Hiç Arkadaşım Yok!

Teşekkür ederim. Peki burda insanlar birbiri için ağlayıp sevinebiliyorsa neden reelde yok??
reelde çekemezlik var çünkü. şanslı biri değilim bu açıdan.

reelde kucağa çocuğu alıp tartanlardan, bebek arabasının markasını yarıştıranlara kadar her yılanlık var.. burda birinin bebeği hasta olsa diğer üyeler asla kayıtsız kalmaz. seviyorum burayı ya :)

şöyle söyleyeyim, dün kandildi malumunuz. ben buradaki üyelerden birkaçı için dua ettim ve bunu canı gönülden yaptım. bir hamile arkadaşım var mesela onun duaya ihtiyacı vardı bir diğerinin bebişinde rahatsızlıj olma ihtimali varmış ona dua ettim.

görmeden bilmeden sevip yalnızca fayda görebileceğiniz insanlar var artık.

bir süre sonra eşim kkdan çık artık diyo diye konu açabilirsiniz

Bu arada beni alıntıladığınız mesaja son mesajınızda on dakika dolmadan girip benim mesajımda düzeltme yapabilir misiniz, isminizi ben yazmışım kendi mesajımda sildim ama sizin alıntıladığınız yerde duruyor. İlk on dakika mesajda düzeltme yapabilirsiniz. İnce ince düzeltme uğraşamazsanız benim alıntının hepsini silseniz de olur isminiz geçmesin diye dedim

Evet burası yeni bir dünya gibi. Hergün girip bakmak gerek.
Aslında dediğinizi yaptım. Onlara dışarıda bir saat vakit bile ayırabileceğimi söyledim tabi daha önceden planlanmak kaydı ile. Haklısın dediler ama sonuç hep aynı. O yüzden de arkadaşım diyesim dahi gelmiyor. Yaşım genç yine bir şekilde hayatta farklı şeyler ortamlar olacak illaki görüşeceğim birileriyle ama bu durumda çok daha fazla arıyor insan birilerini

Gerçi düşündüm de alıntıda isminizi değiştirmeye gerek yok, sanırım eski alıntılarda otomatik kalacak zaten ama sorun olmaz herhalde o kadarı. Oradan google yönlendirme almaz sanırım.
Bu arada önceki mesajımda verdiğim link normalde Profil/Kişisel Bilgileriniz/Ayarlarınız sekmesi altında. Kurcaladıkça da çözersiniz...

Ben yavaştan çıkıyorum, bebişlerinze sağlıklı ömürler, sizin de en kısa zamanda rahata ermenizi dilerim

Evet o yazılanlardaki isimde otomatik değişse iyi olurmuş. Ben pek arkasında duramayacağım şeyi konuşmam. Kismeyede hesap sordurtmam:) ama tabiki özel yazılan bazı şeyler de bilinmesi gerekmez.
İyi sabahlar diliyorum. Nezaketiniz ve ilginiz içinde sağolun.

Yaa adımı ben hep aynı kullanırım. Ne yapacağım bilemedim.Gerçekten çok teşekkür ederim bu yardımlarınız için.
Rica ederim, siz bilirsiniz tabi

O zaman siz daha ne yapabilirsiniz ki zaten, sizi ancak anne olduklarında anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak elbette. Umarım bu dönemleri çabuk atlatırsınız ve belki de çocuklar parka çıkacak kadar olduklarında orada sizin gibi annelerden yeni arkadaşlar edinirsiniz. Umutsuz olmayın siz yine de..

Burdaki insanlar reelde birbirini bulması benim en büyük duam olsun:)
K.k ne demek. Bu yaptığımız yazışlamalar mı?
İnsanların birbirine özenmesi güzel ama birbirini kıskanması kötü. Özenince iyisini yapmak için çabalarız ama kıskanınca içimizi kemiren fareler oluştururuz.

Bunu da yazayım öyle çıkayım
KK kadınlar kulübünün kısalması
BDV bir derdim var forumunun kısaltması
kv kayınvalidenin kısaltması..
Aklıma gelen, burada sık kullanılan kısaltmalar bunlar...
Ayrıca mesela çok özel bir meselede konu açmak istediğinizde, burada ana hesabınızla o konu çok bağdaştırılmasın istediğinizde, yönetime bildirerek ikinci hesap alıp o hesap üzerinden konu açabilirsiniz, ama yönetime bildirmeniz ve iki hesabınızı etkileşime sokmamanız gerek, yoksa uzaklaştırma cezası veriyorlar...
Bir ara forum kurallarını da okuyun isterseniz.
Tekrar iyi sabahlar

Teşekkür ederim ama o kadar önemli değil. Yaptıklarımın arkasındayım. Yazdıklarımda yanlış birşey yok. Bu kadar hassas olduğunuza da teşekkür ederim. Ama pek korkum yok. Benim düşüncem düşünce özgürlüğü var:)

Önce site kurallarını öğrenmek sonra siteyi keşfetmek gerekli. Aslında ben yorum yazarken doğru bildiğimi savunuyorum kimseyi kırmak değil amacım ama kadınların kendilerine değer vermesine yönelik yorumlar yaptım brkaç tane

selam forleaflife öncelikle le minnoşlarını öpüyorum .ikinci olarak hayalimi yaşıyorsun bilesin . vee üç bende ailemden arkadaslarımdn baska sehirde yaşıyorum burda hiç arkadasım yok memlekette iş çıkısı hiç boş kalmazdım şmdi ise gtcem 2. kapım bile yokkk .. senin işinde sana göre zordur insan tabiki bunalır yegenlerime 3 gün bakıp bunalıp geri götürdüğümü bilirim ama benm gibi bi ses bi nefes olmasa evinde o zaman daha zorlanırsın eşim emniyet mensubu sadece bi gün izni var ve calıstıgı saatinnde belli düzeni yok... aramıza hoşgeldinn

İş ve okul hayatın yoksa artık arkadaş bulmak da zor bu devirde
Hele ev hanımıysan çok zor
Ya komşular ya da çocukların büyüdüğünde anaokulu ya da ilkokul velilerinden arkadaş bulabiliyorsun
Ben de bu konuda çok şanssız biriyim
İnsanlar arkadaş sıfatı altında beni kullandı attı
Ne yapayım artık ben de bu durumu kabullendim
Neyse ki eşim aynı zamanda en iyi arkadaşım onunla avunuyorum ama kız arkadaş gibi de olmuyor tabi

İnşallah hayallerin gerçek olur. Ama davulun sesi uzaktan hoş gelir. Yeğenden kurtulma şansın yani geri annesine vererek oluyor ama kendi çocuğunda yok. Senin gibi olmuştu zaten evde tektim. Köpek aldım çok tüy döküyor diye geri vermek zorunda kaldım ama o bile iyidi. Aslında bi kuş alabilirsin geçici çözüm tabiki.
Bu kadar insanın içinde yanlız kalabiliyoruz ya bizede helal olsun :)
Teşekkr ederim hoş buldum:)

Yani bende eşimle herşeyi konuşabiliyorum ama dediğin gibi kız arkadaşla muhabbet bir yerde oturup kahve içmek bile bambaşka.
Allah fesat insanlardan korusun. Hep öyle de dua ediyorum. Ardakaşım olabilecek sıfattaki insanlar bile kendi kendilerine durduk yere yanlış yapıyorlar diyorum ki belkide kötü arkadaştan Allah koruyordur. İyiyi de bulmak zaten denizde inci bulmak sanırım. Eskiden dost bulmak zormuş. Bu kadar herşey elimizin altında şimdi ise arkadaş bile zor. İlerisini düşünemiyorum. Düşünmekte istemiyorum :/

Anlıyorum ben sizi
Herkes öyle ooo ikizler sana yeter ne güzel arkadaş diyo da
Benim 1 taneyle pertim çıkmıştı : ) uzaktan göründüğü kadar kolay değil
x 2 sabır diliyorum size
Ben işe döndüm, kalabalıklar içinde yalnızım kk ya takılıyorum
Bi geyik topiğine etiketleyeceğim sizi, sohbet için orayı kullanabilirsiniz

evet resmen 1.5 milyonda yalnızım korkuorum kustan diğer hayvanlarıda namaza engel die düşünmüyorum evimizde apartman ne bileyim işte boşver derdine dert eklemeiyim

Aynen katılıyorum size iki tane bebek ev işi kendine bile zaman bulamıyor insan bir saat sessiz kalınamıyor. Gece uyuduklarına ha uyancaklar ha acıktı derken uyku da kaçıyor.
Allah yardımcısımız olsun herkesin her konuda.
Tamam bekliyorum çok yeniyim bulmakta zorluk çekiyorum link yada sizin dediğiniz gibi yapmak benm için daha iyi olacak. Teşekkürler.

Etiketledim aslında da görmedin sanırım bildirimlerd ekaynamıştır
Özel mesajla link atayım
Burdan vermek yasak mıydı neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…