hic bir ise yaramiyorsun bu evde..

Annem saglikli cok sukur. Oglumda gece 10 11 saat uyuyan bir cocuk o yonden rahatim . is gorusmelerine basladim. Keskelerim hic kalmadi cunku cok kotu davraniyordu. Vurmaya yelteniyordu acikcasi cokca hirpalandim. Psikolojik baskida cok gordum. Kendimi ve oglumu korumak zorundaydim. Tesekkurler..

Bundan önceki ayrılığınızda geri dönmeniz hata zaten.
Beyzadeye bak sen, ne olmuş ev hanımı olmaya mı karar vermiş annesine özenip?!
Siz çalışın paralanın beyzade evde rahat etsin ticarete bak! Erkek erkekliğini bilecek arkadaş, siz de yan gelip yatayım dememişsiniz ki iki yıl sabredecek alt tarafı.
Koy totosuna gitsin, yalama olmuş zaten bu evlilik ayrıl barış ayrıl barış

böyle adamlar neden evleniyorlar ki anlamadım yazık kızlarımıza anneleri mızmızlıkla büyütüp bizlerin başına bırakıyor zorada gelince yok ben yapamam yok çocuk susmuyor ağlıyor sen bana karılık edemiyorsun bu çocuğu ikiniz yaptınız demi susmuyorsa suç annenin mi tek oturup baksın o zaman babası değil mi susturmaya çalışsın oynasın zora geliyorlarsa evlenmesinler çocukda yapmasınlar başada bela olmasınlar sinirlerim zıpladı böyle olayları okuyunca boşanıyorsanız hiç üzülmeyin ömrünüzü bunun gibilere verip harcamayın çocuğunuza bakın kendinize zaman ayırın güzel şeyler yapın ama böylelerine 1 dk bile zaman ayırmayın yazık inşallah hayatınız düzene girer...

sen dileme özür tabiki.
ama kırıldığınıda belli et trip atarak değil ama naif tavırlarla göster bunu.
umarım düzelir, çocuğunuzda var sonuçta

sen dileme özür tabiki.
ama kırıldığınıda belli et trip atarak değil ama naif tavırlarla göster bunu.
umarım düzelir, çocuğunuzda var sonuçta
Yok ben duzelsin istemiyorum artik. Cocugun yaninda bana neler yapti .. Cocuk icn daha kotu.. Zaten babasi gibi basarisiz bir insan olmasini ona benzemesini hic istemem.. Cok sukur kurtuldum..

canım ya okudum konunu baştan sona demekki olmayınca olmuyor sözü çok doğru bir söz zorlamanın anlamı yok bu adam menfaatçi bencil pisliğin teki keşke karşımda olsa da ağzını burnunu dağıtsam bu müsvettenin... baba olmayı bile haketmeyen beceremeyen bir yaratık insan nasıl kıyar evladına hadi seni gözden çıkardı diyelim onu nasıl çıkarıyor demekki sevgi beslemiyor size lütfen kararının arkasında dur bu sefer ve sakın geri dönme o kesin senin arkandan dayanamaz döner diyordur. asla muhattap bile olma çok sinirlendim Allah yardımcın olsun

kvalide sizin eve mi taşınacaktı siz mi onun evine?
bu fikre ne diyordu kendisi?
anne oğul birliktemi oturmak istiyorlar yoksa

Yok artik asla donmuycem. En kisa zamanda layigini bulur insaAllahhh...

S sailormom allah aşkına geridönüp durma artık...
ben bütün sayfaları tek tek okudum. çocuğa bakamıyorsun diyor ya tam bir bahane. bu bahaneyle seni işe yollayacak. sadece para pul peşinde.
lütfen kendini ve evladını ezdirme. çünkü evladını da umursamıyor. umursasa yavrum anne kucğında büyüsün der

kvalide sizin eve mi taşınacaktı siz mi onun evine?
bu fikre ne diyordu kendisi?
anne oğul birliktemi oturmak istiyorlar yoksa
Ben uc sene oturdum onlarlar.. Kaynanam gittiydi annesine bakiyordu. Simdi tekrar esim onunla oturmak istiyor. Bana da surekli ise gireyim diye baski yaptilar. Amaclari insan kullanmak baska birsey degil.

Evet cok vicdansiz bir insan.. Asla donmuycem zaten..

pazartesi ilk iş baroya gidip avukat bul. güzel bir nafaka iste. yoksa durdurkça yine karar değiştireceksin
Once ise giricem sonra dava acicam.. Ama karar degistirmiycem. Zaten o heni orada calismadan tutmaz. Calismiycam diyince anneme gonderdi. Calismayi dusunuyordum ama o evde oturacak. Tepeme annesini getirecek. Surekli elestiriyo herseyime bi kusur buluyorlar zaten.. Ugrasamam..

Geçmiş olsun öncelikle. ..yazınız dan sezilen bir durum var; neden hep siz eksikli noksanli gibi taviz verip sadece evde bulunduğuna bile razi olacağınız inancına kapiliyor ki eşiniz? Onu bu hukumdarliga siz getirmiş olabilir misiniz? Zararın neresinden donerseniz kardir. ..çok da ters olmamak kaydiyla küs kaldığınız saatleri sayacaginiza dirayetli ve ozguvenli olun bence. ...Bana Bunu Yapamazsın 'ı masaya koyun önce ...

Dirayetliyim zaten boyle olmak icin zorlamiyorum kendimi.. Daha mutluyum.. Tabiyki gecmiste cok taviz verdim onunu alamadim.. Onu cok simarttip tepeme cikardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…