Değerini travestiyi tercih eden bi adam biçemez senin
Sen kendi değerini kendin belirlersin
Hiç mi değerim yok diye başlık açman bile tuhaf
Ben böyle bi soru sormam mesela, gayet değerliyim
Ukalalık modunda değil hani
Herkes 9 aylık, herkes kadar değerliyim, ayrıca çok şükür ayakları üzerinde duran bir kadınım. Daha ne olsun diyorum
Her sabah uyandığımda, sağlığıma yeni birgüne şükrederim
Canım sıkkınsa bi çay alır internette gezinirim iş miş yapmam
Sonra öğle yemeğine çıkarım kafam biraz dağılır, gelince arı gibi çalışır işimi yetiştiririm
Fazla öf pöf eden insanları sevmem
Ay trafik ay yorgunum ay iş ay çocuk diyenlere de ayar olurum
Sanki aynı meşguliyet bizde yok ?
Erken yaşlanacaksınız yahu bırakın yakınmayı derim, uzaklaşırım
Sevmiyorum şükürsüz ve memnuniyetsiz insanları, enerjimi emmesinler diye kaçıyorum
Halbuki bende çok yoğunum kızım birazdan uyanır mesela ben hala yatamadım
İçimi dökesim varmış sanırımnasip senin konuna oldu
Silkelen kendine gel, hobi edin bi de mümkünse bırak kendine acımayı
Ben 9 aya kadar çalıştımGizmo senin tedaviye ihtiyacın var.
Sen aylarca hamile olduğuna inanan insansın o kadar test yapmana rağmen bu yüzden sana burdan ne desek boş.
Bana insanlar nasıl davranıyor hiçde umrumda değil etrafla ilgilenmiyorum çünkü, yer bulursam otururum kimsenin yer vermesini beklemem büfedeki çocuk bana iltifat etse ne olur etmese ne olur kimseden bişey beklemezsen böyle olmadık şeylerede takılmazsın
Teşekkür ederimBundan sonra acacagim konulara yorum yapar misiniz lutfen? Enerjiniz cok iyi geldi.
Aynen zaten herşeyi dramatikleştiriyor acıyı seven insanlardan belliBen 9 aya kadar çalıştım
Toplu taşımada yer bile vermediler hani
Çokta takmadım o onların insanlığı der geçerim
Yani ruj sürdüm 3 kişi baktı rujsuzken hani nerdelerdi demek aklıma gelmez
Hayat çok güzel aslında ama biz insanoğlu olarak kendimize zehir etmeyi başarıyoruzAynen zaten herşeyi dramatikleştiriyor acıyı seven insanlardan belliben olsam ne güzel başka bi yere gidiyorum diye sevinirim değişiklik oluyor ne olursa olsun
Haklısın valla geçmeli yani gençlik diyelim tedavi olmasna da gerek kalmayacak ortamını bi değiştirseGece insanın çenesi daha çok açılıyo sanırımhayat hikayemi yazmamak için Mune'yi hatırlatıyorum kendime
Yoksa konu dışından ban güm olacam
Benim kızda 1 yaşına bu ay girecek ve 1 yıldır aynı yapacak bişey yok anneyiz çekeceğiz : ) Bende 28 yaşındayım işte
Ondan sonracıma ne diyoduk Gizmo ? Gizmo'nun derdi hava cıva aslında ona büyük geliyo daha taze diye
Geçer , geçer...
zaten anlatmak istediğim şey de herkes benimle ilgilensin herkes bana yer versin değil. Her neyse ya ben anlatmak istediğimi gayet açık bir şekilde anlattım. demek istediğim şu ki iyi gorunmediginiz sürece insanlar size karşı farklıdır adam yerine koymaz iki suslenip giyinince de aynı insanlar tarafından farklı muamele görürsünüz. olay milletin bana yer vermesi değil. olay insanların sekilci davranması çıkar içinde olması. Bu da bana dert mi oldu evet bu da bana dert oldu. Çünkü psikolojik sorunlarım var o yuzdenGizmo senin tedaviye ihtiyacın var.
Sen aylarca hamile olduğuna inanan insansın o kadar test yapmana rağmen bu yüzden sana burdan ne desek boş.
Bana insanlar nasıl davranıyor hiçde umrumda değil etrafla ilgilenmiyorum çünkü, yer bulursam otururum kimsenin yer vermesini beklemem büfedeki çocuk bana iltifat etse ne olur etmese ne olur kimseden bişey beklemezsen böyle olmadık şeylerede takılmazsın
Daha 22 yaşındayım. O kadar yorgunum ki. Şu an okuduğum şehre gitmek için havaalanindayim. Insanlar bakıyorum herkes bir telaş içinde. Aylardır yaşadığım sıkıntılar yaşama hevesimi elimden aldı. Kendime de bakmadım haliyle zayifladim çöktüm. . Bugün annemin zoruyla evden çıkarken güzel giyindim makyaj yaptım. Havaalanina geldik. Guvenlikler yüzüme gülüyor ne güzel. Sigara ve cakmak almak için tobaccaya girdim. Satıcı çocuk size pembe yakisiyor pembe Çakmak vereyim diye sırıtıyor. Oturacak yer yok diye 40 yaşlarında bir adam yer veriyor sonra da karşımda dikilip muhabbet etmeye çalışıyor. Dakikalardir yüzüme bakıyor karsidaki genc çocuk. Bunların sebebi ne hoş gorunuyorum çünkü. Ben 10 gün önce de buradaydim. Gözlerim aglamaktan şişmiş. Aynı yerden sigara aldım. 100 lira verdim bozuk çıkmadı diye aynı çocugun beni bir dovmedigi kaldı. o zaman da oturmak için yer yoktu. kimse dönüp buyrun oturun demedi. cirkindim çünkü bitkindim. Bir Ruj mudur insanı insan yapan. Bu ruju sürüp bu kıyafetleri giysem aldatilmayacak miydim.. Bu şekilde olsam zor animda dostlarım yanımda olacak mıydı? ben iyiyken ne güzeldik ama değil mi? ben esprilerle arkadaş ortamlarını costururken, erkek arkadaşımın yanında bana yakınlık gösteren erkekler olduğunda elimi daha sıkı tutan bir sevgilim vardı. sonra benim için kötü zamanlar başladı. git gide eridim bittim. ne oldu tek tek gittiler. şimdi bu halde bir Merhaba desem yine olur hepsi. ne gerek var bu haldeyken herkes yanında HERKES. ama bir kere düşersen kimse kaldırmaz. ailenden başka.. sadece yazmak istedim. okuyanlardan Allah razı olsun
Evet birçok insan şekilcizaten anlatmak istediğim şey de herkes benimle ilgilensin herkes bana yer versin değil. Her neyse ya ben anlatmak istediğimi gayet açık bir şekilde anlattım. demek istediğim şu ki iyi gorunmediginiz sürece insanlar size karşı farklıdır adam yerine koymaz iki suslenip giyinince de aynı insanlar tarafından farklı muamele görürsünüz. olay milletin bana yer vermesi değil. olay insanların sekilci davranması çıkar içinde olması. Bu da bana dert mi oldu evet bu da bana dert oldu. Çünkü psikolojik sorunlarım var o yuzden
Valla cuma günü gelirken trafik ışıklarında beklerken arabanın birinden tam 1 dakika boyunca beni süzen biri vardı. Beğendi herhalde baktı öyle, önceki gün de biraz bakımsız, uykusuzdum hayalet gibiydim. Kimse bakmadı. E demek ki biraz özen gösterince güzel buluyorlar, ne güzel işte. Çabalarım sonuç veriyor diye seviniyorum ben, saf mıyım neAynen zaten herşeyi dramatikleştiriyor acıyı seven insanlardan belliben olsam ne güzel başka bi yere gidiyorum diye sevinirim değişiklik oluyor ne olursa olsun
Bence sorunlarım var diye bunun arkasına gizlenme bak kendin farkındasın sana bişey deyim mi en ufak bi makyaj yapman bile seni olduğun durumun dışına çıkarmış özgüvenin gelmiş gibi hissettim boşversene hayatına kimseyi alma ye iç gez hayatını yaşa hatta sana yapamadığım ama hep aklımda kalan araba alma tavsiyemi de sunuyorum hem rujunu dikiz aynasında sürersin çok havalı:) şaka bi yana ciddiyim ye iç gez hiçbişeyi kafana takma bekarlık kısa evlilik uzun demiş yaşlılar bekarlık günlerini böyle heba etme bak üzülürsün:)zaten anlatmak istediğim şey de herkes benimle ilgilensin herkes bana yer versin değil. Her neyse ya ben anlatmak istediğimi gayet açık bir şekilde anlattım. demek istediğim şu ki iyi gorunmediginiz sürece insanlar size karşı farklıdır adam yerine koymaz iki suslenip giyinince de aynı insanlar tarafından farklı muamele görürsünüz. olay milletin bana yer vermesi değil. olay insanların sekilci davranması çıkar içinde olması. Bu da bana dert mi oldu evet bu da bana dert oldu. Çünkü psikolojik sorunlarım var o yuzden
Ama aldatılmak güzellikle alakalı değil dimi CherryGizmo yazdığın her şey doğru.
Ben yurtdışında yabancı olarak yaşıyorum. Buraya y. lisans için sonradan geldim, geldiğimde 1 kelime buranın dilini bilmiyordum.
Aynı anda geldiğimiz bir başka kız daha vardı. Kimse 1 mg ilgi göstermedi. Oysa kız çok eğlenceli, zeki, kafa bir kız. Adeta bir cevher :) Herkes benimle konuşmak istedi sırf tipim bu kızdan güzelce diye.
Aynı insanın bakımlı vs bakımsız versiyonu arasındaki fark da anlattığın gibi. İnsanlar çok yüzeysel, bu kadar yüzeysel davranan insanlar midemi bulandırıyor. Neyse.
Ama aldatılmak güzellikle alakalı değil dimi Cherry
Bu arkadaş aldatıldı, bir travestiyle
Diyo ki böyle giyinsem rujlansam aldatılmazdım belki
Kel alaka bence, aldatacak olan aldatır her türlü
Psikolojik sorunlarin var diye dert olmadi, bunlar sana dert oluyor diye psikolojik sorunlar var, eğer varsa. Evet hepimiz itibar görmek, beğenilmek için söylediklerinizi yapıyoruz ve karşılığını görüyorsak da ne mutlu bize. Üzüleceğinize tadını çıkarabilseniz ne güzel olur.zaten anlatmak istediğim şey de herkes benimle ilgilensin herkes bana yer versin değil. Her neyse ya ben anlatmak istediğimi gayet açık bir şekilde anlattım. demek istediğim şu ki iyi gorunmediginiz sürece insanlar size karşı farklıdır adam yerine koymaz iki suslenip giyinince de aynı insanlar tarafından farklı muamele görürsünüz. olay milletin bana yer vermesi değil. olay insanların sekilci davranması çıkar içinde olması. Bu da bana dert mi oldu evet bu da bana dert oldu. Çünkü psikolojik sorunlarım var o yuzden
Bkz.Bir önceki konusuHöh ne????
Konuda travesti nerde göremedim?!*?!
yazdığın herseye katılıyorum.Gizmo yazdığın her şey doğru.
Ben yurtdışında yabancı olarak yaşıyorum. Buraya y. lisans için sonradan geldim, geldiğimde 1 kelime buranın dilini bilmiyordum.
Aynı anda geldiğimiz bir başka kız daha vardı. Kimse 1 mg ilgi göstermedi. Oysa kız çok eğlenceli, zeki, kafa bir kız. Adeta bir cevher :) Herkes benimle konuşmak istedi sırf tipim bu kızdan güzelce diye.
Aynı insanın bakımlı vs bakımsız versiyonu arasındaki fark da anlattığın gibi. İnsanlar çok yüzeysel, bu kadar yüzeysel davranan insanlar midemi bulandırıyor. Neyse.
Olayı bu kadar bende bilmiyodum saf saf konuştum hamilelik olayını biliyodumda bu kadr bilmiyoduum bence bırak tedaviyi falan yat kalk şükür namazı kıl G gizmoo567 nasıl ya aman gerçi düşünme bunları güvenip evlenseydin ne olurdu onu düşün ucuz kurtulmuşsunBkz.Bir önceki konusu
Ben orda banlandım tam 4 gündürondan sonracıma bi geldim yoruma da kapanmış konu
Tam tüh derken yeni konusunu gördüm damladım
Burda da fazla konuştum bi de konu dışından tekrar kodesi boylamasam iyidir
Konunun özü o aslında
Eski sevgili konu sahibini travestiyle aldatmış, travesti demiş ki merak etme senin ki parasız biz onla zaten çok olmayız
Töbe töbe bu da nasıl bir teselliyse, içimden geldi ilk sana böyle bi açıklama yapıyorum demiş
Konu sahibi de ondan depresyondaydı süslenmiyodu filan
Annesi süslen dmeiş bu kez süslenince bakmış ye kürküm ye olayına dönüyo iş
Ey gidi şekilci insanlar ben daha süslü olsam belki de aldatılmazdım diyo ama saçma tabi, aldatılmanın senle ilgisi yok kaşrı taraftasın karaktersizliğiyle ilgisi var. Ha bi de adamın tercihi travestiyse her türlü aldatılırsın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?