Hiç bir işim akmıyor..

Allah bu dünyada sıkıntı verirmiş ki öteki alemde daha rahat edelim. Bunu düşünerek rahatlamaya çalışıyorum canım. Yine de hamd olsun.

Avuclamak istedim avuclayamadin diyince ben baska sey anladim:olamaz:Ne fesat icim varmis.Benim ugrassamda olmuyor bazen kendimi balkondan asagi atmak istiyorum ama gidecegim yer icin de kendime guvenmiyorum.Insallah hakkinda hayirli olan her sey bi cirpida olur:KK15:

Hiçbir şeyi çok istemiyorum yıllardır. Ben de yoruldum çünkü. Özellikle yıllardır çok istediğim, uğruna lisansüstü çalışmalar yapıp makaleler, kitaplar yazdığım, en zorlu sınavlara girip yüksek puanlar aldığım ama yerleşemediğim kadrolara kimlerin kimlerin benim yerime, hak ettiğim yerlere liyakatsizce getirildiğini 2016’daki malum olaydan sonra tvlerde görünce, hayata ve çalışarak bir yerlere gelmeye olan inancım sıfırlandı. Diğer türlüsünü yani torpili falan da ben ASLA istemem çünkü kimseye gebe kalamam, bu nedenle maddi manevi elimde olanlarla yetinip oturdum aşağı. Şu an hiçbir dileğim yok mesela. Eskiden oturur dualar ederdim, artık böyle bir şey yok. Daha gerçekçi ve daha huzurluyum çünkü artık hayal kırıklığı yaşamıyorum. Benim işlerim de akıp gitmez. Çok çalıştığımız halde işlerimiz akıp gitmiyorsa terslik bizde değil tamamen sistemdedir, birileri bir şekilde hakkımızı yiyordur, emin olun. Ve maalesef ki bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yok!!!

Tam da bunu düşünüyordum ben de. Çalışarak olacak şeylerde elde edemediğim olmadı ama hani şu elimizde olmayan, çabamızın faydasız olduğu tamamen şansa kısmete ne derseniz artık ona kalmış olan konular var ya işte onlar heeeeep çok zor ve uzun süreli benim için. Delirmek üzereyim artık. Benim sınavım da sabır sanırım. Ben istedikçe kaçıyor sanki.

Bir isteğin güçleşiyors güzelleşiyordur.
Sabret benimde her işim yarım kalırıdınbir dönem , herş mükemmel ama sonuç yok.
Evet netleşmeden kimseye söyleme kötü insanların gözlerine inanırım ve genelde kötü fözlüler kendini belli etmez.

Istedigim bir şeye engelsiz, eziyetsiz ulaştığımı bilmem pek zaten.
Ama artık gercekten sabretmekten yoruldum.

Bir isteğim var 2 buçuk yıldır uzanıp ellediğim ama avuçlayamadığım, artık o kadar süründü ki duamda yer vermez olduğum..
Sanırım olacağına dair inancımı kaybettim.

Olmasa sorun değil olur gibi olmasın yeter sözü var ya aynen öyle oldu.

Neden benim işlerim böyle akmıyor acaba?

Isleri akanlara sorum özel bir şey yapıyor musunuz?

Iyi düşündüm ve gerçekten umutla da bekledim. Inandım o kadar inandım ki yakınlarımla olacak diye paylaştım.

Bende var böyle bir şey işte neden bilmiyorum..

Negatif enerji, evren, mesaj meselesi değil artık bence..

Konuyu ben açtım sandim, yalnız değilsiniz.

436incih5428392.jpeg

:D

Ben çok istediğim şeyleri genelde kimseyle paylaşmıyorum,insanların enerjilerinin iyi gelmediğini düşünüyorum,bi de eğer inançlıysan bikaç yaptıgım bişe var,sabah namazından önce ettiğim duaların geri çevrildiğini bilmem bi de orucumu tam açarken,cuma saati vs. Ayrıca dua etmekten de vazgeçmem hep olacağına inanırım. Hep işim rast gider,bugün yine bişiler oldu ,eşim “korkmaya başladım senden nasıl bi kısmet var sende” dedi,tutması ihtimali olmayan fidanları bile benimle eker tutsun diye,kısmetli bi elim var:deli:
Sekerimmm bendede birsuru cicek var keske banada eksen yaaa boyle seylere bayılırım
Peki senin icine dogan seyler ya da tahminlerin olur mu ? Bende o da oluyor ve bende hicbiseyimi kimseye söylemem anne baba dahil olmak üzere

Istedigim bir şeye engelsiz, eziyetsiz ulaştığımı bilmem pek zaten.
Ama artık gercekten sabretmekten yoruldum.

Bir isteğim var 2 buçuk yıldır uzanıp ellediğim ama avuçlayamadığım, artık o kadar süründü ki duamda yer vermez olduğum..
Sanırım olacağına dair inancımı kaybettim.

Olmasa sorun değil olur gibi olmasın yeter sözü var ya aynen öyle oldu.

Neden benim işlerim böyle akmıyor acaba?

Isleri akanlara sorum özel bir şey yapıyor musunuz?

Iyi düşündüm ve gerçekten umutla da bekledim. Inandım o kadar inandım ki yakınlarımla olacak diye paylaştım.

Bende var böyle bir şey işte neden bilmiyorum..

Negatif enerji, evren, mesaj meselesi değil artık bence..
hayatta herkes hem olumlu hem olumsuz seyler yaşıyor... olaya öyle bakıyorum, kıyas yapmak veya hep benim basıma geliyo demeyin, inanin herkesin basına hersey geliyor...

Sekerimmm bendede birsuru cicek var keske banada eksen yaaa boyle seylere bayılırım
Peki senin icine dogan seyler ya da tahminlerin olur mu ? Bende o da oluyor ve bende hicbiseyimi kimseye söylemem anne baba dahil olmak üzere
Yok pek içime doğmuyor ya,benim sihirli güçler de bi yere kadar :deli::deli:

Ben çok istediğim şeyleri genelde kimseyle paylaşmıyorum,insanların enerjilerinin iyi gelmediğini düşünüyorum,bi de eğer inançlıysan bikaç yaptıgım bişe var,sabah namazından önce ettiğim duaların geri çevrildiğini bilmem bi de orucumu tam açarken,cuma saati vs. Ayrıca dua etmekten de vazgeçmem hep olacağına inanırım. Hep işim rast gider,bugün yine bişiler oldu ,eşim “korkmaya başladım senden nasıl bi kısmet var sende” dedi,tutması ihtimali olmayan fidanları bile benimle eker tutsun diye,kısmetli bi elim var:deli:
O zaman konu sahibi icin de guzelce bi dua edin :)

İlk cümlede gizli cevabı...bu inanç bilinc altına yer edindi ve oyle iyi düşünmekle değişmez...
Bence akışı değistirmek istiyorsan cabuk gelen seylere odaklan
Ayağina cabuk gelen caya kahveye
Cabuk gelen bir siparisine konsantre ol...bakis acisi oyle degisir cunku...
Mesela ben hamile olmadan once etrafta bu kadar hamile bu kadar bebek gormediydim
Allah allah herkes hamile diyordum :KK70:
Bi dene

Back
X