- 11 Mayıs 2014
- 1.357
- 1.541
- 333
- Konu Sahibi nomunomuchua
Allah bu dünyada sıkıntı verirmiş ki öteki alemde daha rahat edelim. Bunu düşünerek rahatlamaya çalışıyorum canım. Yine de hamd olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istedigim bir şeye engelsiz, eziyetsiz ulaştığımı bilmem pek zaten.
Ama artık gercekten sabretmekten yoruldum.
Bir isteğim var 2 buçuk yıldır uzanıp ellediğim ama avuçlayamadığım, artık o kadar süründü ki duamda yer vermez olduğum..
Sanırım olacağına dair inancımı kaybettim.
Olmasa sorun değil olur gibi olmasın yeter sözü var ya aynen öyle oldu.
Neden benim işlerim böyle akmıyor acaba?
Isleri akanlara sorum özel bir şey yapıyor musunuz?
Iyi düşündüm ve gerçekten umutla da bekledim. Inandım o kadar inandım ki yakınlarımla olacak diye paylaştım.
Bende var böyle bir şey işte neden bilmiyorum..
Negatif enerji, evren, mesaj meselesi değil artık bence..
Konuyu ben açmışım gibi! Gerçekten hiç bir istegime rahatlıkla ulasamadim. Yalnız değilsiniz.. Ben de hemen söylerim söylemesek mi acaba? Kötü enerji mi ki
Serviste güldüm rezil oldum sabah sabah
Sekerimmm bendede birsuru cicek var keske banada eksen yaaa boyle seylere bayılırımBen çok istediğim şeyleri genelde kimseyle paylaşmıyorum,insanların enerjilerinin iyi gelmediğini düşünüyorum,bi de eğer inançlıysan bikaç yaptıgım bişe var,sabah namazından önce ettiğim duaların geri çevrildiğini bilmem bi de orucumu tam açarken,cuma saati vs. Ayrıca dua etmekten de vazgeçmem hep olacağına inanırım. Hep işim rast gider,bugün yine bişiler oldu ,eşim “korkmaya başladım senden nasıl bi kısmet var sende” dedi,tutması ihtimali olmayan fidanları bile benimle eker tutsun diye,kısmetli bi elim var![]()
hayatta herkes hem olumlu hem olumsuz seyler yaşıyor... olaya öyle bakıyorum, kıyas yapmak veya hep benim basıma geliyo demeyin, inanin herkesin basına hersey geliyor...Istedigim bir şeye engelsiz, eziyetsiz ulaştığımı bilmem pek zaten.
Ama artık gercekten sabretmekten yoruldum.
Bir isteğim var 2 buçuk yıldır uzanıp ellediğim ama avuçlayamadığım, artık o kadar süründü ki duamda yer vermez olduğum..
Sanırım olacağına dair inancımı kaybettim.
Olmasa sorun değil olur gibi olmasın yeter sözü var ya aynen öyle oldu.
Neden benim işlerim böyle akmıyor acaba?
Isleri akanlara sorum özel bir şey yapıyor musunuz?
Iyi düşündüm ve gerçekten umutla da bekledim. Inandım o kadar inandım ki yakınlarımla olacak diye paylaştım.
Bende var böyle bir şey işte neden bilmiyorum..
Negatif enerji, evren, mesaj meselesi değil artık bence..
Yok pek içime doğmuyor ya,benim sihirli güçler de bi yere kadarSekerimmm bendede birsuru cicek var keske banada eksen yaaa boyle seylere bayılırım
Peki senin icine dogan seyler ya da tahminlerin olur mu ? Bende o da oluyor ve bende hicbiseyimi kimseye söylemem anne baba dahil olmak üzere
O zaman konu sahibi icin de guzelce bi dua edin :)Ben çok istediğim şeyleri genelde kimseyle paylaşmıyorum,insanların enerjilerinin iyi gelmediğini düşünüyorum,bi de eğer inançlıysan bikaç yaptıgım bişe var,sabah namazından önce ettiğim duaların geri çevrildiğini bilmem bi de orucumu tam açarken,cuma saati vs. Ayrıca dua etmekten de vazgeçmem hep olacağına inanırım. Hep işim rast gider,bugün yine bişiler oldu ,eşim “korkmaya başladım senden nasıl bi kısmet var sende” dedi,tutması ihtimali olmayan fidanları bile benimle eker tutsun diye,kısmetli bi elim var![]()