Bende hamileliği bilmiyorum da bu travesti olayını biliyodum
Bende hamileliği bilmiyorum da bu travesti olayını biliyodum
Dedik zaten iyi ki evlenmemişsin bol bol sadaka ver ucuz atlattın yok işte hala kendinde hata arıyo
Yahu hatanın daniskasını yapan adam senin nasıl olduğuna mı bakar, karakteri bozuksa senin nasıl olduğunun hiç önemi yoktur[/.
Çok kötü gaza geldim o şeref yoksununa küfür küfür küfür...
Hayır o değilde travesti ne alaka ya hani aldatmayı zaten anlamam bana çok ters geliyo eşimi yakalasam bilmiyorm ne yaparım büyük konuşmayım ama
Aldatma ne adice bişeydir ayrıl arkadaş ne aldatıyosun sevgin bittiyse bitmiştir
Bu hayatin bir gerçeği güzelim iyi hoş olduğun surece yüzüne gülen çok olur anne ve babadan başka dost yok...Daha 22 yaşındayım. O kadar yorgunum ki. Şu an okuduğum şehre gitmek için havaalanindayim. Insanlar bakıyorum herkes bir telaş içinde. Aylardır yaşadığım sıkıntılar yaşama hevesimi elimden aldı. Kendime de bakmadım haliyle zayifladim çöktüm. . Bugün annemin zoruyla evden çıkarken güzel giyindim makyaj yaptım. Havaalanina geldik. Guvenlikler yüzüme gülüyor ne güzel. Sigara ve cakmak almak için tobaccaya girdim. Satıcı çocuk size pembe yakisiyor pembe Çakmak vereyim diye sırıtıyor. Oturacak yer yok diye 40 yaşlarında bir adam yer veriyor sonra da karşımda dikilip muhabbet etmeye çalışıyor. Dakikalardir yüzüme bakıyor karsidaki genc çocuk. Bunların sebebi ne hoş gorunuyorum çünkü. Ben 10 gün önce de buradaydim. Gözlerim aglamaktan şişmiş. Aynı yerden sigara aldım. 100 lira verdim bozuk çıkmadı diye aynı çocugun beni bir dovmedigi kaldı. o zaman da oturmak için yer yoktu. kimse dönüp buyrun oturun demedi. cirkindim çünkü bitkindim. Bir Ruj mudur insanı insan yapan. Bu ruju sürüp bu kıyafetleri giysem aldatilmayacak miydim.. Bu şekilde olsam zor animda dostlarım yanımda olacak mıydı? ben iyiyken ne güzeldik ama değil mi? ben esprilerle arkadaş ortamlarını costururken, erkek arkadaşımın yanında bana yakınlık gösteren erkekler olduğunda elimi daha sıkı tutan bir sevgilim vardı. sonra benim için kötü zamanlar başladı. git gide eridim bittim. ne oldu tek tek gittiler. şimdi bu halde bir Merhaba desem yine olur hepsi. ne gerek var bu haldeyken herkes yanında HERKES. ama bir kere düşersen kimse kaldırmaz. ailenden başka.. sadece yazmak istedim. okuyanlardan Allah razı olsun
Evet ben uzun bir süre hamile olmadığım halde kendimi hamile olmadigima inandiramadim. Hem de 4 ay boyunca. Ne kadar tuhaf DMİ? Zir delinin tekiyim ben.Onlarca kez test yaptım yaptırdım. Ama korkudan kendimi bir türlü ikna edemedim. Çünkü ben zamanında sevdiğim adamla bişeyler yaşadım. O yüzden de çok korktum. Korkuyosam yapmiycaktim tabi! Burda da gelip milletin basının etini yemiycektim bu kadar Korkuyosam! kısaca psikolojik sorunlarım var benim o yüzden insanların ne kadar değişik olduğu ile ilgili bir konu acamam derdimi dokemem neden biliyor musunuz çünkü benim psikolojik sorunlarim var.
Havaalani insanlarin ucakla ucmak icin beklestigi bir yerden ote,Bi de hayatiniz cok da kotu degil bence.en azından havaalanina gitmissiniz.ben hayatimda hic havaalanina gitmedim mesela.neye benzer onu bile bilmiyorum:) bence hayatin guzel yanlarini gormeye calisin.sizin biktiginiz hayat belki baskasinin hayalidir.bu sozu severim.bence unutmayin bu sozu
Dogru ama bu kiyasiya dis gorunus fasizmini yaratan kimler? Kadinlar.Konu sahibi haklı. Bu tespitin bozuk psikolojiyle alakası yok. Erkeklerin hemen hemen hepsi görünüşe önem veriyor. Benimki de dahil. Güzelliğe düşkün ve zor beğenen biriben de giyim tarzı ve temizliğe dikkat ederim karşı cinste. Giyim tarzina bakiyosam ben de sekilciyim demek ki.
Kadın milleti güzelliği her iki cinsi de ezmek için silah olarak kullaniyo bence.Dogru ama bu kiyasiya dis gorunus fasizmini yaratan kimler? Kadinlar.
Kadin milleti guzelligi bir silah olarak, diger kadinlari ezmek icin kullaniyor.
Bu da dunya ekonomik gucun %90ini elinde tutan erkek milletinin isine geliyor.
Sonra 21. yyda kadin para kazanmaya baslayinca erkek dis gorunusu onemli olamaya baslayinca erkek mileti: miy miy miy demeye basliyor.
Miy miy ama bu kadinlar cinsiyetci miy miy...
Nasil? Eninde sonunda o guzelligi silah olarak kullanirken ( o da 20li yaslarda, birkac yil sadece) bir erkegin mulku oluyor o kadar.Kadın milleti güzelliği her iki cinsi de ezmek için silah olarak kullaniyo bence.Güzel ve "zeki" bir kadın 21.yyda istediği her şeyi elde edebilir
Bence her şeyi elde edebilir ama elinde tutabilir mi bu da mesele tabii ki.Nasil? Eninde sonunda o guzelligi silah olarak kullanirken ( o da 20li yaslarda, birkac yil sadece) bir erkegin mulku oluyor o kadar.
Herseyi elde etmek henuz mumkun degil bu hayatta.
Olmuyor, kariyer ve aile, mukemmelik olmuyor, mumkun degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?