinize siz karar verin.
aynı benim ilişkimi anlatmışsın. kendisi hatta şuan arkadaşlarıyla denizde. ben nişantaşındayım dedim vay efendim izin almadan nasıl gidermişim. tabiki evdeyim dedim bende. off çok bunalıyorum çokk
Kesin olur demiyorum ama olması muhtemel şeyi söylüyorum sana:
Sen bu durumun giderek seni boğduğunu farkettin. Üstelik hep tek taraflı
bir fedakarlık söz konusu bu konuda. Zamanla diğer tüm güzellikler önemini
yitirmiş gibi sadece bu konuya yoğunlaşacak zihnin. Neden ben gidemiyorum,
o gidiyor; neden ben arkadaşlarımla görüşemyorum o görüşüyor; neden ben
onun her dediğini eksiksiz yaparken o benim ona müdahale ettiğimi düşünüyor
gibi bir sürü soru beynini kemirecek...
E haklı olarak aynı fedakarlıkları ondan isteyeceksin, yapmadığında tartışacaksınız.
Sonra sen yapmamaya başlayacaksın, dik kafalı davranacaksın çünkü canına
tak etmiş olacak. Erkek arkadaşın çok değiştiğinden, ilişkinizin eski heyecanını
yitirdiğinden dem vuracak. Sen ona kızıp hala haklarını savunmaya uğraşırsan eğer
o seni farklı şeylerle itham edecek ve ilişkiniz kısa sürede inanılmaz yaralar alıp
yıpranacak. Ve belki de sonra herkes yoluna gidecek... Sen de kaybettiğin
zamana, emeklerine, biten arkadaşlıklarına yanacaksın...
Kesin olur demiyorum ama olması muhtemel şeyi söylüyorum sana:
Sen bu durumun giderek seni boğduğunu farkettin. Üstelik hep tek taraflı
bir fedakarlık söz konusu bu konuda. Zamanla diğer tüm güzellikler önemini
yitirmiş gibi sadece bu konuya yoğunlaşacak zihnin. Neden ben gidemiyorum,
o gidiyor; neden ben arkadaşlarımla görüşemyorum o görüşüyor; neden ben
onun her dediğini eksiksiz yaparken o benim ona müdahale ettiğimi düşünüyor
gibi bir sürü soru beynini kemirecek...
E haklı olarak aynı fedakarlıkları ondan isteyeceksin, yapmadığında tartışacaksınız.
Sonra sen yapmamaya başlayacaksın, dik kafalı davranacaksın çünkü canına
tak etmiş olacak. Erkek arkadaşın çok değiştiğinden, ilişkinizin eski heyecanını
yitirdiğinden dem vuracak. Sen ona kızıp hala haklarını savunmaya uğraşırsan eğer
o seni farklı şeylerle itham edecek ve ilişkiniz kısa sürede inanılmaz yaralar alıp
yıpranacak. Ve belki de sonra herkes yoluna gidecek... Sen de kaybettiğin
zamana, emeklerine, biten arkadaşlıklarına yanacaksın...
evet bende gelecekte olacakları görebiliyorum.ilişki danışmanına gidiyoruz zaten. zamanla herşey düzelecek inşallah. okadar alışmışımki evde durmaya sanki dışarsı başka bir dünya gibi. neden böyle davrandığınıda çok iyi biliyorum. dikkat çeken havalı güzel bir kız olduğum için beni kimseyle paylaşamıyor, diyip kendime moral veriyorum bari napayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?