hiç babanıza yakalandınız mı!!

ben de bir kere yakalandım. liseye gidiyordum. bir de saftirik gibi kız ismiyle kaydetmiştim. üstelik sevgilim de değildi yani ööle karşılıklı hoşlanıyorduk. telefonum içerdeyken bu aramış. babam da arkadaşım arıyor diye açmış. tabii bi erkek sesi kaydirigubbakcemile3 yanlış numara demiş kapatmış bizimki. babam söylenip durdu bana "kim bu? yanlış numara dedi kapattı, senin telefonunda ezgi diye kayıtlı" bıdı bıdı... of arkadaşım sadece, sen kızıyorsun diye yaptım dedim. olmasın bir daha istemiyorum böyle şeyler dedi. sonrada bir daha görüşmedim zaten o çocukla :)

bnde yakalandmmm kaydirigubbakcemile3 bnm olay sole oldu kuzencıım,
askmla actıımz facemz var orda da resmlerımız vardı abımle ortak arkadasımzda yoktu nası gordu resmlerı hala anlamıs deglm
abmde asker bu arada gecen ay ızne geldıı
zamn soledı bana bagrdı cagrdı cok fena bı abım var yaa
nese sora meger onceden bılıyomus zaten gelmedn once sora
bu hergn tehdıt ettı benı
ama bıse yapmadı sora resmlerı babama da gostermıs
babam bıse demedı bana,bn telle cok konusuyodm
msj fln gece gec saatlere kadr babam bunu bıldıı ıcın
sadece aksam 10 dan sora konusmak yok kapalı olcak o tel dedı
bnde asıım ya tınlamıyorum :roflol: bı gun yıne saat gece ıkı ye gelıyo
msjlasıyoruz babam dayanamadı bu sefer geldı yanıma aldı telı
elımdenn bnde sansımı zorladm ama haklı adam :gitme: ıkı hafta fln
vermedı ıste o sırada tartısıyoduk zaten bız oda bana bagırıyodu fln
aldıktan sora ertesı gun okumus mjları anneme demıs ne bıcım
konusuyo bu psıkopatmı fln demıs bırazcık daha detay var tabı
onlarn yerı deıl burası..sora bana vermedı ıste telı bıda gorusmıceksn o
cocukla fln dedı bu arada babam aramıs askımıda aramıcaksn bıdaa
kızımı fln demıs askm da sesını cıkaramamıs kıyamam ona ben..
bole ıste bnm maceramda :sinifsinif: bebeım gercı sn bılıyosn bu
konuları kacıncı baskı oldu k.bakma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay yarama tuz basmayın delikafadulden..
ben değil ama en büyük kanıt olan tabir-i caizse sarmaş dolaş fotolarımız yakalndı... bende mecbur anlattım herşeyi. bu vesileyle öğrenmiş oldu ama kaç ay konuşmadı benle

Kizlar ben degilde kuzenim 8-9 yaslarindayken, eve gelen misafir cocukla odada oynuyorlarmis.
Cocuk buna demiski, hadi sen yataga yat bende karnina masaj yapayimkaydirigubbakcemile3
Kuzenimde yok demis, cocuk hadi bak oyun oynayacaz diyince kanmis cocuga:jeyyar:
Neyse cocuk bizim kizin t-shirtini kaldirmis, hem masaj yapiyormus hem öpüyormus:roflol:
Birden iceri amcam girmisdelikafadulden
Cocugu disari cikarmis, kuzenede bi tokat yapistirip, cabuk salona demis.:gitme:lmaz:
Amcam cok sIkI yönetim bir adamdi, cok kizardi bu tarz seylere, halbuki ne olacak cocuk daha ne bilsinlmaz:
Komik olanida, eve gelen misafir amca demiski, bu cocugun yüzüne noldu, niye kizarmis, yoksa bizim oglanmi vurdu:roflol:

NOT: Bu arada kuzen su an 40 yasinda:)

Son düzenleme:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Allah korusun yakalamasın benim için kötü olur
Bi gece saat 2 gibiydi telefon ile konuşuyorduk işte artık kapatalım dedik ben de ''aşkım seni seviyorum'' falan dedim kapatırken her neyse tel i kapattım annemlerin odasının kapısı kapandı(babam odamın kapısının önünde beni dinliyormuş)
Ertesi gün babam sordu kimle konuşuyordun gece dedi bağırdı çağırdı ama ne konuştuğumuzu duymamış kız arkadaşımla konuştuğumu sandığı halde o kadar kızdı bi de konuştuklarımızı duysaydı ne olurdu bilmemeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
tabi akıllandım babam evdeyken çok dikkat ediyorum o uyuyunca konuşuyoruz ancak o da çok kısık seslekaydirigubbakcemile3

Bende geçen sene yakalandım.Haberi vardı babamın erkek arkadaşımdan ama tanışmamışlardı..
işten almaya geldi beni erkek arkadaşım,çıkmama 5 dakika kalmıştı.Dışarda bekle dedim.Sonra dışarı çıktım tam yanına gittim..
O sırada babam gel...Bizi gör..:bbo:
Hiçbişey yapmadı..Babam selam verdi,güldü ve içeri geçti oturdu.. :1shok:
Sonra yanına gittim konuşmaya baba tanışın diye,tanışmak istemedi,evde tanışıcam ben onunla ilerde niyeti ciddiyse böyle dışarda olmaz dedi..:1ninca:

ben babama diyecem ki bana niye kaçıyon akannehir
felaketim olurdu herhalde kaydirigubbakcemile3
ertesi gün ruhuma bir fatiha okurdunuz artık :roflol:
canım şanslısın valla yerimseniben

aynen cnm 3 senedir yakalanmadım ama konuştuğumu anlıyo sanırım 14 şubatta bn dışardaydım babam demiş acaba bu kız çocukla buluşmaya mı gitti
ayvayı yerim yakalansameyvahedigeldismile
ama pek de umrumda değil öğrensin çok da tınn :dance:

Okurken çok eğlendim yaa. Çok komiksiniz kızlar.kaydirigubbakcemile3
Ben yakalanmadım ama babam şüpheleniyordu anneme soruyormuş hep yoksa hayatında biri mi var napıyor bu kız diye.
Tabi eskilerde kaldı. Upuzun bir süredir yalnızım.

ben de yakalandım sayılır bir çok kez.
her defasında kıvırmayı başardım.guclubacismile
zaten kızmaz ama bahaneleri yemedi sanıyordum.
inanmış meğer.:1shok:
onu da gerçekten sevgilim olduğunu söylediğimde yaşadığı şoktan anlamıştım.
sordu var mı diye, olursa söyle falan dedi.
evet var dedim.
adam şok.:1shok::1shok:
nasıl yani ya dedi.
daha önceki kıvırmalarıma hep inanmış yani.
bir de o an sevgilim olmasını bi yana bıraktı, annen biliyordu da ben neden bilmiyorum triplerine girdi.:roflol:
:kedi:

ayy ben abimede yakalandım babamada...ama babama yakalanmam sevgilimin bnm için hazırladığı cd sayesinde oldu.cd de sevgilim slayt hazırlamıştı çeşitli fotoğraflardan bi tane de bizim fotoğrafımızı koymuş tabi yer yeri kurcalayıp duran babam cd yı bulmuş bakmış geri yerine koymuş böle olunca ben hiç anlamdım baktığını.ama nasıl soğuk davranıo babam bi görseniz ben hergün kahroluyorum babam nie böle davranıyo die neyse sonra anneme sölemiş kızının sevgilisi var demiş.annemde bana söyleyince aydım tabi...neyse ki sonra bu konu unutuldu eski günlerimize döndük zaten bizde 1-2 ay sonra ayrıldık

babama yakalansam tepki vermez ama içine kapanır, bi müddet soğuk davranır eminim... ama abime yakalanmamam lazım, çok gözü açık biridir, öğrense dibine kadar araştırır, hoşuna gitmezse ayırır bile o kadar yani, çünkü zamanında bi çocukla msnde falan konuşuyodum ölesine ama arkadaş olarak yani, görmüş bi keresinde, konuşmicaksın, gözüm tutmadı dedi; sürekli msn konuşmalarımı takip etti, ben de görüşmeyi kestim napim, gerçi sevgilimi araştırsa onu gözü tutar eminim ama olsun, yine de tedbirli olmak lazım...

ama telde konuşurken yada msnde falan konuşurken anneme yakalanıyorum sürekli, kimle konuşuyon diyo, elli tane yalan sıkıyorum, yemiyo biliyorum ama napim... bazen o kadar sık yakalanıyorum kii "ohaa" diyorum, şansıma tükürim yaa, falan:))

kaydirigubbakcemile3kızlar çok tatlısınız yakaydirigubbakcemile3

Ben sevgilimle ilk çıkmaya başladığım zaman fellik fellik kaçtım ailemden, sakladım gizlendim bi görseniz bigün kendimi dolabın içinde buldum mesaj çekmek için kaydirigubbakcemile3 Yine dolabın içine girdiğim bir günde evde beni aramaya başladılar. Yandın dou_you_wanna hadi bakalım şimdi bulsalar ne diceksin dedim kendi kendime. Abim geldi dolabı bi açtı ne yapıyosun burda dedi. Arkadaşım defterini kaybetmiş bide buraya bakıyım dedim abime. İçine girilerek mi bakılıyor illa dedi ve elimdeki tlfnu aldı sevgilin var biliyorum nie açıkca söylemiyosun biz seni özgür bir ortamda yetiştirdik dedi. O günden beri ilişkimin her detayını biliyolar

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…