• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç arkadaşım yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi hylm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hylm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
177
50
13
33
Kızlar bir senelik bir ilişkim var masaallah çok güzel güzel gidiyor inşallah yaza düğün düşünüyoruz fakat benim korkularım var düğününe gelecgelecek hiç arkadaşım yok hatta nikah sahidim kim olacak diye düşünüyorum..lise ve uni uzakta okudum okul bitince de hepsiyle bağlar koptu..ilkokul daki arkadaşlarımı da bi kiz yüzünden kaybettim kiz hepsiyle arami açtı ve daha düzelmedk mahalleden hiç kiz yok akraba desen hepsi erkek kuzenler napcam bilmiyorum..erkek arkadaşım uzak sehirlerdeyiz düğün ayrı ayrı olacak muhtemelen i o yüzden benim memleketimde olan düğüne sadece benim yakinlarim gelecek ama kim gelecek iyi bunalıma girdim

Ne yapacaksin cnm arkadasla.. bizim var'da noluyor sanki.. darbe ustune darbe.. sahsen ben hayatimda arkadas istemiyorum, bir kac tane var onun dahilinde kimseyle samimi olmakta istemiyorum.. sen mutluysan gerisi bos.. ha cok istiyorsan biz variz burada arkadas olarak :KK28:

Sagolun kızlar..insan böyle zamanlarda istiyor yanında birileri olsun: (

Anlıyorum seni ama arkadaşın yoksa da yapacak bişey yok Yen'i bi arkadaş edinsen herkes de nikah şahidi yapılmaz ki. Bayan istiyorsan Akrabalarından bir bayanı yapabilirsin evli de olabilir. Ayrıca arkadaşım yok diye de üzülme şimdiki çoğu arkadaşlıklar çıkar ilişkisine dayanıyor samimiyetsiz öyle arkadaşların olacağına hiç olmasın daha iyi.

Düğüne kadar arkadaş edinin şahidiniz ve yanınızda o olur. Olmazsa ben gelirim :) şaka bir yana seni çok iyi anlıyorum benim düğünüm darbe gününe denk geldi ve bizim taraftan kimse gelemedi. Düğünümüz eşimin memlektinde yapıldı. Gelecekler darbeden dolayı gelmedi ve biz düğünümüzü erkek tarafının akrabalarıyla yaptık, az kişiydik ama çok eğlendik. Zaten herkes sizin etrafınızda olcak, sürekli oynayacaksınız. Kuzen falan yok mu?

Son düzenleme:
Ay arkadaş önemli değil diyenleri hayretle okudum çok şükür bi sürü arkadaşım var kimse de ne kuyumu kazdı ne çıkar ilişkisine dayalı .Bu biraz kişiye de bağlı bence yani

Muhtemelen ay nasılsa sevgilim var diye arkadaşlarınızı pek önemsemediniz ama böyle günlerde lazım ışte dimi.Yapacak bi şey yok bu saatten sonra arkadaş edinemeyeceginize göre olanlarla tekrardan iletişim kurmayı deneyin bi

Benimde kaderim bu sanırım sınavım insana derdi büyük heliyo küçük de olsa

Benimde kaderim bu sanırım sınavım insana derdi büyük heliyo küçük de olsa
Bence bu kadar dramatize edecegin hic bir durum yok ortada . Dugun sirasinda zaten oturup arkadaslarinla takilamazsin.Ileride is arkadaslarin falan olur komsun olur onlarla evlilik yil donumuzuni kutlarsiniz

Kızlar koptuk arkadaşlarla lisedekilerle üniye gidince, unideekiler le memlekete gidince....iki tane uniden yakın diyebileceğim arkadaşım var ama onlarda çok uzakta ikiside çalışıyor liseden iki arkadaşım var onlarda doğu görevi yapıyor..onlarlar hiç umudum yok.

Cok iyi anliyorum seni. Boyle gunler icin kenara ayirdigim var bi kac tane iyi dostum. Nikahimda 16 kisi hepsi ordaydi o kadar duygulandim ki, hani hep birbirimizin ozel gunlerine katilirdik ama hep eksikli olurdu, benim nikahimda ilk defa firesizdiler gozlerim dolmustu onlari gorunce hepsi tam tekmil boyle. Kuzen is arkadasi, ne bileyim kimsenin olmamasi bir garip geldi cidden. Nisanlinizin cevresinden de mi kimse yoktur sizinde gorustugunuz bir kiz arkadasi, ya da erkek arkadaslarinin sevgilisi nisanlisi filan...

Cidden ya benim öyle denk gelmiş ki yok yani..onun kuzenleri var aslında bi kaç kiz ardasi var ikimiz ortak ama onlar onun memleketindeki düğüne gelir..en mantıklisi onun memleketinde tek düğün yapmak gibi görünüyor..bi kiz Kardeşim bi kiz kuzenim var diğer kuzenlerim hepsi erkek ve bekar ne yazıkki

Duyduk duymadık diye bi bölüm var burda arkadaş edinebilirsin nereye evleniceksin peki

İstanbulun birçok yerinden insanlar var burda bende bursadan evlendim istanbula bırda hiç arkadaşım yoktu ama zamanla oluyor hangi semte geliyorsun

Suan belli değil ama kozyataginda tutulacak muhtemelen

Buluşma ayarlanıyo o sayfalara bi bak istersen Kızlar bazen buluşuyolar inşallah bolca arkadaşın olur

Ah ah, normal hayatta o kadar aramam ama o gün yaklaşınca ben de düşüneceğim sanırım:KK51:

Kendinizi sorgulayın bence. Dost sahibi olmak, kötü günde size o kapının hep açılacağını bilmektir ve dost sahibi olmak, EMEK ister.

Demek sen hiç kimseye emek vermedin.
Bazen emek versende mayası bozuk olunca arkadaş edinilmiyor malesef
Siz her emeğin karşılığını alabildinizmi

Back
X