hayatıma gıren 3 erkek de enınde sonunda peşimden süründüler ohh dıyorum iiki süründuler.....yukarda burcunun dedıgı gıbı terk etmek muhtesem degıstırıyor erkeklerı......formulumuz aynı:)
3 yıldır yaptıramadığım her şeyi yaptırıyorum.. her dediğimi yapıyor.. ağzımın içine Bakıyor.. ne desen emir artık Benim için diyor.. tüm şartlarımı kabul etti.. ne mi yaptım Bu kıvama getirmek için ? Terkettim, çıkardım hayatımdan.. duvar oldum.. .. 3 ay yalvardı.. kapıma geldi, ağladı, içkiye vurdu kendini, vicdanım da çok rahattı.. araya ailesini soktu.. siz karışmayın , Böylesi en hayırlısı dedim.. en son Tamam dedim ama Bu ikimiz için de son şans.. Bugün aylakliği Bırakip işe Başlayarak şartlarımdan Birini resmen kabul etti.. diyeceğim şu ki, eğer Beklentilerinizi karşılamıyorsa Bi erkek yol verin gitsin.. Ben Blöf yapmadım. Ben gerçekten Bitirdim.. dönmezdim de, ama son Bi şansı hak ediyoduk diye düşündüm.. kimsenin Bizi üzmeye hakkı yok.. değer vermiyosa , isteklerimizi yerine getirmiyosa niye var hayatımızda ? çıkar gitsin.. yoo eğer Tamam derse isteklerimize son Bi şans.. son ama.. tek Bi kereliğine..
hiçbir erkek penisinden süründü mü
diyo okudum ya ceza almak gibi olmasın
evet benimde 1 sene peşimden koştu biri.. ve bu süre içinde ablamla temas kurdu bana yaklaşmak için o benden daha iyi niyetli yaklaştı ben hiç istemedim..
sonra bi baktım bunların arasında bişi oluyoablam bana söyleyemiyo benimde hiç umdurumda değildi aslında
ama netice de onlarında bitti cünkü cocugun beni sevdiğini herkes biliyodu malesef önce kardeşine sonra ablasına olmazdı yanii...
sonra bi gün artık 1 sene sonra beni ikna ettiler buluştuk ben o gün aşık oldugum cocugu anlattım bütün gün o da anladı olmayacagını sonra vazgecti sonunda..
ama bana sürekli çiçek göndermeler arabalarda yanımdan gecip şarkı dinlemeler minübüsle peşimden gelmeler.. ooo bide cd yoktu bundan bi 9 sene önce kaset doldurtmuş bana içine de bana hitaben bi kadın bişiler söylüyodu ayy cok komikti... heheh
sonra o kişi evlendi bi kızı oldu ama boşanmışlarr ...
öyle işte...:76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?