hic bir ise yaramiyorsun bu evde..

Merhaba hanimlar uzun bir aradan sonra ancak toparlandim.. En son gidecegimi yazmistim annemi cagirdim goderken yardimci olmasi.icin.. Beni bir sekilde ikna etti biraz daha kalmaya karar verdim. Aramiz biraz.duzelir gibi oldu..
Ama ne yazikki beni kendine tamamen bagimli hale getirmek istiyor.. Ben artik baska cocuk yapmak istemedigimi soyledm.ona.. Zaman zaman bana soykerdi tuplerini baglat diye tekrar bunu yapmami istedi. Tabiyki sonumuzun ne olacagi belli olmadigindan boyle bisey yapmayacagimi soyledim. Ona artik hoc guvenmiyorum. Hangi erkek karisindan bunu ister. 26 yasindayim bir yasinda oglum var henuz. Beni baya salak yerine.koydugunu anladim. Uc gun.once.dusundum mesaj attim evden ayrildim. Belkide donmeyecegim. Yani donmem herseyi daha kotu yapacak kendimi guvende hissedemiyorum. Tamamen sogudum galiba. Cocuguma kotu davrandiimi annelik yapmadigimi soyleyip iftira atiyor. Isimi biraktim.cocugumu kendim.guzel buyutmek.icin.. Bu adam beni haketmiyor. Birde bana ya ise basla cocugu krese ver ya da yollarimizo ayiralim.seklinde secenek sunmasi ondan dahada uzaklasmama sebep oldu.. Ben ailemde kaliyorum su.an.. Burada oldugum icin gayet mutlu ve.huzurluyum. Herkese destegi yorumlari icin tesekkur ederim..

9 gundur annemdeyim.. esim bir kez bile aramadi.. Simdi is.gorusmesine gidiyorum. Haydi hayirlisi....

9 gundur annemdeyim.. esim bir kez bile aramadi.. Simdi is.gorusmesine gidiyorum. Haydi hayirlisi....
iş görüşmenizde başarılar dilerim..bundan sonrası için hayat en güzel şekilde devam eder umarım sizin için..
eş olarak öküz olması bir yana,baba olarak çocuğu için birşey yapmayıp da ,anneliği eleştiren bir adam ömür törpüsünden başka birşey değildir.

Bende ebeyim ve kızım yedi aylık birakmadim işimi bence çalışmaya başla ve en önemlisi öz güvenli olmaya calusy,dik dur.maddi özgürlüğünü bırakma.durumumuz iyi gözükmüyor, kendi kıymete bindir ki kiymetlibol.unutma kaçan kovalanir.ve çocuğun var diye kendine bakmamazlik etme.allah yardımcn olsun

hala şu evlilik işlerinde kaçan kovalanır durumlarına gıcık oluyorum evlilikte olmamalı yoksa hastalıkta kötü günde küçük çocuklar gibi kovalamaca ebelemece mi oynayacaklar karı koca.başınıza bir iş geldiğinde kocanız yolunuzu gözlemezse sizin destek olduğunuz halde o nun kılını kıpırdatmaması belki de incitmiştir.kendine güveni yoksa size 10 çocuk doğurtsa ne olur damızlık hayvan mı sanıyor kendini.doğduğu halde ilgilenmeyip babası olduğunu hissettirmiyorsa o çocukta ona evladı olduğunu hissettirmez.ayrıca site yapımı ne alaka sanatçı mı bu bilgisayarda belli programlarla yapılıyor.ilham alarak değil bunu bilerek neyin tribi.hayatınızda büyütmeye çalıştığınız evladınız robot mu her günü birbirine uysun hastalığı var dişi var huzursuzluğu var büyüyünce ayrı durumları vvar.baba olupta akıllanmamakta ısrar edenleri anlamıyorum.sonuçta kendi canı kanı elalemin çocuğunun derdini sıkıntısını çekiyor.milletin hiç sorunu yokken bulamıyor çocuk olmasaydı belki kıymete binerdi.hem çocuk isteyip hem tüp bağlatmasını önermesi çok çelişkili bence ayrılacağını oda düşünüp başkasıyla mutlu olup başkasının çocuğunu doğurmanı istemiyor.ama kendi evliliğine çocuğuna sahip çıkmıyor.kendisi böyle ne işe yarıyor acaba.

Bana biraz deger verseydi.bunlari yasatmazdi sanirim. Evimde duramadim boguldum.resmen.. Hic birseyin duzelecegi yoktu ben.mucadele ettim ama olmadi.. Buyuk konusmayayim ama sanirim donmeyecegim.. Ama zaten.donmemi istemiyorda... Bitti.. Biraz calisip sonra bosanma islemlerine baslamam gerekecek.. Cok cok uzgunum..

Evliysen ne demek istediğimi anlamssindir.kaçan kovalaniyor maalesef..

Bu nasil kalpsiz, vicdansiz bir adam inanamiyorum.

Bu kadar kolay mi bosanmak ? Neyse Allah'tan gencsiniz, guclusunuz, mesleginiz de varmis, guzel bir is bulursunuz insallah.

Evet malesefki oyle.. Bugun 14 gun oldu sadece bi kac kez aradi gelmemi istedi. Hic sormadi cocugun bir ihtiyaci var !i diye. Hatta kendini naza cekiyor. Kv aradi . esim kv ye beni sikayet etmis anlasilan. Ben ev kadinligini becerememisim. Yalan dolan. Ve hala beni ise sokma cabasi icndeler. Elbetteki donmuycem.
Anlasmali bosanmak istedigimizi soyledim. Kararim net. Tek yapmami istedigi kolelik cunku cok belli.
Bu arada cok guzel kurumsal bir yerde uc mulakata girdim. % 99 oldu. Umarim bundan sonra huzuru bulurum. Uzulemiyorum bile. Hatta yeni hayatim icin heyecan duyuyorum. İnsan nerede mutluysa orada kalmali..

O kocaniz olacak erkegim diye hic dolasmasin. Pabucumun erkegi...

Sen şimdi bi iş bul çalışıyorum de ahanda o kocan denen adam kapında köpek olup dön diye yalvarmazsa bende hiçbişey bilmiyorum
Belli ki sen çalış para getir diye evlenmiş yada çalışan birini almış adamın niyeti belli para getiren hatun istiyor benimde ablam ebe çok zor meslek nöbetçi ve yıpratıcı Rabbim yardımcın olsun....
Vicdansız bir eşin var zır bir durum

Merhaba hanimlar.. Uzun bir aradan sonra tekrar yaziyorum. Cunku yazmak paylasmak istiyorum cok zor zamanlar geciriyorum. Ben size en son mesajlari yazdikttan 15 gun sonra tekrar esime dondum cunku oglum var su anda 21 aylik. İnanmak istedim ona
.. Uzun zamandir mucadele ettim. Bana geri dondugumden beri aralikli olarak calismam konusunda baskilar yapti idare ettim. Yaklasik iki ay once 19 aylikken krese verdirdi oglumu begenmedi iendi aldi tabi bu arada isimde olmadi .
Yaklasikuc haftadr surekli caismam konusunda baski yapiyordu.ebe oldugum icin nobeti calismak zorundaydim. Hayir demedim de haber yollamistim eski sorumluma. Hemen geri donus yapmadi eski yoneticim esim de cok sabirsizlandi. Kv ve esim cok baskilar yaptilar.bana dayattiklari yasam tarzi istekleri suydu..
Ben kaynanamla yasiycaktim.
Kocam evde kaynanamla cocuga bakip haftada bir kac saat calisacakti.
Bense gece gunduz cok agir sartlarda calisip kazandigimi eve sayacaktim. Bu sadece modernkolelik. Boyun egmedim kabul etmedim calismayi. Cunku kendisi cok gevsek bir insan.. Anlayacaginiz cok kotu insanlarmis. Keske o zaman donmeseydim geriye. Esime onu bundan sonra rahat ettirmeyecegimi aptal olmadigimi oendimi kullandirmayacagimi soyledim.
O da hemen evden gitmemi istedigini uzunca bir sure gormek istemedigini soyledi. Kendi elleriyle beni otobuse bindirdioglumuda aldim geldim yine annemin evindeyim. Beni butun telefonlardan facebooktan watsaptan engelledi. Sanki onun bes senelik esi ben degilim. Sanki cocugu yokmus gibi. Bu kadar kolaymis.

Eski konunun devamioldu belkikarisik yazdim yine bu yuzden kusura bakmayin.
Sevgiler..

Sizin için en iyisi bu olmuş..
Böyle insanların arasında sağlıklı bir şekilde oğlunuzu büyütemezdiniz.
Biraz zor, sıkıntılı bir süreç ama sonrasında ayırt edebileceksiniz o yaşamın şimdikinden ne kadar kötü olduğunu..
Siz ne kadar huzurlu, mutlu olursanız evladınızı da o kadar iyi yetiştirirsiniz..
İnşallah her şey güzel olur sizin için..

adınıza üzüldüm ama artık aklınızda keşke şunu da deneseydim kalmamıştır.
Eşinize ikinci bir şansı da vermişsiniz, çocuğunuz ileride sorarsa cevabınız var.
Bundan sonra yapacak çok şey yok
ailenizin maddi durumu iyiymiş, bir kaç ay yeni durumunuza alışana kadar çocuğunuzla evde kalırsınız, sonra iş hayatına dönersiniz. Zor bir mesleğiniz varmış, inş anneniz gece nöbetlerinde çocuğunuza bakabilecek durumdadır.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Cok tesekkur ederim. İnsallah.. Allah benim durumumda olan ve evladini tek basina buyuten butun annelerin yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…