Hersey anlattigim gibi hatta ona onunla.zaman gecirmek istedigimi yumusak bor dille soylemeye calisirken.bu lafi dedi.. Ara bulmaya calisirken yani... Her zaman kendini hakli goruyor.. Ayrica cok karisik yazdim kusura bakmayin .. Ozur dilerim.herkesten...ÇOK SERT davranmış olayın detayı yok herşey anlattığın gibiyse saçmalamış asıl kırılması gerreken sensin...sinir oldum şuan.... bırak ne işi varsa yapsın elbet işi bittiğinde bi ara sana uğrayacak o zaman hak ettiğini eline ver
Kotu bisey soylemis olsam zaten hen.alirdim.gonlunu... Zaten aramizi duzeltmeye calisan ben oluyorum ama cooookk kotu hissediyorum... Keyfimden durmuyorumki evde... Ayrica cocuk buyutmek ve ev hanimligi calismaktan cok daha yorucu bence.. Cok uzuluyorum..Iyice sacmalamis .
Kendisi özür dilemeli elbette , sakin sen dileme!
kusura bakma ama çok ayıp etmiş eşin tam bir odunmuş....Hersey anlattigim gibi hatta ona onunla.zaman gecirmek istedigimi yumusak bor dille soylemeye calisirken.bu lafi dedi.. Ara bulmaya calisirken yani... Her zaman kendini hakli goruyor.. Ayrica cok karisik yazdim kusura bakmayin .. Ozur dilerim.herkesten...
Hirsini benden aldiysa bile insan gelir bi hataliyim der.. Ben hataliymisim ve ozur diliycekmisim... Cildiricam cidden... Dun.aksam 18 gibi oldu bu tartisma.. Hala konusmuyor.. Hic bisey soylemeden cikti gitti...Eşin hatalı canım ozurdılenecek bişey yapmamıssın onun senden dilemesi lazım.bişeyı becermemiştir hırsını senden çıkarmıştır o
Hazirana kadar beklemeyi dusunuyorum.. Atanamazsan ayrildigim hastaneye geri donup cocugu vericem.krese ama kucuk yani daha tam olarak yuruyemiyor bile... Calisirsam cocukta bende birbirimizi goremiycez.. 2 aylikken.biraktim annem geldi bakiyodu.cocuguma.. Annemi.istemedi 7. Ayda ayriligin esigine geldik neyse dedim.annemi.gonderiyim bn.bakiyim.cocuga biraz.. Oylede.memnun.olmadi boylede.. Annemide esim istemiyor diye gonderdim.. Ben cok.memnundum.. Simdi ben.evdeyim calismiyorum butun.sorumluluk.onda... Napiyim kendi kasindi valla...kusura bakma ama çok ayıp etmiş eşin tam bir odunmuş....
o çocuğu tek başına yapmadığını biliyordur umarım...
sakın çalışmayı düşünüp çocuğunu bi de kendi ilginden mahrum bırakma madem paşamız çok çalışkan baksın evine sende ye iç gez bebeğinle ...ha nereye kadar dersen bilemedim şimdi...
hiç zoruna gitmesin tatlım , biz zorumuza gittikçe onlar dahada saçmalıyor ve sömürü yaptığımızı sanıyorlar, ayrıca karşılarında aciz bi kadın bi çoğunun hoşuna gitmiyor. eşinle fazla ilgilenme, çocuğunla ilgilen, oyalan, mutlu ol istiyorsa o size katılsın, zorla bir şey yaptırınca zaten ortamda güzel olmuyor. hayatının merkezine sakın onu koyup fazla değer verip fazla önemseme onu , biz kadınların en büyük zaafı ve yanlışı bu zaten. beklentilerini azalt ve ondan uzak dur. göreceksin zamanla roller nasıl değişecek.Esim dun aksam cocugu yatak odana getirdigim.icin rahatsiz oldugunu islerini (internet sitesi) yapamadigini soyledi.. Bir daha odaya girersem eve gelmeyecegini islerini ofiste halledip gec saatlerde gelecegini soyledi. Bende bir dha onu rahatsiz etmeyecegimizi hatta beraber uyumayacagimizida soyledim.. Benden ve 1 yasindaki oglumizdan.rahatsiz.oldugunu dusunuyorum... Bana su cumleyi.kurdu cok.kirildim.."birak yaaa agzima s.ciyorsun.. Baskada bir ise yaramiyorsun bu evde!"
Cok kirildim... Ve hala benim hatali oldugumu dusunuyor.. Ben ozurdileyecekmisim ondan.. Aksamdan beri konusmuyor.. Cocuk oldugu icin calisamiyorum malesef.. Ozel sektorde 5 sene ebe olarak calistim.. Universite mezunuyum.. Y. Lisansimd var ama.oglumu.en.azindan 2 yasina kadar ben bakmak istiyorum.. bunu yapmami isteyen esimdi.. Cok zoruma gitti soyledikleri.. Sizce nasil bir tavir almaliyim?
O sirada.muzik dinleyip video izliyordu zaten...bir is yapmiyordu..Canm ne rahat bi adam ya seni krdginn farknda bile degil bence sende tavr koy sakn oxur faln dileme ne kadar da onemli isleri varms şu na bak
Bende calismayi cok cok istiyorum... Zamaninda bol bol nobetli mesaili calistimda.. Kv kp lede yasadim.. Herzaman.yaninda oldum.onlarin.. Ama simdi unutuldu hepsi...Erkekler arrik çalışan kadına tapar oldu resmen..
Inanin cok yorucu.. sabahlari oglum.uyanir uyanmaz.daha kendi gozlerim acilmamis dogru duzgun birden.kalkiyorum.. Tansiyonum.dusuyor o halde cocukla cikiyorum.odadan.geciyorum.salona beyefendi rahatsiz olmasin diye.. Yani bir yasinda.coxuk.bazen.yuksek sesle.bagiriyor ses.cikariyor.. O zamanda diyorki sen bagirtiyorsun bu.cocugu falan.. Cok bunaldim.. Diken.ustunde yasiyorum surekli...bebek büyütmek kolaymı, kendi baksın bebeğe bakalım baksın büyütsün tek başına, işe yaramıyormuşmuşsun
laptop başında rahat koltuğunda iş yapamaya benzemiyor bebek büyütmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?