hiç babanıza yakalandınız mı!!

valla ben yakalanmıstım ama görünmedim eyvahedigeldismile
mersinden adanaya sevgilimin yanına gitmiştim oda bankada calısıo öğlen 2 saat arası oluodu mersine gelmedigi zamanlarda ben gidiodum görüşüoduk ogün gelecekti aksilik gelemedi tutturdu hasan usta hasan usta die tabi biz sarmaşdolaş girdik içeri bi baktım babam eyvahedigeldismile bizim kivre ve çalıştıgımız birkaç kişi iş için adanaya gelmişler babaaam diyip bi kapıdan cıkısım var mersinde deilde adanada sevgilimle görse ne olurdu hala düşünüyorum aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 bide ne bagırıosam salak aklım görmedi madem sesimimi duysun istedim acaba kaydirigubbakcemile3
neyseki kivremizin gözü pek iii görmüo yoksa direk kapının karsısında oturuodu adamkaydirigubbakcemile3

evet yakalandım ama öle bi kaçtı ki sanırsın o bize yakalandı çok komikti ya zırt diye geçti yanımızdan hiç yüzüme bakmadan eve gelince dedim ki baba niye kaçıyon güldük beraber :)))

yakalayamazdı ayrı şehirdeydik ben okulda ailem başka şehirde .......sonra tanıştılar zaten :)

bikere görmüştü bizi. görmezlikten geldi yoluna devam etti.
ama dayıma çok yakalanmışımdır:)
hatta bikeresinde dayım gördü bizi. (dayım bizim üst katta oturuyodu ozamanlar)
geldim hemen üstümü değiştim güya o gördüğü ben değilim gibi numara yapıcam:) aklı işte.
çağırdı beni tokat atmıştı şakayla karışık.
annem biliyo babam biliyo bişey demiyolar sanki ona kalmış. neoldu şimdi nişanlandık evlenecez.

ben telefonla konuşurken yakalanmıştım o sayılıyo mu :1rolleyes: gece herkes uyuduğunda odamın penceresine çıkıp konuşuyodum içeri ses gitmesin diye, odalarımız yan yana annemlerle, onların da odasında balkon var benim oda camımın aynı hizasında ama biraz geride kalıyo. benim çakal babacığım ben penceredeyken balkona çıkıp dinlemiş tüm konuşmalarımızı, ben de hayatım sevgilim tatlım falan anlatıyodum bişeyler, işte seni çok özledim artık ne zaman kavuşucaz omuzlarında uyusaydım noolurdu sanki falan diyodum. sonra kapattım pencereyi uyudum. ertesi sabah kalktım babam bana küsmüş akannehir annem söyledi konuşurken dinlemiş diye, o an çok sinirlendim nası böyle bişey yapar o benim özelim falan diyorum hala sonra anladım yediğim boku çok utandım tutuştum birden babam da hiç bişey olmamış gibi davrandı bana sonra, ama anneme bayaa söylenmiş hep senin yüzünden diye ne alakaysa bi kerede normal bi erkek arkadaşımla yolda çok samimi yürüyoduk benim kolum onun boynundaydı güle oynuyo yürüyoruz bi baktım babam karşımızda, arkadaşıma bi bakış atmış çocuk hala anlatır cehennemin dibine girdim çıktım o an diye

yakalamadı cünkü zatn biliyor nerde ne zaman buluşuyorum diye eve gelir tavla atarlar ikitane falan hatta aksam dışarı cıkcaksam sevgilim olmadan babam kızar istemez sağolsun bitanedir babacım benim hiç tel dinelemz kapıdan gizlice bakmaz öyle huyları yoktur ama ben bundna dolayı cok cekinirim babamdan...

Telefonla konuşuyorum geçen gün sinirlendirmişti beni uyuyodum uyandırdı zorla aşkım uyuz oluyorum sana çok gıcıksın boğabilirim seni diyorum falan o arada çatt kapıyı açtı biri hopp çüş demeye kalmadan baktım babam tlfonu kulağımdan çektim kimle konuşuyosun sen dedi bende müşteri hizmetleri dedim o an nasıl uydurdum bi anda inandı mı bilmiyorum sırnaşık şey

telefonla konusrken yakalanmıstım pat die yüzüne kapatınca konus konus gerek yok kapatmana demişti yok bitti zaten demiştim gitmişti odadan

benim yakalanma gibi bir sorunum olmadı.direk söylemiştim babama galiba şanslıyım :)

evet yakalandım ama öle bi kaçtı ki sanırsın o bize yakalandı çok komikti ya zırt diye geçti yanımızdan hiç yüzüme bakmadan eve gelince dedim ki baba niye kaçıyon güldük beraber :)))

ben babama diyecem ki bana niye kaçıyon akannehir
felaketim olurdu herhalde kaydirigubbakcemile3
ertesi gün ruhuma bir fatiha okurdunuz artık :roflol:
canım şanslısın valla yerimseniben

kızlar benim 2 sene önce başıma geldi bu,

şimdiki sevgilimle telde konuşuyoruz ben balkona geçmişim gizli bi köşeye sinmişim,birden babam gelmesinmi

hafif azarlar tonda kimle konuşuyosun sen! dedi,hava soğuk,köşede çömmüşüm,verdiğim cevap dillere destan;

''EE...ŞEYY...BABANNEMLE...''eyvahedigeldismile

(babannemle yıllardır görüşmemişiz,cep telefonu kullanmayı bilmez,bırakın cep telefonunu aynı dili bile konuşmayız onun konuşmalarını hiç anlamıyorum,hem dişleri dökülmüş hem şiveli konuşur..kaydirigubbakcemile3)

o anki şokla birden heralde kafasından şöyle bişey geçti, 'salak mı bu kız bulduğu kişiye bak insan kız arkadaşım falan der,neyse baya korkmuş anlaşılan,bulaşmıyım bakym..'

birde şöyle tahmin ediyorum,sigara içtiğimi düşünmüş olabilir,içmediğimi görüncede o rahatlıkla telde konuşmama kızmamıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
yok yakalanmadim ama babam biliyordu annem sagolsun hemen siplatirdi herseyi allahtan babam öyle bagirip gürlemezdi
bi keresinde annemle fisildiasirken geldi dogru söle yine konusuyomusun sen o serseriyle diye cekismisti
benim cevabimda yok baba valla o beni rahatsiz ediyokaydirigubbakcemile3

yakalandım yakalanmadım arasında bişey :roflol: :roflol: :roflol:
şincik biz sevgilimle sahilde yürüyorduk akşam. Neyse oohhh sarmaş dolaş yürüyoz hasret gideriyoruz aşkımla opuyorumnanaktan .O günde annemle babamın sahilde yürüteceği tutmuş kaydirigubbakcemile3. biz yürürken kim gelse beğenirsin karşıdan. Annemle babam şok şok şok tabii bende akannehir kalbim kütküt atmaya başladı tabii. Bide ben annemleri görünce karşıdan direk sevgilimin elini bıraktım başka bi yöne yürümüşüm kaydirigubbakcemile3 . Noldu felan diyo aşkım. hiç annemler gecti dedim. kim bunlarmı dedi, evet dedim :bbo: . Bize bakmıyorlardıki diyordi bana sevgilim, o anda denize doğru başmışlar zemuszemus . Ama aramızda annemlerle arasında en fazla 10 adım vardı o kadar yakın, nasıl görmediler halla aklım almıyor kaydirigubbakcemile3 . neyse devam ettik sonra yürümeye cafeye oturduk felan. eve gidince annemlere ne dicem, onun hesabını yapıyorum bi taraftan :roflol: . Akşam eve gidince annemler uyumuştu zaten gece 12 felandı. Sabah olmasını bekledim tabii kaydirigubbakcemile3 . Acaba nasıl tepki vericekler onun hesabını yapıyorum kendi içimden. Sabah oldu tabii annemler uyandı, ben bilerek uyanmıyorum, uyuyor numarası yapıyorum mirmirmirmir . neyse sonunda eninde sonunda bununla yüzleşecem diyip uyandım. Günaydın felan dıyorum annemlere. eee nasıl gecti dün günün dediler? güzel dedim kaydirigubbakcemile3.
Görselerdi muhakak bişey derlerdi yanındaki kimdi felan, hele annem hayatta sormamazlık etmezdi. Ama megersem sevgilimin dediği gibi görmemişler. Bende içime bi oooohhhhh çektim hihoyyyt .

ay son anda yıtrmışın pacayı:roflol::roflol:bilmiyorumkismile

Bizimkiside çok komikti...
Eski erkek arkadaşımla ayrı şehirlerde olduğumuz için nette görüşüyoruz bi akşam kameralar acık normalde babam hayatta kapıyı çalmadan içeri girmez kardeşim birşey alırken kapıyı aralık bırakmış
Babamda içeri girdi o an elim ayağım titredi nasıl ama saf gibi:):) çok korkmuştum .Babam kızım ne oldu korkuttum mu yüzün bembeyaz oldu felan bende yok babacım dedim ekranı kapattım tabi babam bana bişeyler anlatıyo gitmek bilmedi neyse son anda yırttım pc yi açtım bi baktım ooo bizimki çoktan ortadan kaybolmuş msn 'i bile kapatmış çok gülmüştüm ya..

bende teee 4 sene önce ilk zamanlar da pc ye resim atıyordum.
o zamanlar space mi neyse o modaydı resim yazı felan ekliyodum.
tam o sırada sevgilimle çekildiğimiz sarılmış resimler vardı babam dank diye gelmesin mi hemen kapadım tabii görmedi ama sonra göyaaa başka bi resim koyayım derken bizim resimlerin olduğu klasörü açmışım korkudan gördü tabii hemen kapadım ama ne fayda eyvahedigeldismile geri gel az önce ki yere dedi geldim bu ne dedi (bu arada şansızlık resim en üstte) şey babacım okul arkadaşım dedim tabii yemedi o kesin :kedi:
şimdi biliyor zaten ama bilmiyorum ayağına çaktırmıyor kaydirigubbakcemile3

Ben dedeme yakalanmıŞtım
hemen babama ıspıyonlamıŞ ama allahtan bılıyodu onlar
o yÜzden yırttımmm

bende yakalanmadım diye ümit ediyorum. sevgilimle istanbul da aynı mahallede otururduk, haftasonları buluşurduk ama ben çok dikkatli davranırdım. durakta araba beklerken bile dibimde olmamasına dikkat ederdim çünkü öyle bir mahallede oturuyorduk ki birisi görse hemen adın çıkar.

zaten babam görse de yüzüme karşı söylemez annemin başının etini yerdi herhalde. hatta telefonda konuşurken anlıyordu da çünkü fazla konuşuyorsun ister istemez. anneme hep sorarmış kimle konuşuyo napıyo bu kız diye.

bir de pc başındayken durmadan kontrol ederdi bende sevgilime cam açtığım zamanlar kapıyı kitlerdim. gelirdi kapıyı açamayınca napıyorsun derdi işim var derdim.
yani sürekli didikleyen biridir aslında

sonra burdurda üni kazanınca, sevgilimde askere gitmeden buraya geldi. ama çarşı da yine yakalanmadık çünkü babamın o gün çarşıda işi vardı.

pansiyon veya otel bakmayı düşünüyordum bi gece için çünkü kalıcak yer yoktu. annem babama anlatmış meğer. gezerken akşamüstü annem aradı, gelin hadi yemek hazırladım size falan dedi. babana anlattım hiç bişey demicek falan dedi.

aman Allah'ım eve giderken aşkım nası panik yapıyo nası panik yapıyo. böylelikle tanışmış oldular. hatta annem bi ara babamı alıp dışarı çıkmıştı yalnız bırakmışlardı bizi. annem olmasa naparım bilmiyorum hep o idare ediyo kaydirigubbakcemile3

yok cnım yakalanmadım ama mesajlarımı çok yakalamıştır bir kerede pc de fotomuzu gördü bende fotomontaj dedim arkadaşlar şakasına yapmışlar falan dedim herkese yapmışlar dedim diğer arkadaşlarımın fotolarını da gösterdim inanmış gibi yaptı ama bilmiyorum

he bu arada annemle babam da gizli gizli buluşurlar mış köy yeri her yer dolu mezarlıkta buluşmuşlar birgün dayım yakalamış yer misin yemez misin:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…