evet yakalandım ama öle bi kaçtı ki sanırsın o bize yakalandıçok komikti ya zırt diye geçti yanımızdan hiç yüzüme bakmadan eve gelince dedim ki baba niye kaçıyon güldük beraber :)))
yakalandım yakalanmadım arasında bişey :roflol: :roflol: :roflol:
şincik biz sevgilimle sahilde yürüyorduk akşam. Neyse oohhh sarmaş dolaş yürüyoz hasret gideriyoruz aşkımla opuyorumnanaktan .O günde annemle babamın sahilde yürüteceği tutmuş kaydirigubbakcemile3. biz yürürken kim gelse beğenirsin karşıdan. Annemle babam şok şok şok tabii bende akannehir kalbim kütküt atmaya başladı tabii. Bide ben annemleri görünce karşıdan direk sevgilimin elini bıraktım başka bi yöne yürümüşüm kaydirigubbakcemile3 . Noldu felan diyo aşkım. hiç annemler gecti dedim. kim bunlarmı dedi, evet dedim :bbo: . Bize bakmıyorlardıki diyordi bana sevgilim, o anda denize doğru başmışlar zemuszemus . Ama aramızda annemlerle arasında en fazla 10 adım vardı o kadar yakın, nasıl görmediler halla aklım almıyor kaydirigubbakcemile3 . neyse devam ettik sonra yürümeye cafeye oturduk felan. eve gidince annemlere ne dicem, onun hesabını yapıyorum bi taraftan :roflol: . Akşam eve gidince annemler uyumuştu zaten gece 12 felandı. Sabah olmasını bekledim tabii kaydirigubbakcemile3 . Acaba nasıl tepki vericekler onun hesabını yapıyorum kendi içimden. Sabah oldu tabii annemler uyandı, ben bilerek uyanmıyorum, uyuyor numarası yapıyorum mirmirmirmir . neyse sonunda eninde sonunda bununla yüzleşecem diyip uyandım. Günaydın felan dıyorum annemlere. eee nasıl gecti dün günün dediler? güzel dedim kaydirigubbakcemile3.
Görselerdi muhakak bişey derlerdi yanındaki kimdi felan, hele annem hayatta sormamazlık etmezdi. Ama megersem sevgilimin dediği gibi görmemişler. Bende içime bi oooohhhhh çektim hihoyyyt .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?