hic bir ise yaramiyorsun bu evde..

neden peki böyle yapıyorsun sorabilir miyim? işsizken daha fazla nafaka alırsın. o para evladın için. tek başına yapmadınız.
Yani bir sure bu seylerle ugrasmak istemiyorum . cokta fena insanlar.. Biraz toparlanip ayaklarimin yere basmasini istiyorum. O zaman daha saglam kararlar alacagimi dusunuyorum.

Biriktirmiş bu...belli...ama adam evde calisiyorsa ben yanina gitmezdim.rahat verirdim.

Yani bir sure bu seylerle ugrasmak istemiyorum . cokta fena insanlar.. Biraz toparlanip ayaklarimin yere basmasini istiyorum. O zaman daha saglam kararlar alacagimi dusunuyorum.
anladım. işe girersem daha güçlü dururum diyorsun. ama bence sen işe girene kadar yine gelip seni götürecek. sonra herşeyi baştan yaşayacaksın...

Derhal ayrılmayı ya da bu öfke ile karar almayi düşünmeyin bence sonuçta ayrılsaniz bile hep muhatap olmak zorunda kalacağınız bir sıfatı var;babalık. ..

anladım. işe girersem daha güçlü dururum diyorsun. ama bence sen işe girene kadar yine gelip seni götürecek. sonra herşeyi baştan yaşayacaksın...
Yok gelmez o artik.. O beni sadece isgucu olarak goruyordu.. Anladi benim buna musade etmeyecegimi.. Kendisi bizzat yardimci oldu anneme gelirken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…