benim eski ilişkimde peşimde çok süründü çok yalvardı ilgi alaka o biçimdi ama fakat ben onu sevmiyodum yani bi erkek senin peşinden koşacağı varsa koşar yani bunun için sen bişi yapamazsın ben mesela o ilişkimde hiç ilgili davranmazdım ama genede peşimde dolanır ağlar sızlar ne dersem yapardı falan ama olmayınca olmuyo ve bitmişti ama iyikide bitmiş diyorum çünkü hiç sevmemiştim
e sen sevmedikten sonra ne işe yarar ki sürünmesi ..gözünde daha da düşer..
evet hiç iyi olmuyo öyle sevmeden olunca hemde bi ilişki içinde ollunca çekilmez oluyo işte sevmediğim için her hareketi batıyodu yani
ah be canım keske senin kadar sanslı olabilseydim tabi..senin karsına adam gibi adam cıkmıs cok sanslıymıssın..ama işte o sans herkeste olmuyoki..canımızı vercek kadar severiz ama bakarız ki karsılıgında hiçbişey olmamıs koca bir ömür gitmiş..ama nerden bilelim ki karsımızdaki yanlıs insan ..Allah mutlulugunuzu hiç ama hiç bozmasın canım ..sen mutlu ol oda yeter banaöncelikle içinde insanlık olmalı, çok kötü yetiştirilmiş, kendini beğenmiş bir erkekle olmaz.
sonra ise canım, bekarken erkeğe bir dokunup bir kaçmak lazım. biraz da yüz vereceksin, onun içinde heyecan kıpırtı olacak, ve gururlu olmak lazım, nazlı biraz da, her dediğine evet dememek lazım... erkek her istediğinde buluşamayacağını , her aradığında ona hasret kalmışça konuşmak yerine işim var bile denilmeli bazen, ama bunlar herzaman değil, tutarsız olmadan..ben kaçanın kovalanacağına inanıyorum tabi dengede. bir de erkekler evlenecek kız gözüyle baktığı kişiler var onlar hiç kaybetmek istemiyorlar.örneğin aylarca elimi tutturmadım ben... erkek kaybetme korkusunu yaşamalı, ama her kavgada ayrılalım demeden...
Canım ben 1,5 yıllık evliyim. eşim tam 4 yıl beni alabilmek için uğraştı. aslında ona hayır dememin sebebi yukardaki taktiklerden değil, gururlu kişiliğimden.ve mühendis olan eşimin özel sektördeki işinden çokda memnun kalmamamamdı, çünkü sürekli şehir değiştireceğimizi düşünüyordum..bu işten ayrılmazsa onunla evlenmeyeceğimi söylüyordum ve onu terk ediyordum...şimdi ise aynı işte yükseldi ,eşimin 5000 tl maaşı var koskoca bir yerin müdürü, uzun boylu yakışıklı, bilgili... ben ise öyle çok güzel değilim, sıradanım, sadece hanımefendi görüyor.biz nikahlandık ben eş durumuyla onun bulunduğu şehre atandım aynı evde kaldım, ama düğüne kadar yani 5 ay bana elini bile süremedi...henüz şehir değiştirmedik ama değiştirsek de ben yeni yerler görmeyi çok seviyorum... . şimdi çok iyiyim eşime karşı. tamam kocacım, seni çook özledim filan diyorum, eşim ise bunlara kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşayarak elindekinin kıymetinin farkında..umarım sen benden çoook daha mutlu olursun. Allah tüm çiftleri çok mutlu etsin.
ah be canım keske senin kadar sanslı olabilseydim tabi..senin karsına adam gibi adam cıkmıs cok sanslıymıssın..ama işte o sans herkeste olmuyoki..canımızı vercek kadar severiz ama bakarız ki karsılıgında hiçbişey olmamıs koca bir ömür gitmiş..ama nerden bilelim ki karsımızdaki yanlıs insan ..Allah mutlulugunuzu hiç ama hiç bozmasın canım ..sen mutlu ol oda yeter banaen azından iyi insanlarda mutlu olabiliyomus bunu görmüş oldum ..
İlişkinin başlarındaysan cinsel anlamda yakınlaşma . Öpmesine hatta elini dahi tutmasına izin verme . Seni elde etmek için çba sarfetsin her görüşelm dediğinde çıkma mesela
Biz karşılıklı sürünüyoruz, nereye varacak bilmem bu işin sonu...
benim eski ilişkimde peşimde çok süründü çok yalvardı ilgi alaka o biçimdi ama fakat ben onu sevmiyodum yani bi erkek senin peşinden koşacağı varsa koşar yani bunun için sen bişi yapamazsın ben mesela o ilişkimde hiç ilgili davranmazdım ama genede peşimde dolanır ağlar sızlar ne dersem yapardı falan ama olmayınca olmuyo ve bitmişti ama iyikide bitmiş diyorum çünkü hiç sevmemiştim
Aynı durum bende de var.
Ne yaparsam yapayım beni bırakmak istemeyen bir aşığım var. Ama ben onu onun beni sevdiği gibi sevmediğim için çok da önemli değil. Yine de böyle sevildiğimi bilmek hoşuma gidiyor. Bakalım nereye kadar devam edecek. Eki Görüntüle 259111
Sevdiğim biri olsa zaten süründürmem bu arada. Karşılıklı sevgi varsa ne diye sürünülsün ki, saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?