Evliligimizin 2,5 yili dolmustu hamile kaldigimda.. Cok planli degildi aslinda.. Etkin olmayan.bi.yontemle korunuyorduk ama.ile oldugumu ogrendiklerinde cok sevinmediler... Dusuk.riskim.oldu hic.endiselenmediler... Esim ve kv...Allah yavrunuza sağlıklı uzun ömürler versin, bebeğinizi eşinizde istedi mi? Yani onun isteğiyle mi hamile kaldınız? Ki sanırım her ikinizde isteyerek anne baba oldunuz, o zaman eşiniz oğlunun sesine de katlanacak, siz ve çocuğunuzla da zaman geçirecek, evlilik, ebeveyn olmak bu demektir, kadın çocuk baksın, beyzade keyif yapsın olmaz öyle şey, okumuş kadınsınız, eliniz ekmek tutuyor, herşeyi eşinize göre düzenleyip o rahatlığa alıştırmayın, yoksa ilerde kafanızı çok vurursunuz.
Annemi sevemedi hic bir zaman.. Annemde onu... Sirf annemi evden.gondermek.icin daha bebegim 20 gunluktu.. Israrla bosanmak istedigini ben hic sevmedigini soyledi.. Dusunun cok zor bir normal dogum yapmissiniz.. Halsiz uykusuzsunuz.. Annem bana.yardim ediyor o da yorgun uykusuz.. Bebek 15 gunluktu cocugu yalniz birakmayin.dedi annem... Esim su cevabi verdi sen.karisma bir akilli sen misin bu evde... Sok oldum uzuldum... Uzuldugumu soyledim... 5 gun.konusmadi benle.. 20. Gunda ayrilmak ostedigini beni sevmedigini soyledi.. Aptal bn o anda ayriligi kaldiramayacagim.ocin.ayrikmak istemedigimi soykedim.. Annemi gonderdi..sonra ben yapamadim tek basima annem.geri geldi.. 2 aylikken.ise basladim.. Sorunlar birikti bebegim yedi aylikken evi terkettim git dedi israrla yine.. Sonra geldi barismak istedigini soykedi. Annemi biraktim yalniz.geldim... Isimi dagittim.. Ev kadini oldum... Ama yinede.memnun edemiyorum... Evet oldukca sorunlu bir evliligimiz var..
Haziranda atamalar var sansimi deniycem olmassa ayrildigim.is yerine geri donucem... Zaten sirf cocuk.icin duruyorum normalde kimse beni evde tutamaz.. Ebeyim ben.. Benim yerim.hastane... Sabrediyorum ... Zaman gecsin.istiyorum.hemen..Şu yazdıklarınızdan sonra eşinizin size sevgi ve saygı beslemediğini söyleyebilirim, bebeğiniz ufak, kreşe bırakmaya içiniz elvermiyor olabilir ama siz bu yaz mutlaka çalışmaya başlayın, gerekirse annenizi yeniden çağırın, bırakın eşiniz yine boşanmakla tehdit edecekse etsin, ki zaten özür dilerim ama ikide birde boşanmayı ağzına alan bir adamdan ne köy olur ne kasaba.
Zaten.dogumdan.sonra.yasadiklarimi hic bir zaman.unutamiycam sanirim.. Tam hersey.yoluna girdi mutluyum diye dusunurken illa bir.olumsuz soz.soyleyecek sey buluyor...Ooooo sizin maç çoktan bitmiş. Uzatmalardasınız...
Kendinizden çok taviz vermişsiniz. Memnun edemezsiniz çünkü adamın memnun olmak gibi bi meselesi yok. Eş çocuk umrunda değil belliki, üzgünüm.Annemi sevemedi hic bir zaman.. Annemde onu... Sirf annemi evden.gondermek.icin daha bebegim 20 gunluktu.. Israrla bosanmak istedigini ben hic sevmedigini soyledi.. Dusunun cok zor bir normal dogum yapmissiniz.. Halsiz uykusuzsunuz.. Annem bana.yardim ediyor o da yorgun uykusuz.. Bebek 15 gunluktu cocugu yalniz birakmayin.dedi annem... Esim su cevabi verdi sen.karisma bir akilli sen misin bu evde... Sok oldum uzuldum... Uzuldugumu soyledim... 5 gun.konusmadi benle.. 20. Gunda ayrilmak ostedigini beni sevmedigini soyledi.. Aptal bn o anda ayriligi kaldiramayacagim.ocin.ayrikmak istemedigimi soykedim.. Annemi gonderdi..sonra ben yapamadim tek basima annem.geri geldi.. 2 aylikken.ise basladim.. Sorunlar birikti bebegim yedi aylikken evi terkettim git dedi israrla yine.. Sonra geldi barismak istedigini soykedi. Annemi biraktim yalniz.geldim... Isimi dagittim.. Ev kadini oldum... Ama yinede.memnun edemiyorum... Evet oldukca sorunlu bir evliligimiz var..
Evliligimizin 2,5 yili dolmustu hamile kaldigimda.. Cok planli degildi aslinda.. Etkin olmayan.bi.yontemle korunuyorduk ama.ile oldugumu ogrendiklerinde cok sevinmediler... Dusuk.riskim.oldu hic.endiselenmediler... Esim ve kv...
Coookk severek evlendik.... Cok sevdim... Hep alttan.aldim.. Valla.cokta.esime kizmiyorum.. Bende cok odun verdim.kendimden.... Cok uzgunum... Kararsizim... Kirabilecegi ne varsa.kirdi doktu...kendine yazik etmisin sen kuzum yaa kocan kendi istegiylemi evlendi senle gorucu usuluylemi oldu giraz yani kendi istegiyle evlenen bir adamin boyle davranmasi cok tuhaf benim dusuk tehlikem oldugunda esim beni yurutmek dahi istemiuordu bu nasil is anlamadim
Bencede mune ablanin dusuncesi cok doru anneni geri cagir bebegi emanet birak calismaya basla kucucuk bebek bu yasta krese birakilmamali diye dusunuyorum hic sana neden bole davrandigi hakkinda onu sorguladinmi alttan yoksa sineyemi cektin
haksızsınız:)Esim dun aksam cocugu yatak odana getirdigim.icin rahatsiz oldugunu islerini (internet sitesi) yapamadigini soyledi.. Bir daha odaya girersem eve gelmeyecegini islerini ofiste halledip gec saatlerde gelecegini soyledi. Bende bir dha onu rahatsiz etmeyecegimizi hatta beraber uyumayacagimizida soyledim.. Benden ve 1 yasindaki oglumizdan.rahatsiz.oldugunu dusunuyorum... Bana su cumleyi.kurdu cok.kirildim.."birak yaaa agzima s.ciyorsun.. Baskada bir ise yaramiyorsun bu evde!"
Cok kirildim... Ve hala benim hatali oldugumu dusunuyor.. Ben ozurdileyecekmisim ondan.. Aksamdan beri konusmuyor.. Cocuk oldugu icin calisamiyorum malesef.. Ozel sektorde 5 sene ebe olarak calistim.. Universite mezunuyum.. Y. Lisansimd var ama.oglumu.en.azindan 2 yasina kadar ben bakmak istiyorum.. bunu yapmami isteyen esimdi.. Cok zoruma gitti soyledikleri.. Sizce nasil bir tavir almaliyim?
Coookk severek evlendik.... Cok sevdim... Hep alttan.aldim.. Valla.cokta.esime kizmiyorum.. Bende cok odun verdim.kendimden.... Cok uzgunum... Kararsizim... Kirabilecegi ne varsa.kirdi doktu...
Ailem kalsamda.gitsemde arkamda... Yinede kararsizim... Bir kac.kez.gitmeye.karar.verdim.toparlandim... Ama gitmemi.istemedi.. Ama.yurumuyor iste... Yapamayacagim.sanirim... Illaki bir.evliligin.bitmesi icin dayak aldatma gerekmiyor.. Evi terkettim.sonra.geri geldim... Ama daha iyi degil hic birsey... Boyle bi adamin.eline bakiyorum... Mantiksiz davraniyorum ama korkuyorum ya pisman.olursam.ya cok ozlersem diye... Aylardir bitirmeyi dusunuyorum .. Ailem arkamda.. Durumlar iyi.. Bitirsem hic zorluk cekmem.. Ama halaharekete gecemiyorumAvatarınızdaki sizsiniz sanırım, meslek sahibi güzel bir kadınsınız, size illa şunu yapın demeyeceğim ama kendi yazdıklarınızı okursanız yapmanız gereken çok açık ve net bir şekilde duruyor karşınızda.
Size kıymet vermeyenler için yazık etmeyin kendinize, oğlunuzu da düşünün sevgi görmediği bir ailenin içinde büyümesi sağlıklı mı sizce?
Annenizde sevememiş eşinizi, emin olun büyükler birşeyleri hep hisseder ama işte evlat hatrı hep ağır basar.
Canim bence simdi belli bir muddet oxur dileme sakin kendini geriye cek esini goxlemle derim nasil davraniyo sana deger veriyomu deger vermese bile buna uxulme derim bu onun karaktersizligi bence ailene hic bunlari paylastin mi mesela annene ailen sana sirtini donmuyorsa kendine yazik etme derimCoookk severek evlendik.... Cok sevdim... Hep alttan.aldim.. Valla.cokta.esime kizmiyorum.. Bende cok odun verdim.kendimden.... Cok uzgunum... Kararsizim... Kirabilecegi ne varsa.kirdi doktu...
Ailem herzaman.yanimda.. Akrabalarim herkes her turlu yanimda... Ben istiyorumki yuvam.dagilmasin.ama zorla gizellik.nerwye kadar..Canim bence simdi belli bir muddet oxur dileme sakin kendini geriye cek esini goxlemle derim nasil davraniyo sana deger veriyomu deger vermese bile buna uxulme derim bu onun karaktersizligi bence ailene hic bunlari paylastin mi mesela annene ailen sana sirtini donmuyorsa kendine yazik etme derim
Bir yuva dagilmasin diye canim cok fedakarlik yapmisin canim ilk okudumda belki adam si irle soledi yorgundu dedim ama anladimki adam resmen mongol kusura bakma alinma sakin ama oleAilem herzaman.yanimda.. Akrabalarim herkes her turlu yanimda... Ben istiyorumki yuvam.dagilmasin.ama zorla gizellik.nerwye kadar..
Ailem kalsamda.gitsemde arkamda... Yinede kararsizim... Bir kac.kez.gitmeye.karar.verdim.toparlandim... Ama gitmemi.istemedi.. Ama.yurumuyor iste... Yapamayacagim.sanirim... Illaki bir.evliligin.bitmesi icin dayak aldatma gerekmiyor.. Evi terkettim.sonra.geri geldim... Ama daha iyi degil hic birsey... Boyle bi adamin.eline bakiyorum... Mantiksiz davraniyorum ama korkuyorum ya pisman.olursam.ya cok ozlersem diye... Aylardir bitirmeyi dusunuyorum .. Ailem arkamda.. Durumlar iyi.. Bitirsem hic zorluk cekmem.. Ama halaharekete gecemiyorum
O her zaman kusursuz davrandigini.dusunuyor malesef.. Bende hep hataliyim...Bir yuva dagilmasin diye canim cok fedakarlik yapmisin canim ilk okudumda belki adam si irle soledi yorgundu dedim ama anladimki adam resmen mongol kusura bakma alinma sakin ama ole
Bunca fedakarligina ragmen bu adamin yaptiklarini hak ettini dusunuyorsan devam et derim cunku esin halden anlayip kendini sorguluyip hatalarini kabul edip duzelebilegini zannetmiyorum
Evladi olduktan sonra bile hala boyleyse kendine evladina yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?