- 6 Nisan 2022
- 301
- 459
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
Depresyondasınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede..Depresyondasınız
Randevu alın psikiyatriye. Bu herkeste olabilir olağan bir durumBencede..
Ay daha neler.Gençliğimle alakalı olan nedir ?yani 'evrenize baktığınız zaman insanlar ortalama kaç yaşında ölüyor? 60-70
Ee 55-60 yaş gençmi ölmeye 5 kalmış resmen
Randevu alıp gidicem teşkr ederimRandevu alın psikiyatriye. Bu herkeste olabilir olağan bir durum
Bugün birsürü iş yaptım zorda olsaDepresyon bu kadar basit bisey degil, hele teshisi burda konulacak kadar.
Sizinki asiri tembellikten dolayi ic sikilmasi, tatminsizlik, memnuniyetsizlik. Biraz sorumluluk ustlenin. Sorumluluklarinizi yerine getirdikce daha mutlu huzurlu hissedeceksiniz. Zamanla aldiginiz sorumluluklarin sayisini ve buyuklugunu artirin.
Atin su olu topragini ustunuzden.
Simdiden yarin yapacagin islerini not al mesela. Ve yarin mutlaka yap. Annen icin bi banyoyu temizle mesela, kendin icin yeni bi kitap arastir ilgi alanina gore. Derslerin icin en zorlandigin konuyu bir kez daha tekrar et. Kendine bi bakim yap mesela; manikur olur, oje surmek olur, sac maskesi yapmak olur. Bunun gibi sana ve cevrene iyi gelecek seylerle doldur vaktini. Cok yedigini soylemissin; ye ama saglikli ye. Cig kuruyemis ye, ya da yarinki yemekleri sen yap. Yeni bi zeytinyagli yemegi ogren ve yap. Annene babana soyle guzel bi sunum yapBugün birsürü iş yaptım zorda olsaşu an kendime hayret ediyorum
Bundan sonra durmiycam yerimde oturdukça daha da kötü oluyorum
yarınki yapacaklarını kafamda kurdum dip köşe temizlik,duş,dersSimdiden yarin yapacagin islerini not al mesela. Ve yarin mutlaka yap. Annen icin bi banyoyu temizle mesela, kendin icin yeni bi kitap arastir ilgi alanina gore. Derslerin icin en zorlandigin konuyu bir kez daha tekrar et. Kendine bi bakim yap mesela; manikur olur, oje surmek olur, sac maskesi yapmak olur. Bunun gibi sana ve cevrene iyi gelecek seylerle doldur vaktini. Cok yedigini soylemissin; ye ama saglikli ye. Cig kuruyemis ye, ya da yarinki yemekleri sen yap. Yeni bi zeytinyagli yemegi ogren ve yap. Annene babana soyle guzel bi sunum yap
En fazla 70 yaşına kadar yaşanan yer afrika'nın köyü falan olsa gerek.Daha neler artık yabunu gençliğinize toyluğunuza veriyorum
![]()
44 yaşındayım anlattıklarına göre senden sağlamımmm 5 basarımmm.beden yaşı var ama bir de beyin yaşı var düşünce yaşı var hayata bakış yaşı var.siz bu yaşlarınızı bir değerlendirin bakalım kaç çıkacak?Ne yani 55-60 yaşlı değil de ne ? Bir insan en fazla ne kadar yaşıyorlar ki zaten? En fazla 70
50 Deniz sonra sağlam bieyerleri kalıyor mu
İbadet edin huzurunuz arttıkça mutluluğunuzda artarKendimde o gücü bulamıyorum tam yapacak diyorum ayağa kalkıyorum 2 dk sonra aklıma bişey geliyor yine oturuyorum motivasyonum düşüyo
İşte şımartırsan böyle senin gibi tiplerle dolar dünyaArkamdan kimse hizmetçi gibi dolaşmiyo
Eğer dikkatli olursanız bende çocuguma yaparım dedim yani onu şımartırım ne olacak
Yani maddi durumları iyi bana aldiklarini mi bana fazla görcrkler
Annem 55 yaşında maşallahı var paraya ihtiyacı yok ama senelerdir çalışır.Karınca gibi asla yerinde durmaz çalışmayı sever.Ve sana şöyle söyleyeyim hayat gerçekten 30 dan sonra başlıyor ve yediğinden gezdiğine kadar her şeyden zevk alıyorsun.Sana tavsiyem yaşa bu kadar takılacağına imkanlarını biraz sadeleştir az ve öz yaşamaya çabala.Tatminsizlik insanı tüketirNe yani 55-60 yaşlı değil de ne ? Bir insan en fazla ne kadar yaşıyorlar ki zaten? En fazla 70
50 Deniz sonra sağlam bieyerleri kalıyor mu
Bunun için uzman desteği alın. 20 yaşındaki bir genç için normal şeyler değil.Çok haklısınız ama ben çok saplantılıyım bazı şeylere saplanıp kalıyorum ve aklımdan çıkmıyor hayatımı da çok kötü etkiliyor annem bile ne kadar saplantılı olduğumu hergün dile getirir
Hayırlısı kankaMerhaba arkadaşlar.sorunum şu ki hiçbir zaman mutlu olamıyorum
Annem ve babam beni sever bir dediğimi ikiletmez istediğimi yer içer giyerim ama mutlu değilim
Aslında mutlu olmak için birçok nedenim var ama değilim işte
Yani istediğim herşey oluyor
Mesela okula gidiyorum ama ders çalışamıyorum ders çalışmamak için hep kendime iş çıkarıyorum
Geleceğimden korkuyorum
Gezmeye gidiyorum,alısveriş yapıyorum ama inanırmısınız zerre mutlu olamıyorum tat almıyorum hiç bir şeyden
Tek sevdiğim şey yemek yemek (kilolu degilim)
Bazen kendimi çok nankör hissediyorum çünkü benim yerimde olmak isteyip olamayan birsürü insan var
Ama ben anne babamla bile güzel vakit geçiremiyorum kıymetlerini bilmiyorum yeri geliyor konuşmuyorum bile
Annem yaşlı olmasına rağmen hergün 5 çeşit yemek yapar evi temizler ama ben yapmam çünkü kendimde o gücü bulamıyorum
Tüm gün konuşmam otururum düşünürüm
Ve ben çok saplantılı bir insanım bir insan bana birşey yaptımı hiç aklımdan çıkmaz o
çok kin tutuyorum mesela
Asla affedemiyorum affettim desem de edemiyorum