iş görüşmenizde başarılar dilerim..bundan sonrası için hayat en güzel şekilde devam eder umarım sizin için..9 gundur annemdeyim.. esim bir kez bile aramadi.. Simdi is.gorusmesine gidiyorum. Haydi hayirlisi....
Bebek bende ben calisicam annem bebisime bakicak..Bebek sende dimi canın bırakma sakın yavrunu işe gir annen baksın vebeğine
Bebek bende ben calisicam annem bebisime bakicak..
herkese destegi icin tesekkur ederim.
Bende ebeyim ve kızım yedi aylık birakmadim işimi bence çalışmaya başla ve en önemlisi öz güvenli olmaya calusy,dik dur.maddi özgürlüğünü bırakma.durumumuz iyi gözükmüyor, kendi kıymete bindir ki kiymetlibol.unutma kaçan kovalanir.ve çocuğun var diye kendine bakmamazlik etme.allah yardımcn olsunEsim dun aksam cocugu yatak odana getirdigim.icin rahatsiz oldugunu islerini (internet sitesi) yapamadigini soyledi.. Bir daha odaya girersem eve gelmeyecegini islerini ofiste halledip gec saatlerde gelecegini soyledi. Bende bir dha onu rahatsiz etmeyecegimizi hatta beraber uyumayacagimizida soyledim.. Benden ve 1 yasindaki oglumizdan.rahatsiz.oldugunu dusunuyorum... Bana su cumleyi.kurdu cok.kirildim.."birak yaaa agzima s.ciyorsun.. Baskada bir ise yaramiyorsun bu evde!"
Cok kirildim... Ve hala benim hatali oldugumu dusunuyor.. Ben ozurdileyecekmisim ondan.. Aksamdan beri konusmuyor.. Cocuk oldugu icin calisamiyorum malesef.. Ozel sektorde 5 sene ebe olarak calistim.. Universite mezunuyum.. Y. Lisansimd var ama.oglumu.en.azindan 2 yasina kadar ben bakmak istiyorum.. buniu yapmami isteyen esimdi.. Cok zoruma gitti soyledikleri.. Sizce nasil bir tavir almaliyim?
Edit: kiyamet koptu 16. Sayfa..
Evliysen ne demek istediğimi anlamssindir.kaçan kovalaniyor maalesef..hala şu evlilik işlerinde kaçan kovalanır durumlarına gıcık oluyorum evlilikte olmamalı yoksa hastalıkta kötü günde küçük çocuklar gibi kovalamaca ebelemece mi oynayacaklar karı koca.başınıza bir iş geldiğinde kocanız yolunuzu gözlemezse sizin destek olduğunuz halde o nun kılını kıpırdatmaması belki de incitmiştir.kendine güveni yoksa size 10 çocuk doğurtsa ne olur damızlık hayvan mı sanıyor kendini.doğduğu halde ilgilenmeyip babası olduğunu hissettirmiyorsa o çocukta ona evladı olduğunu hissettirmez.ayrıca site yapımı ne alaka sanatçı mı bu bilgisayarda belli programlarla yapılıyor.ilham alarak değil bunu bilerek neyin tribi.hayatınızda büyütmeye çalıştığınız evladınız robot mu her günü birbirine uysun hastalığı var dişi var huzursuzluğu var büyüyünce ayrı durumları vvar.baba olupta akıllanmamakta ısrar edenleri anlamıyorum.sonuçta kendi canı kanı elalemin çocuğunun derdini sıkıntısını çekiyor.milletin hiç sorunu yokken bulamıyor çocuk olmasaydı belki kıymete binerdi.hem çocuk isteyip hem tüp bağlatmasını önermesi çok çelişkili bence ayrılacağını oda düşünüp başkasıyla mutlu olup başkasının çocuğunu doğurmanı istemiyor.ama kendi evliliğine çocuğuna sahip çıkmıyor.kendisi böyle ne işe yarıyor acaba.
Bana biraz deger verseydi.bunlari yasatmazdi sanirim. Evimde duramadim boguldum.resmen.. Hic birseyin duzelecegi yoktu ben.mucadele ettim ama olmadi.. Buyuk konusmayayim ama sanirim donmeyecegim.. Ama zaten.donmemi istemiyorda... Bitti.. Biraz calisip sonra bosanma islemlerine baslamam gerekecek.. Cok cok uzgunum..
Keske dusundugunuz gibi suncacik sey olsa da ayrilmasam...4,5 yilin birikimi...Şuncacık şeyden ayrılacaksınız öyle mi.
Ben atayım kendimi camdan .
Cok tesekkur ederim. İnsallah.. Allah benim durumumda olan ve evladini tek basina buyuten butun annelerin yardimcisi olsun.Sizin için en iyisi bu olmuş..
Böyle insanların arasında sağlıklı bir şekilde oğlunuzu büyütemezdiniz.
Biraz zor, sıkıntılı bir süreç ama sonrasında ayırt edebileceksiniz o yaşamın şimdikinden ne kadar kötü olduğunu..
Siz ne kadar huzurlu, mutlu olursanız evladınızı da o kadar iyi yetiştirirsiniz..
İnşallah her şey güzel olur sizin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?